halszka.ka 07.04.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Grzesiu, my dzialke kupilismy na kredyt, dwa, nie prawie trzy lata temu, juz splacona, zaczelismy z wlasnych, ale wystarczylo na stan O , i bylo prawie po gotowce, zas kredyt 250 tys, czyli tez nie taki wielki, potem sprzedaz mieszkania wykonczylismy sie, troszke splacilismy kredytu, i co miesiac jest go coraz mniej a zeby bylo smieszniej ,to u nas pracuje tylko Piotrek, znaczy malzonek ... wiadomo ze banki to nie instytucje dobroczynne, zarabiaja na takich jak my radze wam na spokojnie policzyc ile was ta przyjemnosc bedzie kosztowala , i czy sprawa jest dla was tyle warta Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 09.04.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 łał! świetny zakład! będziemy Wam kibicować! a ta kinderniespodzianka to zaraz po wprowadzeniu w życie planu 95 kg, czy zaraz po wprowadzeniu do domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.04.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Ja jestem za kinderniespodzianka , za chudnieciem nie za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 09.04.2008 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Jasia kinderniespodzianka planowana jest bliżej wprowadzenia ale ze względu na długi czas budowy i długi czas chudnięcia to się pewnie zbiegną te da fakty razem Ania z kinderniespodzianką czekam na Ciebie - pamiętaj zanotowałem cyfrę startową wagi ...... ech trudne dni przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.04.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 ech... Secam moj mąż tez sie odchudza musze codziennie wymyslac cos niskokalorycznego, protestuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 09.04.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 proponuję dietę o chlebie i wodzie - bardzo niskokaloryczne, tanie, szybkie i skuteczne gorzej, że chłop może się marudny zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 09.04.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 brawcio, brawcio, ja też trzymam kciuki. 1. Za kinder-niespodzinke. Nie zbierajcie sie ludziska tak długo bo sie jajka zestarzeją 2. Za 95 kg tez trzymam ale lubię Grzesia-grubaska, takiego jaki jest. Może tylko dla zdrówka by się przydało. 3. Za własciwą decyzję dot. kredytu. Moje zdanie na ten temat znacie. Całym długopisem podpisuję się pod opinią Halszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 09.04.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Co do odchudzania popieram. Grześ masz jakiś plan, czy tak na żywioł? Co do jajek, Scur dobrze prawi, radzę nie czekać zbyt długo. Co do kredytów, znacie moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 09.04.2008 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 ech... Secam moj mąż tez sie odchudza musze codziennie wymyslac cos niskokalorycznego, protestuje A mprzepraszam z czego on się odchudza ja bym go za katalogowy przykład prawidłowej wagi stawiał proponuję dietę o chlebie i wodzie - bardzo niskokaloryczne, tanie, szybkie i skuteczne gorzej, że chłop może się marudny zrobić... Ja się marudny na każdej diecie robie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 09.04.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Aniu, Dawidowi trzeba znaleźć jakies zajęcie. Może ocieplenie poddasza Moja Ula też chyba się nudzi bo stwierdziła, że włosy ma za jasne, za gruba jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 09.04.2008 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 ale lubię Grzesia-grubaska, takiego jaki jest. czekaj czeka..... bo zapomniałem za co ja CIę tak lubie brawcio, brawcio, ja też trzymam kciuki. Za kinder-niespodzinke. Kinder niespodainka to nie moja zasługa - to dostałem zlecenie i już nik się mnie po zdanie nie pyta Może tylko dla zdrówka by się przydało. Oj dla zdrówka dla zdrówka, przede wszystkim Aguś Na Waszym oddziale wolał bym tylko towarzysko wylądować żeby pielęgniarki i księgowe pozaczepiać Za własciwą decyzję dot. kredytu. Moje zdanie na ten temat znacie. Całym długopisem podpisuję się pod opinią Halszki. Powiem Wam szczerze że się wystraszyliśmy i na chwilę obecną próbujemy dalej ciągnąć tak jak jest ....... Ale nie ma tego złego dzięki temu jeszcze dluuuuugo będę na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 09.04.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Moja Ula też chyba się nudzi bo stwierdziła, że włosy ma za jasne, za gruba jest To raczej ten wiek Moja ciągle przed lustrem stoi. A może by włosy dziś wyprostować, a jutro pokręcić. wczoraj wymyśliła ze idzie do fryzjera grzywkę zrobić. I tak w kółko. łazienka zajęta wieczorem 2 h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.04.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 no to kawal dla odchudzajacych sie panow Trzy fazy otyłości męskiej: a) nie widać, jak wisi; b) nie widać, jak stoi; c) nie widać kto ciągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 09.04.2008 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 no to kawal dla odchudzajacych sie panow Trzy fazy otyłości męskiej: a) nie widać, jak wisi; b) nie widać, jak stoi; c) nie widać kto ciągnie Uhahałaem sie - mam nadzieję że jestem w fazie A) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 09.04.2008 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Moja Ula też chyba się nudzi bo stwierdziła, że włosy ma za jasne, za gruba jest To raczej ten wiek Moja ciągle przed lustrem stoi. A może by włosy dziś wyprostować, a jutro pokręcić. wczoraj wymyśliła ze idzie do fryzjera grzywkę zrobić. I tak w kółko. łazienka zajęta wieczorem 2 h. Nie pomogę Wam dziewczyny w tej kwestii - ja jestem na etapie "Tata daj na ten zestaw lego i resoraka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 09.04.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Anjamen! rewelacja! Secam, masz nadzieję?!! to Ty nie wiesz?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 09.04.2008 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Dosia ustaliła (liśmy ) że chce "robić " kinder niespodziankę w pazdzeirnkiu ktoś ma jakies uwagi ..... P.S. Plis niech ktoś mnie stąd zabierze Dośka od rana słucha w kółko tego ... http://pl.youtube.com/watch?v=ujnn-YWhZZ8&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 09.04.2008 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Secam, masz nadzieję?!! to Ty nie wiesz?! Nie wiem jakie są kryteria oceny - czy można sie wychylać żeby zobaczyć . Bo jak się można wychylać to się załapię http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/e025.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 09.04.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Plis niech ktoś mnie stąd zabierze zabieram.... yes, yes, jestem pierwsza. Dosia ustaliła (liśmy ) że chce "robić " kinder niespodziankę w pazdzeirnkiu ktoś ma jakies uwagi ..... Mam kilka uwag. Przekażę osobiście przy piwku ale musimy się sprężać ze spotkaniem bo one przede wszystkim dotyczą przyspieszenia akcji produkcji kinderniespodzianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dosia13 09.04.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Mam kilka uwag. Przekażę osobiście przy piwku ale musimy się sprężać ze spotkaniem bo one przede wszystkim dotyczą przyspieszenia akcji produkcji kinderniespodzianki. jak najbardziej jestem za spotkaniem bardzo się stęskniłam za Wami myślę że szybciej się nie da z kinderniespodzianką bo u nas nawet i takie sprawy są skrupulatnie planowane, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts