secam 17.01.2008 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Fajny Flutes masz Grzesiu Zajefajny no nie tylko jeszcze go nie mam ale.... ale ....ale... może za 3 tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.01.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Ej no Grzes flutes jest fajniusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 17.01.2008 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Ej no Grzes flutes jest fajniusi No fluteski paseczki sa superAnckie A będzie to wyglądać tak : idzie sobie Dosia do łazienki się kapać i ..... najpierw ją widać - potem nie widać - potem widać i znowu nie widać - i widać - potem nie widać - potem widać i znowu nie widać........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 17.01.2008 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Oby jak najszybciej wiosna zrobimy ognicho http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/h065.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 17.01.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Kurcze, też mi się podoba ta szyba. Żałuję, że nie zamówiłam takiej do łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 17.01.2008 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Kurcze, też mi się podoba ta szyba. Żałuję, że nie zamówiłam takiej do łazienki. Nie wiem jak będzie wyglądać po zamontowaniu - wszystko na katalogach wygląda slicznie (wieb bo sam robię ) Ale spoko sprawdzimy jak wstawią - wiem nawet jak sprawdzimy - my chłopaki (mężowie) będziemy stali na dworze a Wy dziewczyny (żony) będziecie chodzić w srodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.01.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 cześć Grzesiu, właśnie Dave rozmawia z panem Czeslawem, mam nadzieje ze sie uda nam sie wspolpraca.umawiaja sie na niedziele na poogladanie domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 25.01.2008 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 cześć Grzesiu, właśnie Dave rozmawia z panem Czeslawem, mam nadzieje ze sie uda nam sie wspolpraca. umawiaja sie na niedziele na poogladanie domu. Fajnie to jak przyjadę Wasz domek oglądać to od razu się zobaczę z Panem Czesiem i ustalę co u mnie będzie trzeba niedługo robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.01.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 zapraszam, zapraszam kiedy tylko masz ochote wpadaj do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 25.01.2008 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 zapraszam, zapraszam kiedy tylko masz ochote wpadaj do nas. Jak tylko się dzwignę ze styczniowo-noworocznej depresji to cię nawiedzę moze jak się słoneczko zacznie to będzie mi lepiej - bo jak na razie to nastrój mam średnio rozrywkowy i wprowadzam grobową atmosferę Ale zaproszenie przeczytałem - wydrukowałem i wykorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 25.01.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Nie żartuj, zwrot vatu i depresja. Coś mi tu nie gra. A słonko to chyba dziś trochę wyjrzało, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 25.01.2008 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Nie żartuj, zwrot vatu i depresja. Coś mi tu nie gra. A słonko to chyba dziś trochę wyjrzało, nie? Ty wiesz że masz rację - nie spojrzałem na to w ten sposób. A Vat jak zobaczę to uwierzę - pewnie dlatego się nie cieszę. Zresztą Vacik ma już przeznaczony cel - dofinansuje nam okienka Zresztą jak siebie znam to chumor mi się znacznie poprawi jak je wstawią Zawsze mam załamę jak się nic nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 25.01.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Oj Grzesiu, Grzesiu! Jak to nic się nie dzieje? Wiosna idzie (no prawie), okna za chwilkę Ci wstawią... No i jakieś wolne pokoje na poddaszu zdaje się że macie Radzę nie czekać do października, bo to potem jesienna depresja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 25.01.2008 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Oj Grzesiu, Grzesiu! Jak to nic się nie dzieje? Wiosna idzie (no prawie), okna za chwilkę Ci wstawią... No i jakieś wolne pokoje na poddaszu zdaje się że macie Radzę nie czekać do października, bo to potem jesienna depresja. Ty nie logopedie tylko psychologię powinnaś ćwiczyć pisz ... pisz .... już mi trochę lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 25.01.2008 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Jolu a jak się skończyło z tymi kominami ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 25.01.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 No dobra, to Ci jeszcze napiszę, że jak mnie nachodzi stres związany z naszym, delikatnie mówiąc nie najszybszym tempem budowy, to tak sobie myślę. O co chodzi? Mam gdzie mieszkać, nie mam żadnych kredytów, chata się buduje, a że trochę wolniej niż bym chciała... to co z tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 25.01.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Na razie nie wiem, ale Zbyszek i tato stwierdzili, że uszczelnią to. Więc się nie przejmuję. Teoretycznie wszystko jest zrobione zgodnie ze sztuką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 25.01.2008 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 lejesz miód na me serce Człowiek siedzi zamknięty w tych czterech scianach i nie umie spojrzeć obiektywnie na to wszystko dookoła oby do wiosny, będziemy robić grille spotykać się i gadać o najszybszych budowach na świecie Jezu juz nie mogę sie doczekać - w tamtym roku to zamiast siedzieć koło obecnego domu jak normalni ludzie jeździlismy na budowę i robilismy grilla jak wariaci wsród cegieł, worków cementu bez prądu i wody - normalnie zajefajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 25.01.2008 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Na razie nie wiem, ale Zbyszek i tato stwierdzili, że uszczelnią to. Więc się nie przejmuję. Teoretycznie wszystko jest zrobione zgodnie ze sztuką. Jak znam Zbyszka to nie popuści więc nie ma się czym martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 25.01.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Grzesiu, wielkie gratulacie! Ty ELITO nasza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts