secam 09.04.2008 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Robie dietetyczny obiad Menue * Cycek z kurczaka z grylla (elektrycznego) * warzywa z patelni ( na wodzie) * Piure z ziemnioków Ktoś reflektuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 09.04.2008 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Mam kilka uwag. Przekażę osobiście przy piwku ale musimy się sprężać ze spotkaniem bo one przede wszystkim dotyczą przyspieszenia akcji produkcji kinderniespodzianki. To gdzie sie widzimy ??? A może jakies niedzielne piwko w rynku - ma byc piękna pogoda ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 09.04.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 jak najbardziej jestem za spotkaniem no trzeba pomyśleć bardziej intensywnie bardzo się stęskniłam za Wami myślę że szybciej się nie da z kinderniespodzianką bo u nas nawet i takie sprawy są skrupulatnie planowane, niestety Ok, ok ale skrupulatnie to nie znaczy ślimaczo. Mam wiele argumentów, które przemawiają za przyspieszeniem terminu, ale póki co - woda w ustach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 09.04.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Robie dietetyczny obiad Menue * Cycek z kurczaka z grylla (elektrycznego) * warzywa z patelni ( na wodzie) * Piure z ziemnioków Ktoś reflektuje obrzydliwie mało kaloryczne nie piszę się !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 09.04.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Secam, masz nadzieję?!! to Ty nie wiesz?! Nie wiem jakie są kryteria oceny - czy można sie wychylać żeby zobaczyć . Bo jak się można wychylać to się załapię http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/e025.gif widać jesteś między a i b niech Ci to da do myślenia, hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 09.04.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 To gdzie sie widzimy ??? A może jakies niedzielne piwko w rynku - ma byc piękna pogoda ??? Jedziemy z synem na zawody do Czech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 09.04.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 widać jesteś między a i b niech Ci to da do myślenia, hihi http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c028.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c008.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 09.04.2008 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 obrzydliwie mało kaloryczne nie piszę się !!!! Nie znasz sie pychotka było - miałem do wyboru to albo nic Jedziemy z synem na zawody do Czech A ja chciałem zrobić małe spotkanie grupy wrocławskiej / oddział komentarze Secama widać jesteś między a i b niech Ci to da do myślenia, hihi Tyle "zboczonych" babeczek to tylko w moich komentarzach mogło się znaleźć :D Dzisiaj sprawdze przynajmniej dwie pierwsze metody pomiarowe i zdam relację :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 09.04.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Tyle "zboczonych" babeczek to tylko w moich komentarzach mogło się znaleźć :D Dzisiaj sprawdze przynajmniej dwie pierwsze metody pomiarowe i zdam relację :) Jaki Pan - taki kram. Chyba tak to leciało Czekamy na relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 09.04.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 A ja chciałem zrobić małe spotkanie grupy wrocławskiej / oddział komentarze Secama Będzie baz nas. Innym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.04.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Robie dietetyczny obiad Menue * Cycek z kurczaka z grylla (elektrycznego) * warzywa z patelni ( na wodzie) * Piure z ziemnioków Ktoś reflektuje Secamku, ja poprosze codziennie takie menu, ulatwisz mi zadanie. i od razu jakis zamiennik, bo nie mam gryla elektrycznego że niby my "zboczone" babeczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dosia13 09.04.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Jaki Pan - taki kram. [/b] Chyba tak to leciało święte słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 09.04.2008 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Jaki Pan - taki kram. Chyba tak to leciało Ty patrz już sobie przypomniałem za co Cię lubię :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 09.04.2008 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Secamku, ja poprosze codziennie takie menu, ulatwisz mi zadanie. i od razu jakis zamiennik, bo nie mam gryla elektrycznego A w czym CI ułatwię ?? Proszę bardzo będę zdawał relację - pomysłu na kolację jeszcze nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.04.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Secamku, ja poprosze codziennie takie menu, ulatwisz mi zadanie. i od razu jakis zamiennik, bo nie mam gryla elektrycznego A w czym CI ułatwię ?? Proszę bardzo będę zdawał relację - pomysłu na kolację jeszcze nie mam no ulatwisz mi w wymyslaniu potraw dla mego odchudzajacego sie meza ja umiem tylko tlusto gotowac i wszystko jest na oleju i z maselkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 09.04.2008 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 ja umiem tylko tlusto gotowac i wszystko jest na oleju i z maselkiem uwielbiam masełko i olejek ale od wczoraj mi nie wolno Kolacja Kromeczka chlebusia z masełkiem i szyneczką pomidorek , ogóreczek, papryczka w miseczce pokrojona z oliwką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 09.04.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Ale naprodukowaliście! Człowiek uda się do tyry, a tu tyle lektury do nadrobienia. Szkoda, że nie mogę w pracy siedzieć w necie. Secamku, trzymam kciuki za dietę! Może też się zmobilizuję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.04.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 ja umiem tylko tlusto gotowac i wszystko jest na oleju i z maselkiem uwielbiam masełko i olejek ale od wczoraj mi nie wolno Kolacja Kromeczka chlebusia z masełkiem i szyneczką pomidorek , ogóreczek, papryczka w miseczce pokrojona z oliwką dziekuje za podpowiedz, ale ja serwuje golabki od mamusi (oczywiscie z sosikiem) i zapewniam Dejwa ze sa niskokaloryczne, bo to tylko ryz i gotowane miesko i kapusta i pomidorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 09.04.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 no to kawal dla odchudzajacych sie panow Trzy fazy otyłości męskiej: a) nie widać, jak wisi; b) nie widać, jak stoi; c) nie widać kto ciągnie Uhahałaem sie - mam nadzieję że jestem w fazie A) Ty to musisz mieś sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 10.04.2008 05:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Ty to musisz mieś sprzęt Nooo, mam nawet go w 1982 roku widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts