Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ej no Grzes flutes jest fajniusi

No fluteski paseczki sa superAnckie

A będzie to wyglądać tak :

idzie sobie Dosia do łazienki się kapać i ..... najpierw ją widać - potem nie widać - potem widać i znowu nie widać - i widać - potem nie widać - potem widać i znowu nie widać........

Kurcze, też mi się podoba ta szyba. Żałuję, że nie zamówiłam takiej do łazienki. :(

Nie wiem jak będzie wyglądać po zamontowaniu - wszystko na katalogach wygląda slicznie :D (wieb bo sam robię ;) )

Ale spoko sprawdzimy jak wstawią - wiem nawet jak sprawdzimy - my chłopaki (mężowie) będziemy stali na dworze a Wy dziewczyny (żony) będziecie chodzić w srodku :D

zapraszam, zapraszam kiedy tylko masz ochote wpadaj do nas.

Jak tylko się dzwignę ze styczniowo-noworocznej depresji to cię nawiedzę ;)

moze jak się słoneczko zacznie to będzie mi lepiej - bo jak na razie to nastrój mam średnio rozrywkowy i wprowadzam grobową atmosferę :roll:

Ale zaproszenie przeczytałem - wydrukowałem i wykorzystam :D

Nie żartuj, zwrot vatu i depresja. Coś mi tu nie gra. A słonko to chyba dziś trochę wyjrzało, nie? :wink:

Ty wiesz że masz rację - nie spojrzałem na to w ten sposób.

:D

A Vat jak zobaczę to uwierzę - pewnie dlatego się nie cieszę. Zresztą Vacik ma już przeznaczony cel - dofinansuje nam okienka :D

Zresztą jak siebie znam to chumor mi się znacznie poprawi jak je wstawią

Zawsze mam załamę jak się nic nie dzieje

Oj Grzesiu, Grzesiu! Jak to nic się nie dzieje? Wiosna idzie (no prawie), okna za chwilkę Ci wstawią... No i jakieś wolne pokoje na poddaszu zdaje się że macie :oops: Radzę nie czekać do października, bo to potem jesienna depresja.

Ty nie logopedie tylko psychologię powinnaś ćwiczyć ;)

pisz ... pisz .... już mi trochę lepiej :)

No dobra, to Ci jeszcze napiszę, że jak mnie nachodzi stres związany z naszym, delikatnie mówiąc nie najszybszym tempem budowy, to tak sobie myślę. O co chodzi? Mam gdzie mieszkać, nie mam żadnych kredytów, chata się buduje, a że trochę wolniej niż bym chciała... to co z tego?

:D lejesz miód na me serce :D

Człowiek siedzi zamknięty w tych czterech scianach i nie umie spojrzeć obiektywnie na to wszystko dookoła ;)

oby do wiosny, będziemy robić grille spotykać się i gadać o najszybszych budowach na świecie :)

Jezu juz nie mogę sie doczekać - w tamtym roku to zamiast siedzieć koło obecnego domu jak normalni ludzie jeździlismy na budowę i robilismy grilla jak wariaci wsród cegieł, worków cementu bez prądu i wody - normalnie zajefajnie

:D