Jola z Melisy 30.03.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 A my z Secamkiem już się właśnie zastanawialiśmy gdzie przepadłaś. Bałam się że znikniesz jak Daro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.03.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 nie przepadłam, jestem ale jakas taka bardzo zmeczona. wesele mi zaszkodzilo kiedy sie spotkamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 31.03.2008 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Nooo zastanawialiśmy się gdzie nam Ania przepadła, obstawialiśmy że praca albo Ania przesunęła to co miała robic w październiku na kwiecień Co do spotkania to nieśmiało podsunę że teraz chyba Wasza kolej na zrobienie "niespodziewanego" nalotu na nas :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.03.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 To powiedz Secamku kiedy mamy zrobic ten nalot? pracuje ciezko. sprzedaje mebloscianki wyobrazcie sobie ze ludzie jeszcze to kupują moze chcecie swietne mebelki do swoich nowych domow? hihihih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 01.04.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 a wiesz Secam, że widziałam Cię ostatnio na ulicy we Wrocławiu? byłam na święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 01.04.2008 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 a wiesz Secam, że widziałam Cię ostatnio na ulicy we Wrocławiu? byłam na święta Wiejm Jasia ja tez Ciębie widziałem - machałem Ci kiwałem, a ty nic tylko dalej szłaś z tym niesamowicie przystojnym muskularnym roznegliżowanym mulatem i świata poza ni m nie widziałaś no i nie reagowałaś na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 01.04.2008 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 To powiedz Secamku kiedy mamy zrobic ten nalot? Prawdopodobnie w sobotę będziemy na budowie cały dzień - będziemy robić porządki kończyc strych i jakieś tam inne duperelki Więc możecie mnie niespodziewanie napaść P.S. Aniu czy ja Cię dzisiaj rano wkręciłem na grupie czy udawałaś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 01.04.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 a wiesz Secam, że widziałam Cię ostatnio na ulicy we Wrocławiu? byłam na święta Wiejm Jasia ja tez Ciębie widziałem - machałem Ci kiwałem, a ty nic tylko dalej szłaś z tym niesamowicie przystojnym muskularnym roznegliżowanym mulatem i świata poza ni m nie widziałaś no i nie reagowałaś na mnie no wszystko się zgadza oprócz tego, że nie był roznegliżowany i mulat PS. dobry jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 01.04.2008 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 PS. dobry jesteś W pierwszej chwili się prawie nabrałem ale w porę sobie przypomniałem Od rana wkręcam wszystkich na forum no wszystko się zgadza oprócz tego, że nie był roznegliżowany i mulat Spoko - rozbierz go i wystaw na słońce to się przymulaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.04.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 To powiedz Secamku kiedy mamy zrobic ten nalot? Prawdopodobnie w sobotę będziemy na budowie cały dzień - będziemy robić porządki kończyc strych i jakieś tam inne duperelki Więc możecie mnie niespodziewanie napaść P.S. Aniu czy ja Cię dzisiaj rano wkręciłem na grupie czy udawałaś ?? wkrecilam sie w oba zarciki. wstyd mi teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.04.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 a wiesz Secam, że widziałam Cię ostatnio na ulicy we Wrocławiu? byłam na święta a ja uwierzylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 01.04.2008 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 To powiedz Secamku kiedy mamy zrobic ten nalot? Prawdopodobnie w sobotę będziemy na budowie cały dzień - będziemy robić porządki kończyc strych i jakieś tam inne duperelki Więc możecie mnie niespodziewanie napaść P.S. Aniu czy ja Cię dzisiaj rano wkręciłem na grupie czy udawałaś ?? wkrecilam sie w oba zarciki. wstyd mi teraz Ale z sobotą na budowie to nie żart jeśli będzie pogoda to będziemy cały dzień robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.04.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 ale ja w sobote tez tyram na budowie, bede sprzatac po wylewkach a ze dni dlugie to moze sie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 02.04.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 PS. dobry jesteś W pierwszej chwili się prawie nabrałem ale w porę sobie przypomniałem Od rana wkręcam wszystkich na forum no wszystko się zgadza oprócz tego, że nie był roznegliżowany i mulat Spoko - rozbierz go i wystaw na słońce to się przymulaci hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 04.04.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 A co to znaczy 18300? Tak przypadkiem Ci się "klikło" ?? Czy to było dla spostrzegawczych?? A tak w ogóle to hejka I na dzień dobry stawiam po malutkim http://www.studiolipov.com/zdjecia/napoje22.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.04.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 jakie 18300??????ja sie napije chetniedziekuje Agusdzien dobry wszystkimzdrowko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 04.04.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 jakie 18300?????? ja sie napije chetnie dziekuje Agus dzien dobry wszystkim zdrowko Zdrówko Aniu Zdrówko Sekamów - bo u nich w dzienniku 18300?? Też nie wiem, ale Grzesiu w ostatnim poście w swoim dzienniku zawarł taki własnie wpis? Może sprawdza czy dokładnie czytamy jego dziennik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.04.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 teraz zauwazylam wsrod tej plataniny jego kabli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 04.04.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 widzę, Secam, że macie już system wczesnego budzenia sąsiadów?! ładnie chociaż gra? a 18300 to z pewnością ilość klamerek zużytych do mocowania kabli wszelakich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 04.04.2008 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Cześć Robaczki wszystkie Wy moje :D:D Nawet nie wiecie jak miło wrócić z budowy i zobaczyć tyle wpisów w komentarzach :D:D Miło że do mnie wpadliście Bardzo mi się podoba Wasz "strzelanie" w 18300 :D kable - klamerki - a 18300 - to zanotowałem sobie ilość odsłon dziennika Drineczek pyszny i dziękuję że "za moje zdrowie" coś na słodko do drineczka reflektujecie http://img457.imageshack.us/img457/8348/brzoskwinieikrem7pz3.jpg Właśnie wróciłem z budowy - alarmik się robi , instalacja się robi - ruch jak w rzymie. Wszyscy robią tylko nie ja odpuściłem jutrzejsze zaplanowane porządki na budowie bo zimno i jak zwykle musimy w wekend nadganiać zaległości w pracy , a strasznie mnie tam ciągnie i nie mogę sie skupić na robocie. Jasia alarmik jeszcze nie "bzyka" ale już dzisiaj będzie - sąsiedzi mnie zabiją bo zamontowałem nie jedną ale dwie syreny - jedna od ulicy żeby widział jadący patrol gdzie błyska a druga od strony osiedla. A ponoć wyją "trochę" głośno. Ale za to ślicznie świecą się czujki bo na zielono a potem na czerwono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts