Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Grzesiu kiedy tynkujecie?

Oj nie prędko - musimy się podnieść z prądu i okien a jeszcze zostało zrobić szambo i przyłącze wodne........

Kwestia też naszej ekipy kiedy będą mieli wolny termin - latem nie za bardzo chcą robić takie rzeczy :roll:

Chyba że macie kogoś fajnego do klasycznych cementowo wapiennych to bym go na lato zaadoptował ;)

a jaki kabel najlepszy?

No najlepszy był by taki różowy bo najładniejszy ;)

Pisąłem Ci na grupie o lodówce - tylko nasza jest w "innej" klasie cenowej - może te droższe są lepsze :roll:

widziałem że inni Liebhera chwalili - poza tym był to zakup z Mediamarktu - nie kupiłem tam jeszcze dobrej rzeczy - co jest zastanawiające psuje nam się sprzęt tylko kupiony u nich - cała reszta kupiona w necie hula bez zastrzeżeń :roll:

Grzesiu, zmartwilam sie twoimi doswiadczeniami z Liebherrem.

musze sie zastanowic i przemyslec, ta lodowka kosztuje kosmiczne pieniadze, ale i tak planowalam osobna lodowke na "napoje" a koszt takiej na napoje to ok. 6 tys. wiec ta dwustronna jakos nie wydaje mi sie kosmicznie droga :)

kable ze rozowe to wiem, ale ilu zyłowe????????

Dorotko, rozumiem Cię doskonale, bo jak wiesz mamy trochę podobną sytuację. Ale pomyśl ile już za Wami. Do tej pory dawaliście sobie świetnie radę i jestem przekonana, że dalej tak będzie. Nawet jak wprowadzicie się trochę później i do nie do końca wykończonego domu, to będziesz siedzieć z kawką na własnym tarasie, a bankowi nie będzie nic do tego. Jestem pewna, że dacie sobie radę. Spróbujcie chociaz do stanu dewloperskiego (tak jak ma nasza Ania). Potem można wziąć mebelki, płytki i inne takie na raty i w miarę szybko spłacić. Trzymajcie się. :wink: