Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

Widzę, ze tutaj bardzo rozrywkowo... :D chyba spróbuję się wkupić w Wasze towarzystwo 8) Chciałam wyskoczyć z piwkiem, ale Wy tu teraz jakoś tak na kalorie zwracacie uwagę :oops:

Secamku mój kolega tydzień temu skończył swoją cud dietę.. oczyszczanie organizmu, tak on to nazywa (a uzasadnia różnymi kulturami i religiami itp.. )Przez 10 kolejnych dni nic nie je oprócz uzupełniania płynów w postaci tylko wody. Nie polecam mimo dużych efektów. Wg mnie to wyniszczanie organizmu :(

A z tematu budowlanego: podpatrzyłam w Waszym dzienniku prześliczne okienko z luksferów. Dałam nawet do wyceny w Domarze :oops Prawa autorskie masz jak w banku :D i zastanawiam się nad zredukowaniem kosztów 1454,40 (2szt z ich wykonaniem). Czy kupowałeś tylko moduł, zaprawę, pręty itp. (wtedy w moim przypadku 1052,74) czy też razem z ich robocizną?

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Widzę, ze tutaj bardzo rozrywkowo... :D chyba spróbuję się wkupić w Wasze towarzystwo 8) Chciałam wyskoczyć z piwkiem, ale Wy tu teraz jakoś tak na kalorie zwracacie uwagę :oops:

Witaj Godin :)

Możesz się czuć wkupiona w rozrywkową ekipę :)

Według mojej najnowszej teorii piwo nie ma kalorii ;)

Secamku mój kolega tydzień temu skończył swoją cud dietę.. oczyszczanie organizmu, tak on to nazywa (a uzasadnia różnymi kulturami i religiami itp.. )Przez 10 kolejnych dni nic nie je oprócz uzupełniania płynów w postaci tylko wody. Nie polecam mimo dużych efektów. Wg mnie to wyniszczanie organizmu :(

Według mojego prywatnego odchdzacza też ;)

Ja praktycznie nie stosuję zadnej diety tylko jak to się mówi "zdrowy styl żywienia" jem praktycznie wszystko tylko w odpowiednich ilościach.

Piwko to tak raz w tygodniu w niedzielę lub sobotę, zdarza się np pizza czy KFC.

A z tematu budowlanego: podpatrzyłam w Waszym dzienniku prześliczne okienko z luksferów. Dałam nawet do wyceny w Domarze :oops Prawa autorskie masz jak w banku :D i zastanawiam się nad zredukowaniem kosztów 1454,40 (2szt z ich wykonaniem). Czy kupowałeś tylko moduł, zaprawę, pręty itp. (wtedy w moim przypadku 1052,74) czy też razem z ich robocizną?

Z okienkiem pojedz do GlassPolu do Szymanowa - tam je produkują i śa naprawdę super zrobione. U nich właśnie brałem. Za to na zdjęciach dałem coś około 560 zł brutto. Okienko jest jako gotowy moduł z kotwami do montażu jak zwykłe okno. Możesz sobie sama opracować wzór. No i jest całe odlane w betonie i zbrojone nie ma żadnych pcv listew.

Pozdrawiam i zapraszam częściej Grzegorz

A i zapomniałem -

drogie koleżanki Scur i Dabell - a co Wy kombinujecie za moimi plecami 8) 8) 8)

Ja powiem dyplomatycznie tak - co nie wymyślicie ja się zgadzam 8)

P.S

Pytałyście (Ania i Iza) o Dośko-poradę ;) to proponuję że jak dojdzie do tego co kombinujeci :) to sobie pogadacie z Doskę co i jak

A i zapomniałem -

drogie koleżanki Scur i Dabell - a co Wy kombinujecie za moimi plecami 8) 8) 8)

Ja powiem dyplomatycznie tak - co nie wymyślicie ja się zgadzam 8)

P.S

Pytałyście (Ania i Iza) o Dośko-poradę ;) to proponuję że jak dojdzie do tego co kombinujeci :) to sobie pogadacie z Doskę co i jak

To już koniecznie trzeba plan wprowadzić w życie - przy okazji dwie pieczenie przy jednym ogniu :-).

Podobno koniec kwietnia ma być cieplutki.

Grzesiek to taki Hans Kloss, Hari Matis i Marie z ruchu oporu w jednym. Skoro on zna nasze daty urodzenia (przynajmniej Joli i moją) to info o sezonie grillowym uważam za rzecz, której nie należy się dziwić.

Jeśly Państwo pozwolą to chętnie dołączylibyśmy do wesołej kompanii.

Pozdrav