Jola z Melisy 03.10.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 (edytowane) No coś Ty! Domek wygląda super.Słońce tak pada, że już wygląda jakby kolorek był. Nota bene też planujemy cafe latte czy jasny beż. Byle nie pastelowy, raczej taki trochę brudnawy, ale jasny (chyba). Zastanawiam się też czy nie walnąć ciemniejszych dodatków gdzie nie gdzie.Pochwalę się jeszcze, że moja jedynaczka dziś miała pierwsze zajęcia na uczelni. W prosektorium brrrr... Edytowane 3 Października 2011 przez Jola z Melisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.10.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Grzesiu, zróbcie sobie wizualizację, tak my robiliśmy. Wstawia się zdjęcie domu i kolorujesz Ja nie pamiętam na jakiej stronie to bylo, ale powiem Michałowi , to C podeśle linka Jolu, młoda nie "rzygała" po takich wrażeniach? Rzeczywiście brrrrr ............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 08.10.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Młoda twierdzi, że nie robi to na niej wrażenia, ale na razie jeszcze nie mieli żadnej sekcji czy czegoś w tym stylu. Jak dla mnie masakra, ja to jednak miałam fajne studia. Gosiu, też poproszę o tego linka do"kolorowania". Niestety elewacja, która miała być robiona u nas jesienią, przeniesiona na wiosnę. Na otarcie łez dostałam odkurzacz centralny, więc jakoś to przeżyję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.10.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Dobrze, że Michał znalazł. proszę bardzo Pokoloruj swój dom: http://inzynier24.pl/selena/kolory_tytan_eos/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.10.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 no to teraz baaardzo stara ekipa powraca :D:D gorące pozdrowienia dla całej rodziny, uściski dla chłopaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts