Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Grzesiu, okna dotarły o 12 mimo, ze montażyści czekali od 9 rano. Na razie zamontowana jest część, reszta jutro. Jeszcze są oklejone folią, więc nie ma pełnego efektu. Niemniej zapraszam na oględziny.

Bardzo chętnie wpadniemy.

A kiedy Ci pasuje w wekend czy może wolisz w tygodniu ??

Zajrzałam do Twojego dziennika. To akwarium będzie odjazdowe!!!

Też się nie mogę doczekać efektu - ale na rybki to jeszcze trzeba będzie poczekać.

Tak sobie myślę że ze względów technicznych to trzeba będzie wcześniej wstawić samo akwarium i zabezpieczyć. potem może być trudno wtachać taki kawał szkła

A kiedy Wy wpadniecie do nas na oględziny ??

W najbliższy weekend nas chyba nie będzie we Wrocku. Jutro na budowie będzie mój mąż, ale ja niestety pracuje do późna. Jeśli zależy Wam na czasie (bo chcecie wkrótce zamawiać) to oczywiście możecie wpaść nawet jutro. Jeśli nie to może w przyszłym tygodniu albo w następny weekend. Jak wam pasuje?

Kochani zamierzam zaczac wpadac od marca

Do Was oczywiscie wczesniej.

Chce odwiedzić i Jole i Secama oczywiscie.

Nie wiem czy o tym samym myślimy ale my zamierzamy wpadać od pażdziernika ;) to będziemy mieć dużo wspólnych tematów)

Mam nadzieję że odwiedziny zaczniesz od nas - to jest oficjalne pisemne zaproszenie :D

Ale może zobaczymy się jeszcze wcześniej bo bardzo chcę zobaczyć okna Joli.

Secam, coś Ci Dosia zamilkła po Twoim
http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/g030.gif
...

Powiem tak... Dosia do milczących nie należy i swoje usłyszałem http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a025.gif

mogę nawet zacytować .... mówiła coś w stylu "a ty to nigdy nie zmądrzejesz" czy jakoś tak :D

Na początku pragnę bardzo podziękować za zaproszenie :D

bardzo chciałabym te okienka zobaczyć bo horror przeżywam z tymi oknami a raczej przeżyłam :evil: nie mogłam się zdecydować tak do końca na żadne aż nie zobaczyłam właśnie tych i tak sobie myślę że już innych nie chcę (nie wiem tylko jak wyglądają zamontowane w ścianie)

a co do mężusia to cóż - taki egzemplarz z niego :wink: już się przyzwyczaiłam i znam go jak własną kieszeń :roll:

zresztą my generalnie tworzymy bardzo specyficzną parę :lol:

jak tylko złapiemy jakąś wolną chwilę to się spotkamy :D widzę że Grześ monitoruje cały czas forum (i dobrze :) ) to na pewno dogadacie się co do terminu :)

serdecznie pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia :D