secam 25.01.2008 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 no co Ty ja elite eeee nie czuję się Fajna tylko cyfra - 1000 głupot juz napisałem w te dwa lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 25.01.2008 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Wielkie, wielkie brawa i gratulacje ELITO FORUM http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c011.gif i bardzo ślicznie dziękuję Ci za dedykację - najlepszy nasz kolego na Forum !!! http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a194.gif Trzeba to opić dziewczyny. Koniecznie !!! http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a056.GIF No ja myśle że opijemy to wszyscy na tym ognisku (grillu ) u nas na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.01.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 a ja nie dostawalam powiadomien Grzesiu GRATULACJE wielkie Panie ELITO naszego forum i głowa do góry inni maja podobne tempo z kredytem (ja na przyklad ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 25.01.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 secam Dzisiaj wymieniali mi w kamienicy okna na klatce schodowej na okna z Drutexu. I powiem, że jestem pod wrażeniem jakości. A pewnie nie jest to max możliwości firmy, bo aż tak bardzo zarząd nas lokatorów nie rozpieszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 25.01.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 NO I OCZYWIŚCIE GRATULUJĘ ELITY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dosia13 26.01.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 secam Dzisiaj wymieniali mi w kamienicy okna na klatce schodowej na okna z Drutexu. I powiem, że jestem pod wrażeniem jakości. A pewnie nie jest to max możliwości firmy, bo aż tak bardzo zarząd nas lokatorów nie rozpieszcza bardzo mnie ten wpis ucieszył szczerze powiem, że nie słyszałam jeszcze obcych opini na temat okien Drutexu, tak trochę to zdecydowaliśmy się na te okienka kierując się własną intuicją mam nadzieję że nie będę rozczarowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 26.01.2008 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 NO I OCZYWIŚCIE GRATULUJĘ ELITY Dzieki za gratulacje - ale wcale się nie czuję elitą - jest jakoś tak normalnie jak wczoraj gdy byłem domownikiem secam Dzisiaj wymieniali mi w kamienicy okna na klatce schodowej na okna z Drutexu. I powiem, że jestem pod wrażeniem jakości. A pewnie nie jest to max możliwości firmy, bo aż tak bardzo zarząd nas lokatorów nie rozpieszcza Normalnie piękne jest to co piszesz Jestem chyba pionierem Drutexu na forum rózne były opinie na forum do tej pory. Zobaczymy jestem dobrej myśli.... okienka się chyba teraz robią gdzieś na pomorzu ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 28.01.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 :oops: :oops: :oops: Grzesiu i Dośka wybaczycie?? Bo ja .... tak jakoś ..... no tak wyszło..... I się wpisałam do waszego dziennika zamiast do komentarzy Sorki wielkie. Dacie radę usunąć ten wpis czy ja mam to zrobić? PS. Bo tak sie podjarałam tą dedykacją To tak na usprawiedliwienie ale i tak mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 28.01.2008 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 :oops: :oops: :oops: Grzesiu i Dośka wybaczycie?? Bo ja .... tak jakoś ..... no tak wyszło..... I się wpisałam do waszego dziennika zamiast do komentarzy Sorki wielkie. Dacie radę usunąć ten wpis czy ja mam to zrobić? PS. Bo tak sie podjarałam tą dedykacją To tak na usprawiedliwienie ale i tak mi Koleżanko moja najdroższa - spróbuj tylko usunąć to zobaczysz NO !! TOBIE WOLNO - wpis jest superasty i jeszcze fajnie otworzył nową stronę Proszę mi tak zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 28.01.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Koleżanko moja najdroższa - spróbuj tylko usunąć to zobaczysz NO !! TOBIE WOLNO - wpis jest superasty i jeszcze fajnie otworzył nową stronę Proszę mi tak zostawić No to dziękuję. Bo już się bałam, że bić będziecie a ja tak ... "tylko przycisnął" - niechcący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 28.01.2008 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 No to dziękuję. Bo już się bałam, że bić będziecie a ja tak ... "tylko przycisnął" - niechcący. No co ty ja dziewczynek nie biję tylko molestuję psychicznie p.s. Słoneczko wychodzi - wiosna się zbliża ...... wkrótce będzie grilo-ognicho ...... do wszystkich piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 28.01.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 dziewczynki tylko molestuję psychicznie Nie obiecuj, nie obiecuj... Słoneczko wychodzi - wiosna się zbliża ...... wkrótce będzie grilo-ognicho ...... do wszystkich piszę nie mogę się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.01.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 p.s. Słoneczko wychodzi - wiosna się zbliża ...... wkrótce będzie grilo-ognicho ...... do wszystkich piszę do mnie tez? Dawid sie wczoraj pytał kiedy jedziemy do Secama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 28.01.2008 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 p.s. Słoneczko wychodzi - wiosna się zbliża ...... wkrótce będzie grilo-ognicho ...... do wszystkich piszę do mnie tez? Dawid sie wczoraj pytał kiedy jedziemy do Secama Też też też - pisałem do wszystkich moich siostrzyczek Ale z przyjazdem to nie musicie czekać do grilla mozecie wcześniej (japierdziu jak ja pragnę już wiosny - jakiś ciepłolubny jestem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 28.01.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Kurcze, a u nas już wiosna na działce. Uprzątnęliśmy ten cały złom i jest miejsce na grilla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.01.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 ja pierdziu a wiosna tuz tuz.... Sezon grilowy to ja cie pierdziu .... uwielbiam i kielbaski i miesko i wszystko z grila, taka miesozerna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 28.01.2008 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 ja pierdziu a wiosna tuz tuz.... Sezon grilowy to ja cie pierdziu .... uwielbiam i kielbaski i miesko i wszystko z grila, taka miesozerna jestem Czekamy czekamy ciekawe ile wytrzymamy - jak znam życie to pierwszy grill będzie w lutym Co do mięska to tak jak Ty A z owoców to najbardziej lubię schabowe a warzywa w postaci cebulki z kiełbaską wchodzą mi najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 29.01.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 ja pierdziu a wiosna tuz tuz.... Sezon grilowy to ja cie pierdziu .... uwielbiam i kielbaski i miesko i wszystko z grila, taka miesozerna jestem Jenyyy, strach sie bać... My tu widzę wszyscy mięsożerni a ze słodyczy to najbardziej kiszone ogórki wchodzą. Ale zdradzę Wam , że jest i łasuch między nami. To moja męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 29.01.2008 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Jenyyy, strach sie bać... My tu widzę wszyscy mięsożerni a ze słodyczy to najbardziej kiszone ogórki wchodzą. Ale zdradzę Wam , że jest i łasuch między nami. To moja męża. Skoro tak to dla niego weźmiemy redsa albo piasta z soczkiem malinowym i ptasie mleczko z grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 29.01.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Skoro tak to dla niego weźmiemy redsa albo piasta z soczkiem malinowym i ptasie mleczko z grilla No to jednak muszę uściślić. Bo on to oczywiście mięsko i kiełbaska - tak. Piwko i to bez soku - oczywiście. Ale potem po takiej uczcie to właśnie ptasie mleczko dopełnia rozkoszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts