Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja nic nie robię - Dośka nie daje mi jeść :D

To na początku w pierwszych dniach jest tak duży spadek,

potem będzie mniej - około 100-200 g na dobe (jeśli przeżyję ;) )

podać menue śniadanka ;)

jakie jeść nie daje, Aniu nie słuchaj go, to nie tak, podaje Ci przekłamane informacje, odchudzanie to trudna "operacja" którą trzeba zrobic bardzo umiejętnie a najważniejsza jest wytrwałość... :)

podać menue śniadanka ;)

jakie jeść nie daje, Aniu nie słuchaj go, to nie tak, podaje Ci przekłamane informacje, odchudzanie to trudna "operacja" którą trzeba zrobic bardzo umiejętnie a najważniejsza jest wytrwałość... :)

Dosiu, moja Ty dietetyczko :)

a jak motywujesz Grzesia do wytrwałości?

Tyle "zboczonych" babeczek to tylko w moich komentarzach mogło się znaleźć :D :D

a ja myślałam, że to normalne jest? :wink:

Kolacja

Kromeczka chlebusia z masełkiem i szyneczką

pomidorek , ogóreczek, papryczka w miseczce pokrojona z oliwką

kolacja?! :o

oj Secam, widzę, że masz duuużo czasu na odchudzanie? :wink:

podać menue śniadanka ;)

Dosiu, moja Ty dietetyczko :)

no i tu jest problem, za każdym razem muszę wymyślać inną motywację i bywały już przeróżne, w tej chwili nagrodą będzie kład :o ale ja w zamian chce "kinderniespodziankę" :wink: (ja też coś chcę :evil: )

w końcu jeżeli schudnie to będzie zdrowszy (tak myślę :roll: ) no i kredytu nie bierzemy więc może skuszę sie na dzidziusia, tak mocno o nim marzę :)

Motywacja jest bardzo prosta ;) o taka O TAKA

Secam jak każda świnka lubi się utytłac w błocie.

Może któryś z waszych mężów chciałby sie wkręcić w takie marzenia ;) ........... szukam towarzysza do wypraw w błocie za rok :D

Secamku my tez kupujemy (to znaczy w planach mamy) zeby po imprezach przez pola do domu wracac :)

Dosiu, dzielna jestes i taka madra ze taki masz na niego wplyw a bobasa Wam oczywiscie zycze jak najszybciej :)

Ciekawe co ja bym musiała wymyślić żeby mi męzuś takie cacko sprawił :lol:

:D:D:D Spokojnie - przyjedziemy w Wasze strony i dam Ci pojeździć.

Sam sie z tego "pomysłu" smieję bo czy faktycznie będzie to tak naprawdę życie zweryfikuje. Zawsze się znajduje potem 1000 rzeczy "ważniejszych" do kupienia. Podchodzę do tego z żartem - żeby sobie jakąś motywację zrobić - w sumie to robię to dla siebie i zdrowia ;). A jak Dośka przegra zakład to w cąłej mej wielkiej łaskawości ;) pozwolę jej na jakiegoś tańszego (niż na zdjeciu) uskładać ;) .

Co do dzidziusia to gratuluję deczyji i życze żeby poszło bez stresów, mam nadzieję że bedziecie mieli więcej szczęścia :D

A kabelki fajna rzecz :)

Co do dzidziusia to dopiero plany. My musimu "planować nasza spontanicznośc" i musimy wycelowac z dzieckiem w jakiś dobry okres - wprowadzenie - praca - komunia starszego - ech samo, życie z pierwszym bylo prościej - robimy i już.

Sory że pytam piszesz o "sczęsciu" Wy tez sie staracie ?? :oops:

Grzegorz 2 kg! Genialnie. Masz jakąś dietę gotową czy tak na czuja?

mam własna prywatną dietetyczkę ;) http://www.dietetyk.pnet.pl

Jak kto ma szczęście to mu się byk ocieli ;-)

W imieniu Trabiwrcowa informuję, że trzymiemy kciuki.

A jak Dosia przegra i wspaniałomyślnie zgodzisz się na wariant econo, to mogę podpowiedzieć - RAPTOR :lol:

Pozdrav

Jak kto ma szczęście to mu się byk ocieli ;-)

W imieniu Trabiwrcowa informuję, że trzymiemy kciuki.

A jak Dosia przegra i wspaniałomyślnie zgodzisz się na wariant econo, to mogę podpowiedzieć - RAPTOR :lol:

Pozdrav

O sasiad, widzę że jestes w temacie :) - czyli będziemy razem "pola" w okolicy orać ( czy jak sie to pisze ).

A z wersji "eco" obstawiałem do tej pory Lucky Stara. Raptrory ale który 350, 450, 660, 700, ??