secam 05.03.2008 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Jasia dzięki dalej walczę z tematem a raczej ze sobą co zrobić Przy takiej kubaturze musi to być duży wkład, czy dokładać do tego "płaszcz" ?? Będzie pożerał całe lasy Ja zrobiłbym kominek z DGP do każdego pomieszczenia + gaz propan na chwile gdy nie będę mógł, lub nie będzie mi się chciało palić w kominku. W Twoim przypadku kocioł dwufunkcyjny. LUB : kominek z DGP, propan, kocioł jednofunkcyjny + kolektor Darek - wymęczę Cię dzisiaj w tym temacie - no i masz kolejny problem :D żona wymysliła "agregator" do zasilania w razie braku prądu oj ty bidaku :D Jadę na budowę walczyć z oknami ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 05.03.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Halinko a jak na te wycieczki jeździsz to może byś tak następnym razem na kaffkę wpadła co no pewnie , zagladalam, ale cicho i pust bylo, a juz zesmy szukali miejsca na popas, my czesto robimy wycieczki rowerowe, wiec mysle ze okazja jeszcze bedzie... nie raz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 05.03.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 cześć ludziska, przyszłam sie przywiać i pochwalić, że łazieneczka moja właśnie sie zrobiła. I co więcej -inwestorka i inwestor bardzo zadowoleni są. http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a084.gif całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 05.03.2008 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 no pewnie , zagladalam, ale cicho i pust bylo, a juz zesmy szukali miejsca na popas, my czesto robimy wycieczki rowerowe, wiec mysle ze okazja jeszcze bedzie... nie raz Pozdrawiam To nastepnym razem puść sms-ka ze będziecie i zaraz przyjedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 05.03.2008 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 cześć ludziska, przyszłam sie przywiać i pochwalić, że łazieneczka moja właśnie sie zrobiła. I co więcej -inwestorka i inwestor bardzo zadowoleni są. http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a084.gif całuski GRATULUJĘ inwestorko to jest powód do radości dla mnie też - planuję się wprowadzić na cegły i betony to będę do Was przyjeżdżał się kąpać A my się dzisiaj zaoknowaliśmy do końca - wreszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dosia13 05.03.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 cześć ludziska, przyszłam sie przywiać i pochwalić, że łazieneczka moja właśnie sie zrobiła. I co więcej -inwestorka i inwestor bardzo zadowoleni są. http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a084.gif całuski SCUR-ko gratuluję łazieneczki domyślam się, że jest piękna bo przecież wszystko macie prześlicznie zrobione a łazienka na górze to widzę, że u wszystkich jest takim "rarytasem w domu" , taką perełką więc pewnie wprosimy się któregoś dnia pooglądać, pochwalić i pogratulować osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 05.03.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Dosia, Secam cudny ten wasz domek się robi! Lubię takie, ale chyba już to pisałam Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej wam się udało zamieszkać. Moja mała ( też pierwszoklasistka) marudzi o jamniku. Macie waszą rudziaczkę z jakiejś hodowli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 05.03.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Podpisuję się nogami i rękami pod postem Dagmary, domek śliczny! No i znowu zostałam w tyle. Ech, ja już tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.03.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 nie Jolus to ja jak zwykle ostatnia, ale to dlatego ze jeszcze nie wstalam po wycenie swojej kuchni, Dosiu i Grzesiu PIĘKNIE u Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dosia13 06.03.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Dosia, Secam cudny ten wasz domek się robi! Lubię takie, ale chyba już to pisałam Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej wam się udało zamieszkać. Moja mała ( też pierwszoklasistka) marudzi o jamniku. Macie waszą rudziaczkę z jakiejś hodowli? dziękuję za miłe słowa co do naszej Galuni to kupiliśmy ją od jakiejś "babeczki" z bloku, miała chyba 2 dorosłe jamniki i kilka małych, z ogłoszenia w internecie, Galunia podeszła do nas pierwsza i już tak została z nami, powiem szczerze, że pierwsze pół roku było trudne, szczepienia, sikanie gdzie popadnie i taka głupiutka była ale teraz jesteśmy w niej wszyscy zakochani zrobiła się fajna i mądra i w ogole to uwielbiam jej spojrzenie, ten jej wzrok jest taki kochany a jaki obrońca z niej, szczeka na wszystkich którzy pojawią się w obrębie furtki, taki mały zadzior z niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 06.03.2008 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Pani Koala, Jola z Melisy, Anjamen Drogie Koleżanki - w imieniu zarządu naszej budowy dziękuję serdecznie za miłe słowa :D Podpisuję się nogami i rękami pod postem Dagmary, domek śliczny! No i znowu zostałam w tyle. Ech, ja już tak mam Spokojnie Jolu teraz my przystopujemy i będziemy czekać na Ciebie nie Jolus to ja jak zwykle ostatnia, ale to dlatego ze jeszcze nie wstalam po wycenie swojej kuchni, Dosiu i Grzesiu PIĘKNIE u Was. No tu Ci się nie dziwię - ja tez lekko osunąłem się z krzesła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 06.03.2008 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Dosia, Secam cudny ten wasz domek się robi! Lubię takie, ale chyba już to pisałam Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej wam się udało zamieszkać. Moja mała ( też pierwszoklasistka) marudzi o jamniku. Macie waszą rudziaczkę z jakiejś hodowli? Daga Jeśli Twoja mała chce psinka to się nie zastanawiaj i kupuj - świetny element wychowawczy w tym wieku. Piotrek się świetnie z psem rozumie - zabawy wieczorne sa przednie. Choć oczywiście obowiązki wychodzenia czy karmienia spadły na nas. ( z wychodzeniem to problemów nie ma pies poprostu wychodzi sami jak s ie wybiega to wraca). Generalnie jamnik to świetna sprawa taki poduszkowiec i maskotka w domu. Uparciuch sa i słucjhać się nie chcą ale sa strasznie kochane i super pilnują podwórka . Jeśli mogę Ci doradzić to kup psa jeszcze na starym mieszkaniu żeby na nim poobsikiwał i poobgryzał co się da. Nasz jamnik jest od babeczki z autogiełdy - bez rodowodu ale wygląda na rasowego. Daliśmy za nią 230 zł a takie z pierami z legalnej hodowli chodzą po 1500 zł - dla nas to za dużo jak za papierek z rodowodem A to ulubione miejsce naszej Gali siedzi tam razem z Dosią i pracują cały dzień http://www.albumik.pl/albumy/secam/forum/2384375012365.jpg A nad jakim się zastanawiacie - gładkowłosym, długowłosym czy szorstkowłosym ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 06.03.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Ani mi się ważcie czekać na mnie! Proszę mi tu budować i jak najszybciej się wprowadzać, no! Co do psinki, to 7 lat dla dziecka to idealny moment, zeby mógł, mogła zacząć opiekować się zwierzakiem. Nasza Ula też dostała pieska w czasie wakacji tuż przed pójściem do szkoły i to był strzał w dziesiatkę. Dagmara, dom już jest pies tez musi być! A jamnik to najlepszy pies obronny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 06.03.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Taaaa, wychowawcze walory psa: podrzucanie mu niechcianego jedzenia, wmawianie rodzicom, że to pies nabałaganił i nabrudził, straszenie co niegrzeczniejszych kolegów... Od 12 lat mamy mieszańca owczarka niemieckiego z dogiem niemieckim- taki Szarik wielkości cielęcia, 55kg oślego uporu Max jest już starutki i na starym mieszkaniu nie będziemy go stresować jakimś niesfornym szczeniakiem. W domu będzie miał gdzie się schować. No i teraz mieszkamy na 3p w starej kamienicy (wysokość pokoi 3,5m) Latanie po schodach z małym jamnikiem- STANOWCZE NIE! Ja nie chcę właśnie psa z hodowli. Zbyt wiele chorych sytuacji widziałam. Ale od dobrych ludzi psa bym chciała. Jak już dojrzejemy to was o namiary może poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 06.03.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Przypomniało mi się, że jak Lea uczyła się chodzić, to byłyśmy u znajomych na głuchej wsi. Latała cały dzień na golasa po ogrodzie za Maksem. No i zaczęła sikać podnosząc jedną nogę do góry... Jola, a ty nie marudź. Kawał fajnej chałupy masz! I to bez kredytu. Ja wczoraj dostałam mój harmonogram spłat i wesoło mi nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 06.03.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Dagmara, tak uroczo nie jest, bo żeby żeby zacząć budowe sprzedaliśmy mieszkanie. I to tak niefortunnie, że gdybym poczekała pół roku, miałabym kasę na wykończeniówkę w bardzo przyzwoitym standardzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 07.03.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 No to rzeczywiście pech... My też sprzedajemy mieszkanie. Mamy 2 miesiące na wyprowadzkę Czyli czeka mnie przeprowadzka do wynajętego mieszkania ( nie zdążymy wykończyć domu na tyle, żeby wprowadzić tam roczne niemowle), a po jakichś 2 miesiącach powtórka z rozrywki Ale życie to nie jest bajka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 07.03.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 My na szczęście, pomimo sprzedaży mamy gdzie mieszkać i nie muszę wynajmować,. Dlatego też ta budowa tak się ślimaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.03.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Oj wypiękniał Wam ten domek od mojej ostaniej wizyty Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.03.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Secam zakochaj sie w solarach koniecznie, ja mialam w Krzyżanowicach i zdaly swoj egzamin. Bez dwoch zdan, to nie jest jakas zawrotna kwota, a oszczedzasz potem sporo na cieplej wodzie, uwielbialam rachunki latem za gaz 20 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts