trabi-wrc 13.04.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Jak kto ma szczęście to mu się byk ocieli W imieniu Trabiwrcowa informuję, że trzymiemy kciuki. A jak Dosia przegra i wspaniałomyślnie zgodzisz się na wariant econo, to mogę podpowiedzieć - RAPTOR Pozdrav O sasiad, widzę że jestes w temacie - czyli będziemy razem "pola" w okolicy orać ( czy jak sie to pisze ). A z wersji "eco" obstawiałem do tej pory Lucky Stara. Raptrory ale który 350, 450, 660, 700, ?? Ja to tak pobieżnie w temacie, choć każda forma aktywności motoryzacyjnej jest mi po drodze. Nie ukrywam jednak, że moje marzenia motoryzacyjne krążą bliżej tego: Echhhhh A co do raptora to oczywiście najmocniejszy Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.04.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 O dziekuję bardzo To trzymam kciuki za wygrany zakład Wiem jak jest z kasą i dlatego tylko wzdycham Bo właśnie jeszcze to tamto itp.itd. Ale marzenia warto mieć i może kiedyś ...... Co do starań to chcemy tylko jakoś keipsko nam idzie, okazało się że już nie jest tak prosto jak było wcześniej, i też poukładałam wszystko, ale Wam zyczę żeby poszło po Waszej mysli i będę mocno trzymać kciuki i kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 13.04.2008 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 to dlaczego my nic nie wiedzielismy????? musimy przyjsc z mezem po porady Bo gruby mąż dietetyczki to kiepska reklama Dośka mówi że ja to jestem najtrudniejszy klient bo się w ogóle nie słucham - taki małżeński brak autorytetu ;0 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 13.04.2008 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Echhhhh tu Cię rozumiem - takim autkiem to i ja bym nie wzgardził choć przyznam Ci ię ze nawet nigdy nie jechałem takim cackiem. Jak bym złowił złotą rybkę to jedno z życzeń pewnie było by takie ale póki co to stać mnie najwyżej na takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 13.04.2008 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 O dziekuję bardzo To trzymam kciuki za wygrany zakład Wiem jak jest z kasą i dlatego tylko wzdycham Bo właśnie jeszcze to tamto itp.itd. Ale marzenia warto mieć i może kiedyś ...... Dokładnie tak jak piszesz. Zawsze coś ważnego się po drodze znajdzie. Ale nawet jak się nie uda to warto marzyć i mieć jakieś cele poza ciągłą pracą i gonitwą. My na razie walczymy z chcieniem "psychicznie" czyli dojrzewamy do tego aby chcienie wzieło górę nad baniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 14.04.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Secam, dieta na bok! jak tak będziesz harował co tydzien przez każdy łikend, to 35 kilo zniknie w trymiga! a tak swoją drogą, to masz niezłe fory u Dosi, skoro przy jej profesji doszedłeś do takiego zaawansowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 14.04.2008 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Secam, dieta na bok! jak tak będziesz harował co tydzien przez każdy łikend, to 35 kilo zniknie w trymiga! Jak będę tak harował to w ogóle zniknę a tak swoją drogą, to masz niezłe fory u Dosi, skoro przy jej profesji doszedłeś do takiego zaawansowania Ja nie doszedłem, ona mnie wzięła takiego zaawansowanego - zawsze powtarzam że Dośka to przygarnęła takiego grubego Gumisia z miłości zawodowej i litości chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.04.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Secamku, zobacz co Brazunia Ci zostawila u siebie w komentarzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 14.04.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Jak będę tak harował to w ogóle zniknę hihi spoko - przestaniesz harować w odpowiednim momencie i będzie git Ja nie doszedłem, ona mnie wzięła takiego zaawansowanego - zawsze powtarzam że Dośka to przygarnęła takiego grubego Gumisia z miłości zawodowej i litości chyba ja myślę, że Dosia wzięła Cię na główny cel swego życia w ogóle - tego zawodowego i osobistego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 14.04.2008 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Secamku, zobacz co Brazunia Ci zostawila u siebie w komentarzach. :D:D Byłem zeżarłem bardzo dziękuję - widzę że metodę obrałyście dobić biednego secama zdjęciami ciasteczek a ja tu warzywka wcinam .............. Ale twardy jestem odstawiłęm cukry :D:D i poza wirtualnymi nie jadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 14.04.2008 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 ja myślę, że Dosia wzięła Cię na główny cel swego życia w ogóle - tego zawodowego i osobistego Co ty Jasia , Dosia nie miała wyjścia. Najpierw ją wypatrzylem (na kursie prawa jazdy) potem osaczyłem a na końcu dopadłem i nie puściłem - nie miała szans Musiała znienawidzic albo pokochać A wiesz że od nienawiści do miłosci to już tylko jeden krok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 14.04.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Secam! Ty to niezły plan miałeś nooo! I jaki przebiegły jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.04.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Piekny strych Niby o budowie a tu nawet można znaleźć przepis na żonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 15.04.2008 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Szukam jeszcze przepisu na kolejne dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.04.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Secamku szukasz przepisu na dziewczynke czy chlopca, bo jesli tak to sluze pomoca. a tak z tematow budowlanych. jak Ty teraz ocieplisz ten stryszek, jak Ty juz cala podloge zrobiles? czy sie myle?my zostawilismy miejsce na wniesienie welny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 16.04.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Grzesiu, w tematach chłopiec czy dziewczynka to ja też mogę służyć poradą , mam jedno i drugie perfekcyjnie z premedytacją zaplanowane . A tak w ogóle to ja się zbieram w sobie do Dosi o poradę wystąpić, jak już jej prfesję ujawniłeś . Jeżeli chodzi o stryszek, to faktycznie zostaw sobie miejce na wniesienie wełny ale i na płyt GK, jeżeli chcesz wykończyć go pod użytkowanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.04.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Ja z przepisem nie pomogę Ja mogę pomagać tylko w podjęciu decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dosia13 17.04.2008 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 wysłucham wszystkie rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 17.04.2008 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Jestem. Nie miałem czasy wczoraj nawet odpisać - ciągle praca i gonitwa - znaczy się "galop" wedłóg mojej ulubionej piosenki a tak z tematow budowlanych. jak Ty teraz ocieplisz ten stryszek, jak Ty juz cala podloge zrobiles? czy sie myle? my zostawilismy miejsce na wniesienie welny. Jeżeli chodzi o stryszek, to faktycznie zostaw sobie miejce na wniesienie wełny ale i na płyt GK, jeżeli chcesz wykończyć go pod użytkowanie . W temacie strychu już odpowiadam :D:D:D No co Wy dziewczyny - przecież gdybym zadeskował strych bez otworu to bym z niego nie zszedł :D:D:D zostawiłem juz przygotowany otwór na duże schody składane - otwór jest na tyle duży że spokojnie wchodzę ja (czyli wejdzie też najgróbsza belka ocieplenia ) i da się też wsunąć wąską płytę OSB. Właśnie robiąc zdjęcie stałem na drabinie w tym otworze Na ocieplone dechy strychu pójdą prawdopodobnie panele ścienne wiórowe a nie płyta rygipsowa więc też spokojnie się wniesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 17.04.2008 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 A w kwestii zakładu Dzień dziesiąty ..... -2,8 kg zostało jeszcze 34,7 i .............. http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/h025.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts