Aga J.G 19.03.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 To wszystkiego najlepszego, żebym za darmochę tych drinków nie chłeptała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 19.03.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Aga JG : 3eeee "stara" niewidzialna przyjaciółko. I tak oto będziemy pić szampana za zdrowie Ani w chacie Secama przy prądzie puszczanym przez Smoka (dobrze, że nie ogniu ) Wszystkiego najjjj Aniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 20.03.2008 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Dorotka i Grzesiu, pięknie swieci sie u Was swiatelko, wiec my wkrotce wpadamy na jakas nocna nasiadowke, tylko niech sie troche ociepli, kurcze nie pamietam kiedy w moje urodziny padal snieg nie to zebym sie domagala zyczen ale stawiam wszystkim milosnikom Dosi i Grzesia: ANIU to WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ - i rychłego zamieszkania - pewne wszyscy Ci tego życzyli śnieg potraktuj jako prezent od natury - widocznie ona tez chciała coś Ci dać na urodziny A to dzisiaj się przyda pewnie Was głowy bolą http://gotowanie.onet.pl/_i/artykuly/2007/drink_d.jpg Na nasiadówkę oczywiście zapraszam - tylko cieplej się musi zrobić bo jakoś nie wiedzieć czemu ogrzewanie mi nie działa no chyba że elektryczne włączymy Jeszcze raz wszystkiego dobrego - haapi borzdej tuju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.03.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Smoku bardzo ciekawa perspektywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.03.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Sie narobiło Sciany Secama, okno Secama, ręka Secama na zdjęciu w gazecie regionalnej ] sławny jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.03.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Dorotka i Grzesiu, pięknie swieci sie u Was swiatelko, wiec my wkrotce wpadamy na jakas nocna nasiadowke, tylko niech sie troche ociepli, kurcze nie pamietam kiedy w moje urodziny padal snieg nie to zebym sie domagala zyczen ale stawiam wszystkim milosnikom Dosi i Grzesia: ANIU to WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ - i rychłego zamieszkania - pewne wszyscy Ci tego życzyli śnieg potraktuj jako prezent od natury - widocznie ona tez chciała coś Ci dać na urodziny A to dzisiaj się przyda pewnie Was głowy bolą http://gotowanie.onet.pl/_i/artykuly/2007/drink_d.jpg Na nasiadówkę oczywiście zapraszam - tylko cieplej się musi zrobić bo jakoś nie wiedzieć czemu ogrzewanie mi nie działa no chyba że elektryczne włączymy Jeszcze raz wszystkiego dobrego - haapi borzdej tuju Dziękuję raz jeszcze i mam nadzieje ze WSZYSCY bedziemy mogli sie napic w realu. Secamku, mój sławny bracie, czy mogę prosić o autograf?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 20.03.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Ale ze mnie gapa! Widziałam sie dziś z Secamem i nie wzięłam autografu. Pozdrawiam Grzesiu i jeszcze raz dzięki za oprowadzeniu po Waszym pięknym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.03.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Ale ze mnie gapa! Widziałam sie dziś z Secamem i nie wzięłam autografu. Pozdrawiam Grzesiu i jeszcze raz dzięki za oprowadzeniu po Waszym pięknym domku. jak to czuje sie samotna Wy sie spotkaliscie???? beze mnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 20.03.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 No właśnie Ania, zaniedbujesz nas. Chodzisz do jakiejś pracy, nie masz już tyle czasu. Czujemy się opuszczeni i musimy wzajemnie pocieszać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 21.03.2008 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 sławny jesteś! Secamku, mój sławny bracie, czy mogę prosić o autograf?????? Ale ze mnie gapa! Widziałam sie dziś z Secamem i nie wzięłam autografu. Co do mej sławności chyba muszę się poczuć przytłoczony - 3 osoby pisza że jestem sławny lub chca autograf - to jak by nie liczyć 300 % wzrostu mojej sławy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 21.03.2008 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Pozdrawiam Grzesiu i jeszcze raz dzięki za oprowadzeniu po Waszym pięknym domku. Nie ma sprawy zapraszam częsciej jak to czuje sie samotna Wy sie spotkaliscie???? beze mnie??? Nie przejmuj się Aniu to było spotkanie czysto "techniczne" A do tego było zimno a ja miałem depresję budowlaną i jeszcze mnie roleta wkurzyła - ech ...... Nadrobimy - niech tylko zacznie się wiosna tej zimy albo jeszcze lepiej lato tej wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 21.03.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Niech Święta Wielkiej Nocy przysiosą odpocznienie i napełnią zapałem do dalszego konstruktywnego działania http://images25.fotosik.pl/179/65dda0c16728b8df.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.03.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Jaj przepięknie malowanych, Świąt wesołych, roześmianych. W poniedziałek kubeł wody. Szczęścia, zdrowia oraz zgody. WESOŁEGO ALLELUJA! Czem prędzej musze jechac do Wrocka na spotkanie i po autograf bo potem jak to mowią mogę się nei dopchać Dosia wyłaź z dołków i na zamieszkanie przyjdzie czas, co do kasy tosię nie mart ona taka jakaś dziwna że tylko odpływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.03.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Wesołych Świąt życzy Ania i Dawid!http://www.mymo.pl/uploads/pics/kartka_wielkanocna10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dosia13 21.03.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Jaj przepięknie malowanych, Świąt wesołych, roześmianych. W poniedziałek kubeł wody. Szczęścia, zdrowia oraz zgody. WESOŁEGO ALLELUJA! Dosia wyłaź z dołków i na zamieszkanie przyjdzie czas, co do kasy tosię nie mart ona taka jakaś dziwna że tylko odpływa dziękujemy za życzenia świąteczne a co do kasy to szczera prawda, cierpię na chroniczny brak pieniędzy i chyba jestem tym zmęczona bo trwa to już 2 lata chciałabym nabrać wiatru w skrzydła ale ciężko mi to idzie i pewnie jeszcze nie prędko nastąpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.03.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 No właśnie Ania, zaniedbujesz nas. Chodzisz do jakiejś pracy, nie masz już tyle czasu. Czujemy się opuszczeni i musimy wzajemnie pocieszać... chodzę zeby Was móc zaprosić szybko do wykonczonego domu. To wszystko dla Was a Wy mi tu za plecami sie spotykacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.03.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Jaj przepięknie malowanych, Świąt wesołych, roześmianych. W poniedziałek kubeł wody. Szczęścia, zdrowia oraz zgody. WESOŁEGO ALLELUJA! Dosia wyłaź z dołków i na zamieszkanie przyjdzie czas, co do kasy tosię nie mart ona taka jakaś dziwna że tylko odpływa dziękujemy za życzenia świąteczne a co do kasy to szczera prawda, cierpię na chroniczny brak pieniędzy i chyba jestem tym zmęczona bo trwa to już 2 lata chciałabym nabrać wiatru w skrzydła ale ciężko mi to idzie i pewnie jeszcze nie prędko nastąpi Nie martw się - dom to jedna wielka skarbonka, ale jak się już mieszka to wynagradza wszystko z nawiązką, choc droga do tego celu jest ciężka, TO WARTO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 21.03.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 No właśnie Ania, zaniedbujesz nas. Chodzisz do jakiejś pracy, nie masz już tyle czasu. Czujemy się opuszczeni i musimy wzajemnie pocieszać... chodzę zeby Was móc zaprosić szybko do wykonczonego domu. To wszystko dla Was a Wy mi tu za plecami sie spotykacie Przepraszamy i obiecujemy poprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.03.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 No właśnie Ania, zaniedbujesz nas. Chodzisz do jakiejś pracy, nie masz już tyle czasu. Czujemy się opuszczeni i musimy wzajemnie pocieszać... chodzę zeby Was móc zaprosić szybko do wykonczonego domu. To wszystko dla Was a Wy mi tu za plecami sie spotykacie Przepraszamy i obiecujemy poprawę. przeprosiny przyjęte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.03.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Czesc Secamki, co u Was slychac? na budowie i nie tylko.my wrocilismy z weselicha a jutro wylewki (juz takie przesuwane milion razy terminy byly, ale jutro lejemy w koncu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts