Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To ja też się przyłączę do wszystkiego najlepszego :-) dla Dosi.

Wysłałam info o góralach na priv.

Zaklep ich sobie również na elewację - warto. Jak będziesz miał ustaloną cenę już teraz, to zobaczysz ile zyskasz. Ja tak właśnie zrobiłam i moja cena z końca 2006 miała się tak : :o do cen obowiązujących po pół roku w 2007.

Troche mnei nie było a tu proszę dom stoi jak malowany :)

GRATULUJE :)

bardzo dziekuje za miłe słowa :oops: :oops: :oops:

Dosiu wszystkiego naj, naj i niech następne urodzinku będą w nowym domku a potem wielka piekna choinka tego Ci życze z całego serducha :)

Dacie radę, bo już teraz z tej drogi nie ma odwrotu :)

• 3 weeks później...
Halo Secamki! gdzie sie podziewadzie?

jak tam Wasza Gala, pewnie juz duza.

wklejajcie jakies fotki pls!

pozdrawiam cieplo

anja

Cześć Aniu

A u nas zastój chwilowy jeszcze :)

dzwigamy się moralnie i finansowo po druzgocącym etapie dachu - ale na szczęście widać już światełko w tunelu (można powiedzieć że juz duży halogen widać :) )

Co do pieska (suni) to w kwesti wielkści diametralnie się nie zmieniła - urosła trochę ale na pewno nie do wielkości normalnego jamnika więc przypuszczamy że to miniaturka. Wczoraj właśnie stała się "kobietą" :) w kwestii rozumienia psiego dostała pierwszą tą .... no wiesz :). Więc musimy z nią uważać i skończyły się na 2 tygodnie spacery bez smyczy.

Pstryknę jakąś fotkę i wstawię

U Was widzę fajnie domek zamknięty i już dłubiecie w środku :) fajny etap gdy się wejdzie do środka i już wiatr nie hula, i to juz "prawie" dom do zamieszkania :)

Pozdrawiam

Oj pamietam ja ci huragany u mnie w domu! a kiedy planujecie okna?

ja tez nie jezdze na budowe zbyt czesto, bloto i bloto, masakra.

Okna nie za prędko - biorąc pod uwagę że mam wszedzie duże połacie i rolety elektryczne kwota jest nie bagatelna więc pewnie dopiero na wiosnę się uporamy

Ale zaliczkuję i zamówię pewnie zimą żeby lepszą cenę złapać. W między czasie muszę jeszcze się uporać z oknami dachowymi bo ich terz nie wstawiłem coby nie pokradli

Ale teraz spokojniej na to patrzę bo juz nic nie niszczeje od kiedy dom jest przykryty dachem.

Patrzyłem przed chwilą na Twoje zdjecia - to przeszklenie (z kształtem trójkąta na górze) super będzie wyglądać

Jolu ja nie wiedzialam ze Ty dodajesz zdjecia do swojego albumu.

Pięknie, pięknie.

Pozwalam sobie u Ciebie Secamku zrobić male porównanie:

Trójkątne okno wykonane przez fachowców (Jola)

http://images27.fotosik.pl/118/1819fa924701fb7bmed.jpg

Budowa to jeden wielki kompromis, trójkąrne okno wykonane u Ani i Dawida :( :oops:

http://img147.imageshack.us/img147/1977/71756219pr6.jpg

ech, szkoda slow...