godin 17.04.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Widzę, ze tutaj bardzo rozrywkowo... chyba spróbuję się wkupić w Wasze towarzystwo Chciałam wyskoczyć z piwkiem, ale Wy tu teraz jakoś tak na kalorie zwracacie uwagę Secamku mój kolega tydzień temu skończył swoją cud dietę.. oczyszczanie organizmu, tak on to nazywa (a uzasadnia różnymi kulturami i religiami itp.. )Przez 10 kolejnych dni nic nie je oprócz uzupełniania płynów w postaci tylko wody. Nie polecam mimo dużych efektów. Wg mnie to wyniszczanie organizmu A z tematu budowlanego: podpatrzyłam w Waszym dzienniku prześliczne okienko z luksferów. Dałam nawet do wyceny w Domarze :oops Prawa autorskie masz jak w banku i zastanawiam się nad zredukowaniem kosztów 1454,40 (2szt z ich wykonaniem). Czy kupowałeś tylko moduł, zaprawę, pręty itp. (wtedy w moim przypadku 1052,74) czy też razem z ich robocizną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 17.04.2008 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Widzę, ze tutaj bardzo rozrywkowo... chyba spróbuję się wkupić w Wasze towarzystwo Chciałam wyskoczyć z piwkiem, ale Wy tu teraz jakoś tak na kalorie zwracacie uwagę Witaj Godin Możesz się czuć wkupiona w rozrywkową ekipę Według mojej najnowszej teorii piwo nie ma kalorii Secamku mój kolega tydzień temu skończył swoją cud dietę.. oczyszczanie organizmu, tak on to nazywa (a uzasadnia różnymi kulturami i religiami itp.. )Przez 10 kolejnych dni nic nie je oprócz uzupełniania płynów w postaci tylko wody. Nie polecam mimo dużych efektów. Wg mnie to wyniszczanie organizmu Według mojego prywatnego odchdzacza też Ja praktycznie nie stosuję zadnej diety tylko jak to się mówi "zdrowy styl żywienia" jem praktycznie wszystko tylko w odpowiednich ilościach. Piwko to tak raz w tygodniu w niedzielę lub sobotę, zdarza się np pizza czy KFC. A z tematu budowlanego: podpatrzyłam w Waszym dzienniku prześliczne okienko z luksferów. Dałam nawet do wyceny w Domarze :oops Prawa autorskie masz jak w banku i zastanawiam się nad zredukowaniem kosztów 1454,40 (2szt z ich wykonaniem). Czy kupowałeś tylko moduł, zaprawę, pręty itp. (wtedy w moim przypadku 1052,74) czy też razem z ich robocizną? Z okienkiem pojedz do GlassPolu do Szymanowa - tam je produkują i śa naprawdę super zrobione. U nich właśnie brałem. Za to na zdjęciach dałem coś około 560 zł brutto. Okienko jest jako gotowy moduł z kotwami do montażu jak zwykłe okno. Możesz sobie sama opracować wzór. No i jest całe odlane w betonie i zbrojone nie ma żadnych pcv listew. Pozdrawiam i zapraszam częściej Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 17.04.2008 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 A i zapomniałem - drogie koleżanki Scur i Dabell - a co Wy kombinujecie za moimi plecami Ja powiem dyplomatycznie tak - co nie wymyślicie ja się zgadzam P.S Pytałyście (Ania i Iza) o Dośko-poradę to proponuję że jak dojdzie do tego co kombinujeci to sobie pogadacie z Doskę co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 17.04.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Dzięki secam, widzę, że na Ciebie zawsze mozna liczyć Zrobię jak mówisz podjadę do Szymanowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 17.04.2008 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Zapytaj ich też o parapety ceramiczne mają bardzo ładne takie z płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 18.04.2008 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 A i zapomniałem - drogie koleżanki Scur i Dabell - a co Wy kombinujecie za moimi plecami Ja powiem dyplomatycznie tak - co nie wymyślicie ja się zgadzam P.S Pytałyście (Ania i Iza) o Dośko-poradę to proponuję że jak dojdzie do tego co kombinujeci to sobie pogadacie z Doskę co i jak To już koniecznie trzeba plan wprowadzić w życie - przy okazji dwie pieczenie przy jednym ogniu . Podobno koniec kwietnia ma być cieplutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.04.2008 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Dzin doberek, witaj Godin, milo ze wpadlas do goscinnych komentarzy Secama ja tez polecam luksfery z Szymanowa, moi rodzice maja sciane w lazience z nich. rewelacja! Dabell co Wy wszyscy knujecie? ja o niczym nie wiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 18.04.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Aniu - kombinujemy jakieś spotkanko . Rozmawiałyśmy z Agnieszką, że trzeba się zgrupować najlepiej na powietrzu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.04.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 jestem za!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 18.04.2008 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Aniu - kombinujemy jakieś spotkanko . Rozmawiałyśmy z Agnieszką, że trzeba się zgrupować najlepiej na powietrzu . Dwiema rencyma sie podpisuję za http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/g050.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 18.04.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Cześć ludziska kochane, widzę, że dobre wiadomości szybko sie rozchodzą. Człowiek ledwo pomyśli a już wszystkie drzewa o tym szumią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.04.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Aguś juz sie ciesze. hurrraaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 18.04.2008 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Cześć ludziska kochane, widzę, że dobre wiadomości szybko sie rozchodzą. Człowiek ledwo pomyśli a już wszystkie drzewa o tym szumią. Cześć słoneczko ty nasze A znasz takie przysłowie ..... Jak wie Grześ to i cała wieś :D:D Bo ja taka pepla jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 19.04.2008 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Grzesiek to taki Hans Kloss, Hari Matis i Marie z ruchu oporu w jednym. Skoro on zna nasze daty urodzenia (przynajmniej Joli i moją) to info o sezonie grillowym uważam za rzecz, której nie należy się dziwić. Jeśly Państwo pozwolą to chętnie dołączylibyśmy do wesołej kompanii. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 20.04.2008 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Trabi ty taki James Boend co mnie wytropiłeś po numerach działek nie wiesz jak znaleźć datę urodzenia - przecież to takie proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 21.04.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Jeśly Państwo pozwolą to chętnie dołączylibyśmy do wesołej kompanii. Pozdrav Państwo, nie tylko pozwolą ale zaszczyceni będą niezmiernie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 21.04.2008 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Negocjacje spotkaniowe trwają - zaraz dostaniecie info na privy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 21.04.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Napięcie rośnie...Kto chętny, prosze sobie podglądnąc miejsce spotkania http://www.sielska-zagroda.pl/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.04.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Wygląda Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 23.04.2008 05:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Wygląda Super Mówisz o sielskiej zagrodzie oczywiście ?? To może wpadniesz w długi wekend w nasze okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts