Jola z Melisy 07.01.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Zajrzałam do Twojego dziennika. To akwarium będzie odjazdowe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 07.01.2008 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Grzesiu, okna dotarły o 12 mimo, ze montażyści czekali od 9 rano. Na razie zamontowana jest część, reszta jutro. Jeszcze są oklejone folią, więc nie ma pełnego efektu. Niemniej zapraszam na oględziny. Bardzo chętnie wpadniemy. A kiedy Ci pasuje w wekend czy może wolisz w tygodniu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 07.01.2008 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Zajrzałam do Twojego dziennika. To akwarium będzie odjazdowe!!! Też się nie mogę doczekać efektu - ale na rybki to jeszcze trzeba będzie poczekać. Tak sobie myślę że ze względów technicznych to trzeba będzie wcześniej wstawić samo akwarium i zabezpieczyć. potem może być trudno wtachać taki kawał szkła A kiedy Wy wpadniecie do nas na oględziny ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 07.01.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 W najbliższy weekend nas chyba nie będzie we Wrocku. Jutro na budowie będzie mój mąż, ale ja niestety pracuje do późna. Jeśli zależy Wam na czasie (bo chcecie wkrótce zamawiać) to oczywiście możecie wpaść nawet jutro. Jeśli nie to może w przyszłym tygodniu albo w następny weekend. Jak wam pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 07.01.2008 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Absolutnie nam się nie, śpieszy jeszcze nie zamawiamy Spokojnie może być za tydzień lub następny wekend - lepiej się spotkać wszyscy i wreszcie poznać osobiście. Umówimy się konkretnie za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.01.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Jolu pokaz jakies zdjecia pls, Grzes ten Twoj syn to chyba jakis zolnierz bedzie normalnie wojne chyba miales na tej jego imprezie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.01.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 oj, oj nie doczytalam, a ja tez moge wpasc i popatrzec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 07.01.2008 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 oj, oj nie doczytalam, a ja tez moge wpasc i popatrzec? Jasne wpadajcie siostrzyczki kiedy będziecie obejrzymy domek a potem wpadniecie do nas na kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.01.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 uff, juz myslalam ze mnie wydziedziczyliscie ja oczywiscie zawsze jestem chetna na spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 07.01.2008 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 uff, juz myslalam ze mnie wydziedziczyliscie ja oczywiscie zawsze jestem chetna na spotkanie. Czekaj bo ja już się zamotałem mówisz teraz o wspólnym "nalocie" na budowę Joli czy o wpadnięciu do nas na budowę. Jestem jak najbardziej ZA zarówno za pierwszą jak i drugą wersją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 07.01.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Aniu oczywiście, że możecie również wpaść (do nas i nie tylko). W końcu trochę wolnych pokoi u Was będzie. Trzeba zacząć je w końcu zasiedlać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 07.01.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Zdjęć niestety jeszcze nie mam, bo późno zaczęli montaż i było za ciemno. Zresztą wielkiego okna jeszcze nie montowali. Mam nadzieję, że Zbyszek zrobi jutro jakieś fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.01.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Kochani zamierzam zaczac wpadac od marcaDo Was oczywiscie wczesniej.Chce odwiedzić i Jole i Secama oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 08.01.2008 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Kochani zamierzam zaczac wpadac od marca Do Was oczywiscie wczesniej. Chce odwiedzić i Jole i Secama oczywiscie. Nie wiem czy o tym samym myślimy ale my zamierzamy wpadać od pażdziernika to będziemy mieć dużo wspólnych tematów) Mam nadzieję że odwiedziny zaczniesz od nas - to jest oficjalne pisemne zaproszenie Ale może zobaczymy się jeszcze wcześniej bo bardzo chcę zobaczyć okna Joli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.01.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 o tym samym wpadaniu myslimy Oczywiscie przyjmuję zaproszenie, przyjade, napisz tylko kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 08.01.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Secam, coś Ci Dosia zamilkła po Twoim http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/g030.gif... ładnie Ci tam pokoje rosną a z tym akwarium to ciekawie może wyglądać, nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 08.01.2008 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Secam, coś Ci Dosia zamilkła po Twoim http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/g030.gif... Powiem tak... Dosia do milczących nie należy i swoje usłyszałem http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a025.gif mogę nawet zacytować .... mówiła coś w stylu "a ty to nigdy nie zmądrzejesz" czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 08.01.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Dosiu, dam Ci dobrą radę. Niech Secam "nigdy nie zmądrzeje". Posłuchaj starszej, doświadczonej koleżanki. A do siebie zapraszam serdecznie Secamków, Aneczkę, Darka i wszystkich kto ma ochotę wpaść.Wszystkich nie wymienię, bo Grzesiowi zapcham całe komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dosia13 08.01.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Na początku pragnę bardzo podziękować za zaproszenie bardzo chciałabym te okienka zobaczyć bo horror przeżywam z tymi oknami a raczej przeżyłam nie mogłam się zdecydować tak do końca na żadne aż nie zobaczyłam właśnie tych i tak sobie myślę że już innych nie chcę (nie wiem tylko jak wyglądają zamontowane w ścianie) a co do mężusia to cóż - taki egzemplarz z niego już się przyzwyczaiłam i znam go jak własną kieszeń zresztą my generalnie tworzymy bardzo specyficzną parę jak tylko złapiemy jakąś wolną chwilę to się spotkamy widzę że Grześ monitoruje cały czas forum (i dobrze ) to na pewno dogadacie się co do terminu serdecznie pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 08.01.2008 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 a co do mężusia to cóż - taki egzemplarz z niego już się przyzwyczaiłam i znam go jak własną kieszeń zresztą my generalnie tworzymy bardzo specyficzną parę Bo ja poczucie humoru wyssałem z mlekiem ojca http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/e015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts