Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a wiesz Secam, że widziałam Cię ostatnio na ulicy we Wrocławiu? byłam na święta :D

Wiejm Jasia ;) ja tez Ciębie widziałem

- machałem Ci kiwałem, a ty nic tylko dalej szłaś z tym niesamowicie przystojnym muskularnym roznegliżowanym mulatem i świata poza ni m nie widziałaś no i nie reagowałaś na mnie 8) 8) 8)

To powiedz Secamku kiedy mamy zrobic ten nalot?

Prawdopodobnie w sobotę będziemy na budowie cały dzień - będziemy robić porządki kończyc strych i jakieś tam inne duperelki :) Więc możecie mnie niespodziewanie napaść ;)

P.S. Aniu czy ja Cię dzisiaj rano wkręciłem na grupie czy udawałaś :D ??

a wiesz Secam, że widziałam Cię ostatnio na ulicy we Wrocławiu? byłam na święta :D

Wiejm Jasia ;) ja tez Ciębie widziałem

- machałem Ci kiwałem, a ty nic tylko dalej szłaś z tym niesamowicie przystojnym muskularnym roznegliżowanym mulatem i świata poza ni m nie widziałaś no i nie reagowałaś na mnie 8) 8) 8)

no wszystko się zgadza oprócz tego, że nie był roznegliżowany i mulat :lol:

PS. dobry jesteś :wink:

Prawdopodobnie w sobotę będziemy na budowie cały dzień - będziemy robić porządki kończyc strych i jakieś tam inne duperelki :) Więc możecie mnie niespodziewanie napaść ;)

wkrecilam sie w oba zarciki.

wstyd mi teraz :oops:

wkrecilam sie w oba zarciki.

wstyd mi teraz :oops:

Ale z sobotą na budowie to nie żart jeśli będzie pogoda to będziemy cały dzień robić :)

jakie 18300??????

ja sie napije chetnie

dziekuje Agus

dzien dobry wszystkim

zdrowko

Zdrówko Aniu :) :) Zdrówko Sekamów - bo u nich w dzienniku :oops: :oops: :oops:

18300?? Też nie wiem, ale Grzesiu w ostatnim poście w swoim dzienniku zawarł taki własnie wpis? Może sprawdza czy dokładnie czytamy jego dziennik?? :roll: :roll: :roll:

Cześć Robaczki wszystkie Wy moje :D:D:D

Nawet nie wiecie jak miło wrócić z budowy i zobaczyć tyle wpisów w komentarzach :D:D:D

Miło że do mnie wpadliście

Bardzo mi się podoba Wasz "strzelanie" w 18300 :D:D kable - klamerki - :D

a 18300 - to zanotowałem sobie ilość odsłon dziennika ;)

Drineczek pyszny i dziękuję że "za moje zdrowie"

coś na słodko do drineczka reflektujecie ;)

http://img457.imageshack.us/img457/8348/brzoskwinieikrem7pz3.jpg

Właśnie wróciłem z budowy - alarmik się robi , instalacja się robi - ruch jak w rzymie.

Wszyscy robią tylko nie ja :( odpuściłem jutrzejsze zaplanowane porządki na budowie bo zimno i jak zwykle musimy w wekend nadganiać zaległości w pracy , a strasznie mnie tam ciągnie i nie mogę sie skupić na robocie.

Jasia alarmik jeszcze nie "bzyka" ale już dzisiaj będzie ;) - sąsiedzi mnie zabiją bo zamontowałem nie jedną :oops: ale dwie syreny - jedna od ulicy żeby widział jadący patrol gdzie błyska a druga od strony osiedla. A ponoć wyją "trochę" głośno. Ale za to ślicznie świecą się czujki bo na zielono a potem na czerwono :)