anjamen 07.02.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 a co tutaj taka cisza? może kawki z rana? http://images.shareapic.net/images/002114905.jpg a tak ze spraw budowlanych to Czesio u mnie dziala robilam rozeznanie dot mojego szkla na podlodze i jest to do zrobienia, nie wiem czy Wam mowilam ze chce przez cala dlugosc salonu puscic pas szkla hartowanego a pod nim biale kamienie i swiatelka, dlugosc ok 8 m szerokosc 0,5, wraz z montazem moze mnie to wyniesc ok 4-5 tys, ale jak sie upre to sie upre bedzie w tym miejscu mniej styro pod wylewkami tak to sobie wymyslilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 07.02.2008 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Ja piję dzisiaj taką własnie miałem fona że jutro okna montują http://www.mniammniam.pl/obrazki/u_obrazki/n7345.jpg O patencie z szybą u Was nie słyszałem - ale pomysł super Widziałem coś takiego na dyskotece w Mielnie jak miałem z 16 lat próbowaliśmy z kolegami podrywać dziewczyny na takich taflach podświetlanych ( niestety z małym skutkiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.02.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 a Dosie gdzie poderwales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.02.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Secam poczytałam dziennik (dlaczego ja nie dostaje powiadomien????) jezeli chodzi o te plyte osb to pokaze Dawidowi niech sie wgryzie w temat skad masz naklejke? ja tez chce prezent czekam z niecierpliwoscia z Wami na okna no i na reportaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 07.02.2008 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 a Dosie gdzie poderwales? Na prawo jazdy sobie Ją poznałem - chodziliśmy razem na kurs - potem ona zdała a ja oblałem ........ ale już nie odpuściłem ....... twardy byłem ...... i wyrwałem nie miała szans dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 07.02.2008 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Secam poczytałam dziennik (dlaczego ja nie dostaje powiadomien????) Pewnie dla tego że przeglądarka nie trzyma ci w pamięci haseł do logowania i otwierając dany post nie loguje się więc nie odhacza że wchodziłas w ten temat.... tak robi nasz kochani internet explorer dlatego ja mam Firefoxa jest dużo lepszy w tym temacie jezeli chodzi o te plyte osb to pokaze Dawidowi niech sie wgryzie w temat nakeciłem się żeby tak zrobić ...... czekam z niecierpliwoscia z Wami na okna no i na reportaz reportaż jutro w południe będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 07.02.2008 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 skad masz naklejke? ja tez chce prezent zeby dostać naklejkę to musisz w linku poniżej podać adres i napisać zeby ci wysłali naklejkę.... http://forum.muratordom.pl/privmsg.php?mode=post&u=48225 tu jest cały temat http://forum.muratordom.pl/przyjazna-budowa-wez-swoja-nalepke,t104692.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.02.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 skad masz naklejke? ja tez chce prezent zeby dostać naklejkę to musisz w linku poniżej podać adres i napisać zeby ci wysłali naklejkę.... http://forum.muratordom.pl/privmsg.php?mode=post&u=48225 tu jest cały temat http://forum.muratordom.pl/przyjazna-budowa-wez-swoja-nalepke,t104692.htm zrobiłam moze mi przysla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.02.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Grzesiu GRATULUJE, okna sa piękne i Wasz dom wyglada cudnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.02.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Grzesiu i Dosia chyba spali chyba w swoim nowym domu z oknami bo sie nie odzywaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 10.02.2008 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Grzesiu GRATULUJE, okna sa piękne i Wasz dom wyglada cudnie! Dzięki Aniu musimy się do nich przyzwyczaić i ochłonąć choć jeszcze nie wszystkie zamontowane Grzesiu i Dosia chyba spali chyba w swoim nowym domu z oknami bo sie nie odzywaja. aż tak to nie - ale fakt że cały dzień siedzieliśmy w "salonie" i patrzyliśmy przez okno jak chwasty rosną na ogródku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 10.02.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Ale fajnie już z oknami, nie. Taki prawdziwy dom. Jeszcze tylko ognia w kominku brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 10.02.2008 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Ale fajnie już z oknami, nie. Taki prawdziwy dom. Jeszcze tylko ognia w kominku brakuje... Oj fajny Jolu fany ..... siedzieliśmy wczoraj do wieczora Ale fajnie już z oknami, nie. Taki prawdziwy dom. Jeszcze tylko ognia w kominku brakuje... Pracuję nad tym wypatrzyłem jakiś czas temu na Karmelkowej Kozę za 150 zł i chyba się skuszę Dzisiaj sobie nawet kawałek prowizorycznej poręczy na schodach zrobiłem (żebym mógł po pijaku chodzić jak będe z tego ogniska wracał ) - ale w trakcie walki upusciłem wiertarkę na beton i się "skończyła" trzeba będzie kupić kolejną chińską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.02.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 swiec Panie nad dusza chinskiej wiertarki Secam wrzucaj fotki ze srodka, z salonu, kuchni etc jestem mega ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 11.02.2008 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 aby zaspokoić Twą megaciekawość pojadę dzisiaj po południu i popstrykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.02.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 super, to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 11.02.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 no ładnie ładnie... okna na świat wstawione (prawie wszystkie) i szafa gra, tra la la! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.02.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Grzesiu gdzie te fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 12.02.2008 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 no ładnie ładnie... okna na świat wstawione (prawie wszystkie) i szafa gra, tra la la! Ano widzis Jasia - okan są tylko ten swiat za nimi taki szary mi się wydaje ..... Ale to chyba dla tego ze deprecha mnie trzyma i nie chce ustąpić może bliżej wiosny .... Dobra nie gledzę .... Powiedz mi bo widziałem u Was w dzienniku że zabudowujecie płytami strych - robicie ze zwykłych płyt OSB czy z tych małych droższych na pióro wpust?? Muszę się za to niedługo zaprać i nie wiem które rozwiązanie wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 12.02.2008 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Grzesiu gdzie te fotki? Pozechałem wczoraj ale jak dojechałem to już było ciemno i kicha - ładnych się nie dąło zrobić muszę pojechać jak będzie jaśniej - a powiedz co mam Ci popstrykać całe pokoje od wewnątrz ?? czy okna ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts