secam 08.12.2007 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 ŚLiczna Sunia i widac w kim jest zakochana Hmmm... mówisz że zakochana A ja myślałem że to wzrok typu: "PLISSSS weż mnie na kolana koleś i daj coś dobrego do jedzenia " najboskiejsza-Gala oczywiscie, w kogo ona taka wpatrzona??????? W obiektyw - to modelka Pozwalam sobie u Ciebie Secamku zrobić male porównanie: Aniu jasne że możesz wklejać co tylko chcesz Niemniej trójkąty czy jak u mnie trapezy to tona problemów. Na "normalnych" oknach spokojnie zamontujesz rolety, o różnicy w cenie nie wspomnę. Mam też drugie okno trójkątne w łazience od strony sąsiada. Fakt że na trapezowym się nie założy rolety, ale ma tez inne zalety. Np moja żonka to by zrobiła przy tych oknach mały ogród botaniczny - obstawiła by je wielkimi kwiatami . U Ciebie Aniu to okno to chyba na klatce schodowej ?? Tak ?? A Jolu u Ciebie też na korytarzu czy to coś innego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 08.12.2007 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 A no i odniosłem dzisiaj wielki sukces budowlany. Zawiesiłem w końcu halogeny na domu "odstraszacze menelskie" z czujką ruchy. Woziłem je tylko miesiąc w bagazniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 08.12.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 halogeny dobra rzecz. U mnie wielkie okno to reprezentacyjna część salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.12.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 A gdzie fotki na dowód I już wiadomo dlaczego sunia zakochana Miesiąc to nie dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.12.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Secamku, jednak cos sie dzieje u Ciebie, zule nie beda pily pod Twoim domem, bo sie wystrasza u mnie okno jest na klatce schodowej, ale widac je z salonu pozdrawiam cieplo amm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 20.12.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Powiem krótko, bardzo mnie wkurza, że tak nic z Dośką nie piszecie. POczytać by się chciało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 20.12.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Scur, absolutnie popieram! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 20.12.2007 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Powiem krótko, bardzo mnie wkurza, że tak nic z Dośką nie piszecie. POczytać by się chciało... Scur, absolutnie popieram! Nic nie piszemy bo nic się nie dzieje Zaczynamy szykować się do akcji okna może pod koniec stycznia zamówimy z montażem na marzec kwiecień. Co do firmy okiennej to chyba profile Aluplastu upadną i zamówimy profile schiko cava (takie jak Jola ) Żona mi się w nich zakochała - widzieliśmy wczoraj z tych profili drzwi przesówne - cudeńko A dla poprawy humoru mam dla Was filmik specjalnie od nas Koniecznie musicie zobaczyć http://www.elfyourself.com/?id=1516181409 W rolach głównych oczywiście nasza rodzinka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 20.12.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Chciałbym zobaczyć, ale nie otwiera się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 21.12.2007 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 sprawdz dzisiaj, u mnie się otwiera, wczoraj chyba mieli serwery przeciążone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 21.12.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Super filmik. A tak na marginesie: nie wiedziałam, że tak dobrze tańczycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 21.12.2007 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Super filmik. A tak na marginesie: nie wiedziałam, że tak dobrze tańczycie. No widzisz widzisz Gdybyś przyjechała na kawę to byśmy Ci zatańczyli osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.12.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Jestem w szoku nigdy nie widzialam zeby pies tak dobrze tanczyl jestem pod wrazeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 21.12.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://www.foodlink.pl/pics/przepisy_kulinarne_boze_narodzenie.jpgZ dużym zainteresowaniem śledzę Twój dziennik budowy. Życzę Ci spełnienia nawet najskrytszych marzeń i wszelkiej pomyślności w Nowym Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.12.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Niech te święta Bożego Narodzenia przyniosą Wam wiele radości, Niech uśmiech zagości w domach, Niech ogarnie Was ciepło wigilijnej świecy, a jej blask zamieni się w żywe iskierki w oczach, Niech samotność odejdzie w niepamięć, Niech zima otula Was białym puchem, jak ciepły koc przy kominku, Niech bieluteńkie gwiazdeczki skrzypią wesoło pod Waszymi butami na wieczornym spacerze. Niech dobry Bóg namaluje szczęście na Waszych twarzach, Niech miłość dotyka Was delikatnie, lecz bez ustanku, Niech marzenia płyną wysoko w górę i spełniają się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.12.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 W ten wigilijny dzień zaśnieżony,kiedy w kościele uderzą dzwony,przyjmijcie gorące życzenia radości,a w Nowym Roku szczęścia,zdrowia i pomyślności. Życzy Aga z rodziną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 27.12.2007 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Moi drodzy - Dziękuję Wam wszystkim za serdeczne życzenia http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/531/251.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dosia13 27.12.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 ja również bardzo dziękuję Wam za życzenia Świąteczne i składam Wam życzenia Noworoczne Święta, Święta i po Świętach, nikt już o nich nie pamięta, bo Sylwester już za pasem, bawmy ostro się w tym czasie. Szczęśliwego Nowego Roku Powodzenia w życiu osobistym i zawodowym oraz samych sukcesów życzy DOSIA http://www.cosgan.de/images/more/bigs/e118.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a122.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/z020.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 02.01.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 A dzień dobry! poczytałam sobie dzielnie brniecie do przodu dach prezentuje się wspaniale (pogodzenie się z jego kosztem przypomina mi naszą udrękę ) Gala przesłodka! zdjęcia bardzo udane! pozdrawiam i będę Was mieć na podglądzie... PS. baaardzo udanego Dwa Tysiące Ósmego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 02.01.2008 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Witaj Jasia Dziękuję za życzenia Do czytania oczywiście zapraszam - ja Was oczywiście dalęj będę podczytywał i chyba zacznę się udzielać a nie tak jak pasożyt tylko czytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts