Ryska1719503950 18.10.2010 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Ja tez do roboty rano Wstaję 6.20 i sniadanko o wschodzących promieniach słoneczka - bajka, potem do pracy 10 minut i jestem na miejscu . Tylko pozazdrościć My wstajemy dużo wcześniej ale za to po 15,00 jestem w domku Fajnie czytać, że daliście radę z tą przeprwadzką i że nie taki diabeł straszny jak go malują A jak kuchnia? Wybraliście wykonawcę, czy nie było czasu na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 18.10.2010 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Tylko pozazdrościć My wstajemy dużo wcześniej ale za to po 15,00 jestem w domku Fajnie czytać, że daliście radę z tą przeprwadzką i że nie taki diabeł straszny jak go malują A jak kuchnia? Wybraliście wykonawcę, czy nie było czasu na to ? Tak wybraliśmy Było ich chyba z 6 co kolejny to nowe pomysły no i ceny Ale staneło na Meblach od Liliany Gawinowej tej którą kiedyś na forum mocno polecali (jeszcze za oich starych czasów ) Meble moze bez jakichś strasznych wodotrysków typu matalowe ( z blachy) wykończenia itp ale za to tańsze o 5000 od innych. Oczywiście z Cargiem dużym, małym i szufladami systemowymi i ma nam fajnie obudoować lodówkę ta wolnostojącą i zrobić ładne zakończenie narożną szafką z witryną szklaną i barek wg naszego szalonego pomysłu z asymetryczną nogą Zobaczymy jak to wyjdzie mają montować przed swietami w grudniu I kilka dni tenu zamówiliśmy kominek ma być w listopadzie na razie wygląda tak http://www.albumik.pl/albumy/secam/cosie/6049093957935.jpg http://www.albumik.pl/albumy/secam/cosie/6049103957935.jpg i znalazłem na allegro gościa który robi fajne meble do jadalni dużo taniej niz w domarze http://allegro.pl/nowosc-tanie-nowe-i-ladne-krzesla-stol-i1271701815.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dosia13 18.10.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 a teraz kilka słów ode mnie mieszka się cudnie, wiadomo że jest inaczej niż w mieście, ja się szybciej zaklimatyzowałam bo to moja nie pierwsza przeprowadzka a poza tym wakacje w dzieciństwie na wsi (a raczej mini miasteczku) ułatwiły klimatyzację kocham takie klimaty domek ma fantastyczna przestrzeń (co prawda przez pierwsze dwa dni bolały mnie nogi od tych większych metraży i latania po nich), przeszklenia tez jak u Joli super nagrzewają pomieszczenia i te widoki, przyroda na wyciągnięcie ręki, powiedzmy że jestesmy na etapie wypakowywania ostatnich kartonów, część kartonów poszła na piętro i będzie rozpakowywana w trakcie, dzięci tutaj lepiej śpią, Piotrek nie przyłazi już do nas, mówi że nic złego mu się nie śni, mówi że wanna jest extra, robi sobie kąpiele pełne piany, ciepła podłoga dla dzieciaków super się sprawdza Gala miała doła ze 3 dni, troche piszczała i była smutna ale teraz wróciła już do szczekania na wszystkich i wszystko (koty, bażanty i inne stworzenia) jak na razie więcej plusów niż minusów (muchy) reszta w trakcie życia i mieszkania tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 18.10.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Secamki, szybciutko proszę mi tu namiarek na kominki. Wprawdzie brama garażowa na razie wygrała z kominkiem, ale marzy mi się i to bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA_ 03.11.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Dawno, dawno temu ...Prawie razem rozpoczynaliśmy budowę tych naszych pięknych "pod Grabami" i prawie razem teraz się do nich wprowadzamy...Gratuluję Wam i życzę samych słonecznych poranków, spokojnych nocy, a pomiędzy nimi niech będą tylko dobre dni...Pozdrawiam i idę pakować następne kartony do przeprowadzki:-) EWA_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 04.11.2010 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Dziekujemy Ewo za życzenia Tobie życzę szybkiej przeprowadzki i cieszenia się naprawdę "zaj...efajnym " domem Po 3 tygodniach zycia z Grabem zaczynam się go uczyć i kochac naprawdę swietnie się mieszka (choć jeszcze prowizorycznie) Chyba zaczynam pomału łapać "klimat" , już powoli rozważam robienie domowych naleweczek i weków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 04.11.2010 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Secamki, szybciutko proszę mi tu namiarek na kominki. Wprawdzie brama garażowa na razie wygrała z kominkiem, ale marzy mi się i to bardzo. Jolu sory dopiero teraz zobaczyłem Twoj post Wysle Ci namiary za kilka dni - lada dzień ma być montaż i zobaczę jak to wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 04.11.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Grześ, nie ma pośpiechu. Chętnie zobaczę efekt końcowy kominka. U nas akcja podbitka trwa. Powoli ale do przodu i co najważniejsze super wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 04.11.2010 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Grześ, nie ma pośpiechu. Chętnie zobaczę efekt końcowy kominka. U nas akcja podbitka trwa. Powoli ale do przodu i co najważniejsze super wychodzi. za jakiś tydzien max dwa bedziesz mogla zobaczyc efekt na wlasne oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 04.11.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Ale fajnie macie z tym kominkiem. U mnie nadal są pilniejsze potrzeby. Nie wiem kiedy się doczekam. A najgorsze, że moja sauna jest na samym końcu listy. Możesz napisać na jaki wkład się zdecydowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 04.11.2010 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Ale fajnie macie z tym kominkiem. U mnie nadal są pilniejsze potrzeby. Nie wiem kiedy się doczekam. A najgorsze, że moja sauna jest na samym końcu listy. Możesz napisać na jaki wkład się zdecydowaliście? CHEMINNES PHILIPE http://www.stylart.eu/modules/free_files/thumbImage.php?src=mod_products/products/85/pr_image_85.jpg&width=350&height=352&compress=100&show_blank=1&watermark=watermark_small.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 04.11.2010 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 A taki projekt http://www.albumik.pl/albumy/secam/cosie/6067710405127.jpghttp://www.albumik.pl/albumy/secam/cosie/6067720405127.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 04.11.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Śliczny. A ile za to cudo w komplecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.11.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Fajny kominek Nasz stoi sobie i czeka na wenę twórczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.11.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Jolu, sami kładziecie podbitkę, czy ktoś Wam kładzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 04.11.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Sami.Tzn. mąż z tatą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.11.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 To gratuluję, może jakieś zdjęcie wrzuisz u mnie w komentarzach? Widzę, że twojego dziennika, ani komentarzy to już nie ma My się łamiemy, z jednej strony szkoda kasy, a z drugiej Michał sam to się zajedzie , na dodatek nie mamy rusztowań i chyba będziemy musieli kogoś wziąć - niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 04.11.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Gosia, to niebezpieczna robota i zajmuje kupę czasu. Ale, niestety zlecając ją, trzeba sporo zapłacić. U nas to długo trwa, bo nie robią cały czas tylko w wolnych chwilach i sama wiesz "jak dla siebie". A co do dziennika, to nigdy go nie prowadziłam. Zresztą nie nauczyłam się nawet wklejać zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 06.11.2010 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Gosia, to niebezpieczna robota i zajmuje kupę czasu. Ale, niestety zlecając ją, trzeba sporo zapłacić. U nas to długo trwa, bo nie robią cały czas tylko w wolnych chwilach i sama wiesz "jak dla siebie". A co do dziennika, to nigdy go nie prowadziłam. Zresztą nie nauczyłam się nawet wklejać zdjęć. Dlatego my robimy podbitkę tynkowaną razem ze scianami Spokój na wiele lat i za jednym zamachem robią z ociepleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 06.11.2010 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Gosia, to niebezpieczna robota i zajmuje kupę czasu. Ale, niestety zlecając ją, trzeba sporo zapłacić. U nas to długo trwa, bo nie robią cały czas tylko w wolnych chwilach i sama wiesz "jak dla siebie". A co do dziennika, to nigdy go nie prowadziłam. Zresztą nie nauczyłam się nawet wklejać zdjęć. Dlatego my robimy podbitkę tynkowaną razem ze scianami Spokój na wiele lat i za jednym zamachem robią z ociepleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts