Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

Jak kto ma szczęście to mu się byk ocieli ;-)

W imieniu Trabiwrcowa informuję, że trzymiemy kciuki.

A jak Dosia przegra i wspaniałomyślnie zgodzisz się na wariant econo, to mogę podpowiedzieć - RAPTOR :lol:

Pozdrav

O sasiad, widzę że jestes w temacie :) - czyli będziemy razem "pola" w okolicy orać ( czy jak sie to pisze ).

A z wersji "eco" obstawiałem do tej pory Lucky Stara. Raptrory ale który 350, 450, 660, 700, ??

Ja to tak pobieżnie w temacie, choć każda forma aktywności motoryzacyjnej jest mi po drodze. Nie ukrywam jednak, że moje marzenia motoryzacyjne krążą bliżej tego:

Echhhhh

A co do raptora to oczywiście najmocniejszy ;-)

Pozdrav

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O dziekuję bardzo :) To trzymam kciuki za wygrany zakład :wink: :)

Wiem jak jest z kasą i dlatego tylko wzdycham 8) Bo właśnie jeszcze to tamto itp.itd. 8)

Ale marzenia warto mieć i może kiedyś ...... :lol:

Co do starań to chcemy tylko jakoś keipsko nam idzie, okazało się że już nie jest tak prosto jak było wcześniej, i też poukładałam wszystko, ale Wam zyczę żeby poszło po Waszej mysli :) i będę mocno trzymać kciuki i kibicować

O dziekuję bardzo :) To trzymam kciuki za wygrany zakład :wink: :)

Wiem jak jest z kasą i dlatego tylko wzdycham 8) Bo właśnie jeszcze to tamto itp.itd. 8)

Ale marzenia warto mieć i może kiedyś ...... :lol:

Dokładnie tak jak piszesz. Zawsze coś ważnego się po drodze znajdzie. Ale nawet jak się nie uda to warto marzyć i mieć jakieś cele poza ciągłą pracą i gonitwą.

My na razie walczymy z chcieniem "psychicznie" czyli dojrzewamy do tego aby chcienie wzieło górę nad baniem ;)

Secam, dieta na bok! :) jak tak będziesz harował co tydzien przez każdy łikend, to 35 kilo zniknie w trymiga! :wink: :D

Jak będę tak harował to w ogóle zniknę ;)

a tak swoją drogą, to masz niezłe fory u Dosi, skoro przy jej profesji doszedłeś do takiego zaawansowania :wink:

Ja nie doszedłem, ona mnie wzięła takiego zaawansowanego - zawsze powtarzam że Dośka to przygarnęła takiego grubego Gumisia z miłości zawodowej i litości chyba ;)

Jak będę tak harował to w ogóle zniknę ;)

hihi :D

spoko - przestaniesz harować w odpowiednim momencie i będzie git :)

Ja nie doszedłem, ona mnie wzięła takiego zaawansowanego - zawsze powtarzam że Dośka to przygarnęła takiego grubego Gumisia z miłości zawodowej i litości chyba ;)

ja myślę, że Dosia wzięła Cię na główny cel swego życia w ogóle - tego zawodowego i osobistego :D

Secamku, zobacz co Brazunia Ci zostawila u siebie w komentarzach.

:D:D:D Byłem zeżarłem bardzo dziękuję - widzę że metodę obrałyście :D dobić biednego secama zdjęciami ciasteczek :) a ja tu warzywka wcinam ..............

Ale twardy jestem odstawiłęm cukry :D:D:D i poza wirtualnymi nie jadam :D

ja myślę, że Dosia wzięła Cię na główny cel swego życia w ogóle - tego zawodowego i osobistego :D

Co ty Jasia , Dosia nie miała wyjścia. Najpierw ją wypatrzylem (na kursie prawa jazdy) potem osaczyłem a na końcu dopadłem i nie puściłem - nie miała szans :D Musiała znienawidzic albo pokochać ;) A wiesz że od nienawiści do miłosci to już tylko jeden krok ;)

Grzesiu, w tematach chłopiec czy dziewczynka to ja też mogę służyć poradą :-), mam jedno i drugie perfekcyjnie z premedytacją zaplanowane 8) :lol: .

A tak w ogóle to ja się zbieram w sobie do Dosi o poradę wystąpić, jak już jej prfesję ujawniłeś :-).

Jeżeli chodzi o stryszek, to faktycznie zostaw sobie miejce na wniesienie wełny ale i na płyt GK, jeżeli chcesz wykończyć go pod użytkowanie :-).

Jestem.

Nie miałem czasy wczoraj nawet odpisać - ciągle praca i gonitwa - znaczy się "galop" wedłóg mojej ulubionej piosenki ;)

a tak z tematow budowlanych. jak Ty teraz ocieplisz ten stryszek, jak Ty juz cala podloge zrobiles? czy sie myle?

my zostawilismy miejsce na wniesienie welny.

Jeżeli chodzi o stryszek, to faktycznie zostaw sobie miejce na wniesienie wełny ale i na płyt GK, jeżeli chcesz wykończyć go pod użytkowanie :-).

W temacie strychu już odpowiadam

:D:D:D:D No co Wy dziewczyny - przecież gdybym zadeskował strych bez otworu to bym z niego nie zszedł :D:D:D:D

:D zostawiłem juz przygotowany otwór na duże schody składane - otwór jest na tyle duży że spokojnie wchodzę ja (czyli wejdzie też najgróbsza belka ocieplenia ;) ) i da się też wsunąć wąską płytę OSB.

Właśnie robiąc zdjęcie stałem na drabinie w tym otworze :)

Na ocieplone dechy strychu pójdą prawdopodobnie panele ścienne wiórowe a nie płyta rygipsowa więc też spokojnie się wniesie.