EWA_ 21.02.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Dopiero dziś zobaczyłam Wasz śliczny domek z oknami...Super! Mam nadzieję, że nasza wersja z oknami też będzie wyglądała tak ładnie. Pozdrawiam! Ewa_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dosia13 22.02.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 ależ dziękuje za miłe słowa jeszcze co prawda wszystkich okienek nie ma bo się firma zarówno Drutex jak i firma wstawiająca okna pomyliła się w czterech okienkach i maja być wstawiane w przyszłym tygodniu nie mogę się już doczekać efektu końcowego zapewne Wasz domek tez będzie pięknie wyglądać, w końcu budujemy najpiękniejsze domki na świecie jak tylko będzie już w całości zaszklony na pewno wstawimy fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.02.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Dosiu, Secamie haloooooo, gdzie jesteście? reszta okien wstawiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 24.02.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Dosiu, Secamie haloooooo, gdzie jesteście? reszta okien wstawiona? Nie, jeszcze nie wstawione Specjalnie dzis zaplanowalam plan wycieczki rowerowej, aby podziwiac postepy u Dorotki i Grzegorza, Bylam, widzialam, podobalo sie i dom i okolica Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.02.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 zaczynam sie martwic.... HALLOOOOOOOO! Dosia Grzesiu Gdzie sie podziewacie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 28.02.2008 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Aniu jesteśmy jesteśmy .... nic się nie stało ..... tylko zawaleni jesteśmy pracą i na nic innego nie ma czasu Może uda mi się dzisiaj lub jutro napisać co nakombinowaliśmy ....... Halinko a jak na te wycieczki jeździsz to może byś tak następnym razem na kaffkę wpadła co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.02.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Ufffff..... ciesze sie ze wszystko ok, bo jak jest duzo pracy to jesttez duzo kasy i szybciej mozna sie przeprowadzic czekam na was z utesknieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 28.02.2008 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 napiszę napiszę tylko wieczorkiem jak z amoku wyjdę (jeśli dożyję ) Na razie to co mogę powiedzieć że własnie robi się prąd na budowie - a miało się nic nie robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 28.02.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Kochanisuper wygląda Wasz domek z oknami. Zazdraszczam silniczków do roletek, chociaż ich nie mam , ale za to musze podchodzić do żaluzji drewnianych, dobrzy tylko, że nie wszystkie muszę ruszać, bo dają i tak trochę światła nawet po zasłonięciu.Słyszałam że mój alarmowiec juz wami rozmawiał - jakiś efekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 28.02.2008 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 ..... Zazdraszczam silniczków do roletek, .... Jak na razie sobie bardzo chwalę silniki - przy takiej ilości okien (na piętrze i parterze) to odsłonięcie ręczne z 15 minut zajmie chyba dodatkowo będzie jeden centralny przycisk do wszystkich rolet. ..... ale za to musze podchodzić do żaluzji drewnianych, dobrzy tylko, że nie wszystkie muszę ruszać, bo dają i tak trochę światła nawet po zasłonięciu..... Drewniane roletki bardzo mi się podobaja - dają taki fajny klimat w środku - wpadających promyczków słońca A powiem CI że zasłonięte rolety na maxa to zupełna ciemność w domu Słyszałam że mój alarmowiec juz wami rozmawiał - jakiś efekt? Decyzja co do alarmu chyba się przesunie w czasie bo w sumie tak wyszło ze zaczeliśmy najpierw robić instalacje elektryczna. W sumie rozmawiałem z kilkoma firmami od alarmów - decyzja jeszcze nie podjęta ale Pan K. jak na razie jest najdroższy z nich wszystkich (niestety) - choć co do jego fachowej wiedzy nie mam zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 03.03.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 o, fajny pomysł z tym rysowaniem na podłodze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 03.03.2008 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 o, fajny pomysł z tym rysowaniem na podłodze! Jasia powiem Ci że posuneliśmy się jeszcze dalej ....... Żeby zobaczyć w przestrzeni to plastikowe krzesełko robiło za toaletę a stary obrus imitował kabinę prysznicową Szkoda że zdjęcia nie zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 03.03.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 dobre! i faktycznie - trzeba było zdjęcie zrobić - świetnie by się nadawało do "przed i po" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 03.03.2008 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Jasia widzę że jesteś po instalacjach - jakie robisz ogrzewanie ?? gaz ?? propan czy ziemny ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 03.03.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 gaz ziemny (taki z gazowni dają chyba? ) znajomi mają ogrzewanie elektryczne i kominek z płaszczem wodnym - bez prądu ani rusz - ostatnio z domu się wyprowadzili, bo tak zimno było a Ty co obstawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 03.03.2008 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 własnie ostatnio obstawiałem kominek z płaszczem i gaz - tylko ja muszę mieć propan z butliKurcze straszne mam zamieszanie z tym ogrzewaniem nie wiem co zrobić zeby było ekonomicznie (czyli zużywało mało gazu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 03.03.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 no, nie jest to łatwa decyzja - ale chyba najekonomiczniej jest palić na maksa w kominku z płaszczem a gazem dogrzewać tylko kiedy trzeba - na pewno nie można decydować się tylko na jeden rodzaj ogrzewania, zwłaszcza jeśli miałoby ono być na prąd - cześciej nie ma prądu niż gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 03.03.2008 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 A ty masz kominek z płaszczem czy zwykły ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 03.03.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 dumaliśmy i dumaliśmy i nam wyszło, że nasz kominek będzie zwykły - zrobimy tylko nawiew ciepłego powietrza w pokoju za kominkiem i na piętrze, gdzie przechodzi komin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 04.03.2008 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Przy takiej kubaturze musi to być duży wkład, czy dokładać do tego "płaszcz" ?? Będzie pożerał całe lasy Ja zrobiłbym kominek z DGP do każdego pomieszczenia + gaz propan na chwile gdy nie będę mógł, lub nie będzie mi się chciało palić w kominku. W Twoim przypadku kocioł dwufunkcyjny. LUB : kominek z DGP, propan, kocioł jednofunkcyjny + kolektor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts