dabell 16.11.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Grzesiu, przykro mi, że wasza ekipa tak wszystko przesuwa. U nas też był mały poślizg, bo nasi musieli wykończyć kominy u poprzedniego inwestora. Trochę przypadło to na deszczowe dni w poprzednim tygodniu, ale i w tym jeden dzień wypadł. Teraz murują zawzięcie i w przyszłym tygodniu będziemy robić strop. Pamiętaj, cokolwiek uda się zrobić w tym roku - jesteś do przodu na wiosnę. Grudzień ma być też ciepły, więc trzymam kciuki za waszą budowę. Zamówiłam właśnie strop terrivę - pustaki i belki z betardu przez Gaję. Wzięłam też kształtki stropowe KZE i KWE - zamiast szalowania drewnem co wymaga czasu i roboty układa się gotowe L-ki i w nie wkłada zbrojenie, na ściany wewnętrzne też są . Widziałeś je z pewnością na stronach stropexu. Od czerwca możne je też wziąć przez Betard. Zastanów się nad tym jak będziesz przed stropem- każdy dzień o tej porze roku jest cenny. pozdrawiam Dabell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolodia 23.11.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 No tak. "Budujemy", "chowamy się za rogiem", "kadr typu sąsiedzi" itd. A GDZIE INFORMACJA o przeprowadzonej skrupulatnie inspekcji techniczno - rozpoznawczej? Przeprowadzonej przez starego i doświadczonego inwestora NAMAWIACZA? A kto Was namówił na to albo tamto ? I co? I nic... nawet skromnej wzmianki o mojej wizycie na placu budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolodia 27.11.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 A na moją ulicę Kwiatową to Cię nie namawiałem. Chyba . Zgapiłeś i już SUPER NAZWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 03.12.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Grzesiu i Dorotko !!! GRATULACJE z zakończenia planowanych na 2006 rok prac !!! A tak się martwiłeś . Ekipa się spóźniła, ale sprawiła się super. Nie kusi cię żeby robić dalej ? My już od wczoraj mamy strop. Zaglądnij do mojego dziennika, bo mamy u siebie budowlaną nowinkę - kształtki stropowe Ergobudu zamiast szalowania. Może wam się przydadzą? Przyspieszają zdecydowanie prace nad stropem. No dobra już nic nie mówię, żeby nie było, że kuszę . A propos nazwy ulicy - nasza jest Wierzbowa. Roślinki górą - ul. Kwiatowa to bardzo ładna nazwa . pozdrawiam serdecznie Dabell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 03.12.2006 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.12.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Witam!! Zastanawiam sie takze nad tym domkiem. Czy jest mozliwosc dostania zdjecia rzutow i przekroju budynku albo jakis skanow albo innych pomocnych materialow?? Pozdrawiam Marta[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 23.12.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Niech sie mury pną do góryA Wam życzę Gwiazdora z wielką sakwą(i przy okazji smacznym piernikiem)! http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1027.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 23.12.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Cudownych Świąt Bożego Narodzenia Rodzinnego ciepła i wielkiej radości, Pod żywą choinką zaś dużo prezentów A w Waszych pięknych duszach wiele sentymentów. Świąt dających radość i odpoczynek oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija. Całej Waszej Rodzinie życzę z całego serca Izahttp://ekartki.sarbak.pl/kartki/21/389.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.12.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Samych szczęśliwych chwil z okazji Świąt i Nowego Roku życzy Żaba http://kartki.onet.pl/_i/d/stroik1_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Zygmunt 24.12.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 http://preview.bzygmunt.photosite.com/~photos/tn/7199898_348.ts1166966541693.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 16.01.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Witajcie - co u was słychać? Jakie plany? Bo tu wiosna a nie zima - nie korci was do dalszego budowania ? Pozdrawiam Dabell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 16.01.2007 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 17.01.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Witam Czytalam dziennik i gratuluje wykonanych prac. My dopiero startujemy z budową ( szukanie wykonawcow, wycena materiałów, itd. ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 17.07.2007 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Witam wszystkich ponownie - wróciłem z dziennikiem - Teraz muszę wszystko odtworzyć - człowiek całe życie płaci za swoją głupotę P.S. Dziennik byłem w stanie odtworzyć bio teksty miałem skopiowane w formie elektronicznej - wystarczyło tylko wstawić zdjęcia Większy prolem jest z komentarzami - tu nie było kopii zapasowej , więc w miejscach mego porywu zostały tylko mordki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 18.07.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Witam wszystkich ponownie wróciłem z dziennikiem - Teraz muszę wszystko odtworzyć - człowiek całe życie płaci za swoją głupotę Fajnie, że już zmądrzałeś. Witaj !!! Pozdrawiamy Agnieszka i Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 18.07.2007 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Fajnie, że już zmądrzałeś. Witaj !!! Pozdrawiamy Agnieszka i Sławek Agnieszko i Sławku Musiałem wylać z powrotem do dziennika wszystkie emocje. Ufff ulżyło mi Dziennik motywuje mnie do dalszej walki i przypomina ile się juz zrobiło O własnie dodały mi się przez przypadek zdjęcia ze spotkania Kiedy następne ?? bo juz mi tęskno :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 18.07.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Fajnie, że już zmądrzałeś. Witaj !!! Pozdrawiamy Agnieszka i Sławek Agnieszko i Sławku Musiałem wylać z powrotem do dziennika wszystkie emocje. Ufff ulżyło mi Dziennik motywuje mnie do dalszej walki i przypomina ile się juz zrobiło O własnie dodały mi się przez przypadek zdjęcia ze spotkania Kiedy następne ?? bo juz mi tęskno :) Chciałam delikatnie zaznaczyć (póki co bardzo delikatnie), ze ktos mi zdjęcia na skrzynkę obiecał. A gdzie Ci się dodały, bo jakoś nie widzę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 18.07.2007 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Ups... http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a096.gif przepraszam już wysyłam w tej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 18.07.2007 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 A gdzie Ci się dodały, bo jakoś nie widzę?? A bo trzeba psze Pani kliknąc drugą stronę Czyli tu: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=107195&postdays=0&postorder=asc&start=60&sid=3465cb38dd00e29031ec0290bd5382f5 I na sam dół strzałeczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 18.07.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 secam super jest twój dziennik.. jak ja bym chciała tak ładnie swoja budowę opisać ... Ale u mnie talenta raczej ograniczone więc jest tylko fotogaleria. A w twoich fotkach bardzo podobają mi się schody, ślicznie wykonane i tak ładnie na zabiegu równiutko opadają ..nie tak jak moje.. z kołka ciosane. czekam na dalszy ciąg twoich fotek i dziennika, no i może na następnym spotkaniu uda nam się spotkać Dorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts