Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dorotka i Grzesiu, pięknie swieci sie u Was swiatelko, wiec my wkrotce wpadamy na jakas nocna nasiadowke, tylko niech sie troche ociepli,

kurcze nie pamietam kiedy w moje urodziny padal snieg :)

nie to zebym sie domagala zyczen :)

ale stawiam wszystkim milosnikom Dosi i Grzesia:

ANIU to WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ - i rychłego zamieszkania - pewne wszyscy Ci tego życzyli ;)

śnieg potraktuj jako prezent od natury - widocznie ona tez chciała coś Ci dać na urodziny :)

A to dzisiaj się przyda pewnie Was głowy bolą ;)

http://gotowanie.onet.pl/_i/artykuly/2007/drink_d.jpg

Na nasiadówkę oczywiście zapraszam - tylko cieplej się musi zrobić bo jakoś nie wiedzieć czemu ogrzewanie mi nie działa :D no chyba że elektryczne włączymy :D

Jeszcze raz wszystkiego dobrego - haapi borzdej tuju ;)

Dorotka i Grzesiu, pięknie swieci sie u Was swiatelko, wiec my wkrotce wpadamy na jakas nocna nasiadowke, tylko niech sie troche ociepli,

kurcze nie pamietam kiedy w moje urodziny padal snieg :)

nie to zebym sie domagala zyczen :)

ale stawiam wszystkim milosnikom Dosi i Grzesia:

ANIU to WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ - i rychłego zamieszkania - pewne wszyscy Ci tego życzyli ;)

śnieg potraktuj jako prezent od natury - widocznie ona tez chciała coś Ci dać na urodziny :)

A to dzisiaj się przyda pewnie Was głowy bolą ;)

http://gotowanie.onet.pl/_i/artykuly/2007/drink_d.jpg

Na nasiadówkę oczywiście zapraszam - tylko cieplej się musi zrobić bo jakoś nie wiedzieć czemu ogrzewanie mi nie działa :D no chyba że elektryczne włączymy :D

Jeszcze raz wszystkiego dobrego - haapi borzdej tuju ;)

Dziękuję raz jeszcze i mam nadzieje ze WSZYSCY bedziemy mogli sie napic w realu.

Secamku, mój sławny bracie, czy mogę prosić o autograf??????

sławny jesteś! :D :D :lol:

Secamku, mój sławny bracie, czy mogę prosić o autograf??????

Ale ze mnie gapa! Widziałam sie dziś z Secamem i nie wzięłam autografu.

Co do mej sławności ;)

chyba muszę się poczuć przytłoczony - 3 osoby pisza że jestem sławny lub chca autograf - to jak by nie liczyć 300 % wzrostu mojej sławy ;)

Pozdrawiam Grzesiu i jeszcze raz dzięki za oprowadzeniu po Waszym pięknym domku. :p

Nie ma sprawy zapraszam częsciej

jak to :o

czuje sie samotna :(

Wy sie spotkaliscie????

beze mnie???

:cry: :cry: :cry: :cry:

Nie przejmuj się Aniu to było spotkanie czysto "techniczne" ;)

A do tego było zimno a ja miałem depresję budowlaną i jeszcze mnie roleta wkurzyła - ech ......

Nadrobimy - niech tylko zacznie się wiosna tej zimy albo jeszcze lepiej lato tej wiosny ;)

Jaj przepięknie malowanych,

Świąt wesołych, roześmianych.

W poniedziałek kubeł wody.

Szczęścia, zdrowia oraz zgody.

WESOŁEGO ALLELUJA!

Czem prędzej musze jechac do Wrocka na spotkanie i po autograf bo potem jak to mowią mogę się nei dopchać :wink: :)

Dosia wyłaź z dołków i na zamieszkanie przyjdzie czas, co do kasy tosię nie mart ona taka jakaś dziwna że tylko odpływa :)

WESOŁEGO ALLELUJA!

Dosia wyłaź z dołków i na zamieszkanie przyjdzie czas, co do kasy tosię nie mart ona taka jakaś dziwna że tylko odpływa :)

dziękujemy za życzenia świąteczne :)

a co do kasy to szczera prawda, cierpię na chroniczny brak pieniędzy i chyba jestem tym zmęczona bo trwa to już 2 lata :( chciałabym nabrać wiatru w skrzydła ale ciężko mi to idzie i pewnie jeszcze nie prędko nastąpi :-?

WESOŁEGO ALLELUJA!

dziękujemy za życzenia świąteczne :)

a co do kasy to szczera prawda, cierpię na chroniczny brak pieniędzy i chyba jestem tym zmęczona bo trwa to już 2 lata :( chciałabym nabrać wiatru w skrzydła ale ciężko mi to idzie i pewnie jeszcze nie prędko nastąpi :-?

Nie martw się - dom to jedna wielka skarbonka, ale jak się już mieszka to wynagradza wszystko z nawiązką, choc droga do tego celu jest ciężka, TO WARTO :)

No właśnie Ania, zaniedbujesz nas. Chodzisz do jakiejś pracy, nie masz już tyle czasu. Czujemy się opuszczeni i musimy wzajemnie pocieszać...

chodzę zeby Was móc zaprosić szybko do wykonczonego domu. To wszystko dla Was a Wy mi tu za plecami sie spotykacie :cry:

Przepraszamy i obiecujemy poprawę. :oops:

No właśnie Ania, zaniedbujesz nas. Chodzisz do jakiejś pracy, nie masz już tyle czasu. Czujemy się opuszczeni i musimy wzajemnie pocieszać...

chodzę zeby Was móc zaprosić szybko do wykonczonego domu. To wszystko dla Was a Wy mi tu za plecami sie spotykacie :cry:

Przepraszamy i obiecujemy poprawę. :oops:

przeprosiny przyjęte :)

• 2 weeks później...