secam 11.03.2008 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 taaa Tokaj się sprawdzi - zaliże złodzieja na śmierc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.03.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 he he he, nie pisz na forum bo zlodziej sie nie przestraszy a Wasza Gala waleczna? może wypozycze ja na jakis czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 11.03.2008 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 he he he, nie pisz na forum bo zlodziej sie nie przestraszy a Wasza Gala waleczna? może wypozycze ja na jakis czas? Gala raczej obszczekująco - łasąca się. Ale zrobiła ostatnio numer - przyjechał facet z Solidu (ochrony) i wszedł na podwórko - mało go nie pogryzła chciała chyba pokazać konkurencji kto tu jednak pilnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.03.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 he he he, nie pisz na forum bo zlodziej sie nie przestraszy a Wasza Gala waleczna? może wypozycze ja na jakis czas? Gala raczej obszczekująco - łasąca się. Ale zrobiła ostatnio numer - przyjechał facet z Solidu (ochrony) i wszedł na podwórko - mało go nie pogryzła chciała chyba pokazać konkurencji kto tu jednak pilnuje ale jej reklame zrobiles, ile bierzesz za dobe za wypozyczenie tego psa obronnego? wezcie ja w niedziele koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 12.03.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Brzydko, Grzesiu Wam Pani zrobiła. Bardzo przykładnie ją ukarałeś. Brawo kolego. Tak trzeba trzymać bo inaczej z każdej strony chcą Cię wy.... I jeszcze niech Dośka nie zapomni rzucić na nich czary mary ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 12.03.2008 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Wyślij ten post jako link na adres zarzadu i sekretariat firmy - laska dostanie po uszach - u minie dostałaby Zaraz po tej rozmowie tak uczyniłem na razie widocznych efektów brak ....... ale jej reklame zrobiles, ile bierzesz za dobe za wypozyczenie tego psa obronnego? wezcie ja w niedziele koniecznie. Gala bierze parówkę wieprzową grubą sztuk 1 na dzień a ja mogę się płynnie rozliczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 12.03.2008 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Brzydko, Grzesiu Wam Pani zrobiła. Bardzo przykładnie ją ukarałeś. Brawo kolego. Tak trzeba trzymać bo inaczej z każdej strony chcą Cię wy.... I jeszcze niech Dośka nie zapomni rzucić na nich czary mary ... Dzień dobry Pani Dośka dostała zlecenia zaczarowania - tylko to trudne zadanie bo musi taki urok rzucić żeby działał tylko na nowe rolety a nie na te juz sprzedane P.S> Jak tam ziemia - ogródek gotowy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.03.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 POlska to jednak dziwny kraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 15.03.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Grzesiu, jaki Ty zdolniacha jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.03.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 no, no Grzesiu, ja mam w tych miejscach wate powciskana pamietacie o jutrze???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 15.03.2008 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Grzesiu, jaki Ty zdolniacha jesteś! Ta .... tymy rencyma co je teraz czuję no, no Grzesiu, ja mam w tych miejscach wate powciskana Ja też będę miał tylko że u mnie do waty to jeszcze trochę czasu i wieje ....... Jak dajesz watę to ona potem wystaje spod spodu ( na zewnątrz) i ją wróble wygrzebują ..... ( informacja od kolegi któremu wygrzebują ) potem tą watę to i tak styropian lub podbitka przykrywa więc problemu nie ma .... .Ale u mnie styropian to jeszcze bardziej odległa przyszłość -- pewnie gdzieś razem z Euro 2012 będę ocieplał A w moim systemie te dechy zostaną w środku z jednej strony doćisnę do nih watę a z drugiej pójdzie ocieplenie - styropian na to pamietacie o jutrze???? Pewnie właśnie smoking prasuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.03.2008 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 ide prasowac biala koszule.... do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.03.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Zdolny jesteś I jak od maja się zmieniła okolica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 17.03.2008 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Zdolny jesteś I jak od maja się zmieniła okolica Jeśli ma zdolość jest wprostproporcjonalna do czasu budowy to mizernie to widzę zdolny żółw bym napisał ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.03.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Lepszy zdolny żółw niż mający dwie lewe ręce struś pędziwiatr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 18.03.2008 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Lepszy zdolny żółw niż mający dwie lewe ręce struś pędziwiatr Rozbawiłaś mnie i urosłem po Twych słowach że hej - teraz jestem żółw z piórkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 18.03.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Piszę do Smoka - Darek co o tym myślisz ?? wyczytałem w jkimś temacie jako zabezpieczenie kominka z płaszczem wodnym w momencie braku jednej z faz Przeoczyłem Twoje pytanie Przełącznik faz jest jakimś sposobem na spadki i zaniki napięcia jednej lub dwóch faz. Problemem jest, że w zdecydowanej większości wyłączenia występują na wszystkich trzech fazach. Urządzenie sprawdza się znakomicie w przypadku nierównomiernego obciążania poszczególnych faz, co raczej nam nie grozi. Jednak możemy pomyśleć nad zastosowaniem tego przełącznika. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 19.03.2008 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Przeoczyłem Twoje pytanie Przełącznik faz jest jakimś sposobem na spadki i zaniki napięcia jednej lub dwóch faz. Problemem jest, że w zdecydowanej większości wyłączenia występują na wszystkich trzech fazach. Urządzenie sprawdza się znakomicie w przypadku nierównomiernego obciążania poszczególnych faz, co raczej nam nie grozi. Jednak możemy pomyśleć nad zastosowaniem tego przełącznika. Pozdrawiam. Zanim odpisałeś przemyślałem to i już zrezygnowałem . Po pierwsze doszedłem właśnie do wniosku że przy takich podziałach na strefy jak zrobiliśmy to fazy nie będą przeciążone. Po drugie jak siądzie któraś faza i przełącznik poda napięcie z innej i nie będę o tym wiedział to i pół roku mogę działać na jednej fazie mocno ją przeciążając. Teoria zasilania awaryjnego też poległa są fajne UPSy z zapezpieczeniem sinusoidalnym specjalne do pomp cyrkulacyjnych. Spokojnie zabezpieczają na minimum 30 minut braku prądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.03.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Lepszy zdolny żółw niż mający dwie lewe ręce struś pędziwiatr Rozbawiłaś mnie i urosłem po Twych słowach że hej - teraz jestem żółw z piórkami To musisz ciekawie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.03.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Dorotka i Grzesiu, pięknie swieci sie u Was swiatelko, wiec my wkrotce wpadamy na jakas nocna nasiadowke, tylko niech sie troche ociepli, kurcze nie pamietam kiedy w moje urodziny padal snieg nie to zebym sie domagala zyczen ale stawiam wszystkim milosnikom Dosi i Grzesia: http://www.strykowski.net/zdjecia_drinki_alkohole_fotografia/Drink_red_z_gory_244_mini.jpghttp://www.strykowski.net/zdjecia_drinki_alkohole_fotografia/Drink_z_wisniami_248_mini.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts