Agusia i Marco 05.11.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Witam !!!! Ciekawy programik masz a i domek super a najbardziej podobają mi się dachówki . Życzymy powodzenia na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 13.11.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Ja również przyłączam się do życzeń urodzinowych dla Dosi. Mam nadzieję, że następne Twoje urodziny spędzicie już w nowym, pięknym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 13.11.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 To ja też się przyłączę do wszystkiego najlepszego dla Dosi. Wysłałam info o góralach na priv. Zaklep ich sobie również na elewację - warto. Jak będziesz miał ustaloną cenę już teraz, to zobaczysz ile zyskasz. Ja tak właśnie zrobiłam i moja cena z końca 2006 miała się tak : do cen obowiązujących po pół roku w 2007. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dosia13 14.11.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 bardzo dziękuję za pamięć i życzenia to byłby najwspanialszy prezent gdybym mogła się tam za rok przeprowadzić ale to chyba niemożliwe pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.11.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 To ja mam ulatwiona sprawe z zyczeniami dla Dosi:moze spoznione ale zycze Ci zebys za rok juz mieszkala w swoim domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.11.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Troche mnei nie było a tu proszę dom stoi jak malowany GRATULUJE bardzo dziekuje za miłe słowa Dosiu wszystkiego naj, naj i niech następne urodzinku będą w nowym domku a potem wielka piekna choinka tego Ci życze z całego serducha Dacie radę, bo już teraz z tej drogi nie ma odwrotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.12.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Halo Secamki! gdzie sie podziewadzie?jak tam Wasza Gala, pewnie juz duza.wklejajcie jakies fotki pls!pozdrawiam cieploanja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 05.12.2007 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Halo Secamki! gdzie sie podziewadzie? jak tam Wasza Gala, pewnie juz duza. wklejajcie jakies fotki pls! pozdrawiam cieplo anja Cześć Aniu A u nas zastój chwilowy jeszcze dzwigamy się moralnie i finansowo po druzgocącym etapie dachu - ale na szczęście widać już światełko w tunelu (można powiedzieć że juz duży halogen widać ) Co do pieska (suni) to w kwesti wielkści diametralnie się nie zmieniła - urosła trochę ale na pewno nie do wielkości normalnego jamnika więc przypuszczamy że to miniaturka. Wczoraj właśnie stała się "kobietą" w kwestii rozumienia psiego dostała pierwszą tą .... no wiesz . Więc musimy z nią uważać i skończyły się na 2 tygodnie spacery bez smyczy. Pstryknę jakąś fotkę i wstawię U Was widzę fajnie domek zamknięty i już dłubiecie w środku fajny etap gdy się wejdzie do środka i już wiatr nie hula, i to juz "prawie" dom do zamieszkania Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.12.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 dobrze powiedziane Secamcu "dłubiemy" w srodku, i tak jak napisałam wczesniej oby do wiosny bo przygniata mnie brak slonca. czekam na fotki suni-prawdziwej kobety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 05.12.2007 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Oj mnie słoneczka też brakuje - ciepłulobny chyba jestem Ostatnio było tak zimno że nawet nie chciało mi się jeździć na budowę - u nas bez okien i ścianek działowych na piętrze to mamy mały huragan między pokojami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.12.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Oj pamietam ja ci huragany u mnie w domu! a kiedy planujecie okna?ja tez nie jezdze na budowe zbyt czesto, bloto i bloto, masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 06.12.2007 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Oj pamietam ja ci huragany u mnie w domu! a kiedy planujecie okna? ja tez nie jezdze na budowe zbyt czesto, bloto i bloto, masakra. Okna nie za prędko - biorąc pod uwagę że mam wszedzie duże połacie i rolety elektryczne kwota jest nie bagatelna więc pewnie dopiero na wiosnę się uporamy Ale zaliczkuję i zamówię pewnie zimą żeby lepszą cenę złapać. W między czasie muszę jeszcze się uporać z oknami dachowymi bo ich terz nie wstawiłem coby nie pokradli Ale teraz spokojniej na to patrzę bo juz nic nie niszczeje od kiedy dom jest przykryty dachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 07.12.2007 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 jak tam Wasza Gala, pewnie juz duza. wklejajcie jakies fotki pls! anja Specjalnie na Twoją prośbę Gala stan obecny sprzed 3 minut http://www.albumik.pl/albumy/secam/forum/1905952041959.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 07.12.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Cudna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 07.12.2007 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Cudna! Cudna! paskuda - tak mi się nasunęło Patrzyłem przed chwilą na Twoje zdjecia - to przeszklenie (z kształtem trójkąta na górze) super będzie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.12.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 ŚLiczna Sunia i widac w kim jest zakochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.12.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 najboskiejsza-Gala oczywiscie, w kogo ona taka wpatrzona??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.12.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Patrzyłem przed chwilą na Twoje zdjecia - to przeszklenie (z kształtem trójkąta na górze) super będzie wyglądać Jolu ja nie wiedzialam ze Ty dodajesz zdjecia do swojego albumu. Pięknie, pięknie. Pozwalam sobie u Ciebie Secamku zrobić male porównanie: Trójkątne okno wykonane przez fachowców (Jola) http://images27.fotosik.pl/118/1819fa924701fb7bmed.jpg Budowa to jeden wielki kompromis, trójkąrne okno wykonane u Ani i Dawida http://img147.imageshack.us/img147/1977/71756219pr6.jpg ech, szkoda slow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 08.12.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Niemniej trójkąty czy jak u mnie trapezy to tona problemów. Na "normalnych" oknach spokojnie zamontujesz rolety, o różnicy w cenie nie wspomnę. Mam też drugie okno trójkątne w łazience od strony sąsiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.12.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 ale jaki efekt! bezcenne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts