Jasia 04.04.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 no to nieźle pojechałeś z tymi wyjcami choć może to jest metoda - jak sąsiedzi usłyszą syreny raz to już potem będą sami Waszej chaty pilnować byle mieć spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 04.04.2008 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 no to nieźle pojechałeś z tymi wyjcami choć może to jest metoda - jak sąsiedzi usłyszą syreny raz to już potem będą sami Waszej chaty pilnować byle mieć spokój Taką mam cichą nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.04.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 coś na słodko do drineczka reflektujecie ja chetnie mialam sie odchudzac ale nie odmowie. Grzesiu kiedy tynkujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 04.04.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Lodziki mniam mniam pycha. Takie jak lubię 18300 - ale przynajmniej wiesz, że nic nam nie umknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.04.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 8191 i 10000 buzaków tajemnicza jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 04.04.2008 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Grzesiu kiedy tynkujecie? Oj nie prędko - musimy się podnieść z prądu i okien a jeszcze zostało zrobić szambo i przyłącze wodne........ Kwestia też naszej ekipy kiedy będą mieli wolny termin - latem nie za bardzo chcą robić takie rzeczy Chyba że macie kogoś fajnego do klasycznych cementowo wapiennych to bym go na lato zaadoptował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 04.04.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Ja też tu zagadam. Nieustajaco. U nas elektryka się robi i sama jestem w szoku jak szybko im idzie, serio. U nas tynki zaraz po elektryce. A teraz chcę zamówic kotłownię, bo kasa się skończy i zima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 04.04.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 teraz zauwazylam wsrod tej plataniny jego kabli ...a tak się starałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 04.04.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 tak bardzo się starałem!! http://wilk88.wrzuta.pl/audio/tuaOPqfrWp/czerwone_gitary_-_tak_bardzo_sie_staralem_wersja_koncertowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.04.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 plątanina w pozytywnym tego slowa znaczeniu duzo ich trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 05.04.2008 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 plątanina w pozytywnym tego slowa znaczeniu duzo ich trochę Bo to jest taki nowy system ocieplenia Zamiast styropianu owijamy domek kablami i one grzeją podczas płynięcia prądziku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.04.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Trochę pozno mi o tym mowisz u mnie troche za późno na ten nowatorski system dociepleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 05.04.2008 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Trochę pozno mi o tym mowisz u mnie troche za późno na ten nowatorski system dociepleń Od zewnątrz, owijaj od zewnątrz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.04.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 a jaki kabel najlepszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 05.04.2008 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 a jaki kabel najlepszy? No najlepszy był by taki różowy bo najładniejszy Pisąłem Ci na grupie o lodówce - tylko nasza jest w "innej" klasie cenowej - może te droższe są lepsze widziałem że inni Liebhera chwalili - poza tym był to zakup z Mediamarktu - nie kupiłem tam jeszcze dobrej rzeczy - co jest zastanawiające psuje nam się sprzęt tylko kupiony u nich - cała reszta kupiona w necie hula bez zastrzeżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.04.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Grzesiu, zmartwilam sie twoimi doswiadczeniami z Liebherrem. musze sie zastanowic i przemyslec, ta lodowka kosztuje kosmiczne pieniadze, ale i tak planowalam osobna lodowke na "napoje" a koszt takiej na napoje to ok. 6 tys. wiec ta dwustronna jakos nie wydaje mi sie kosmicznie droga kable ze rozowe to wiem, ale ilu zyłowe???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.04.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Grześ, mam wiedzę na temat hydrauliki (bez kaloryferów):materiały 13700Czesław 6000 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.04.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Ja to mogę doradzić tylko kredycik bo sami taką opcję mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 05.04.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Grzesiu, ciekawe że co do mediamarktu mam identyczne odczucia Acha, byłam dzis w Ikei z zrobiłam sobie projekt kuchni z klocków. Nie kupie mebli u nich, ale wiem juz jak ma to wyglądać. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 05.04.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Dorotko, rozumiem Cię doskonale, bo jak wiesz mamy trochę podobną sytuację. Ale pomyśl ile już za Wami. Do tej pory dawaliście sobie świetnie radę i jestem przekonana, że dalej tak będzie. Nawet jak wprowadzicie się trochę później i do nie do końca wykończonego domu, to będziesz siedzieć z kawką na własnym tarasie, a bankowi nie będzie nic do tego. Jestem pewna, że dacie sobie radę. Spróbujcie chociaz do stanu dewloperskiego (tak jak ma nasza Ania). Potem można wziąć mebelki, płytki i inne takie na raty i w miarę szybko spłacić. Trzymajcie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts