scur 23.04.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Wygląda Super Mówisz o sielskiej zagrodzie oczywiście ?? To może wpadniesz w długi wekend w nasze okolice A ja na dzień dobry przypomnę Pani Agnieszce, że jakiś czas temu (nie powiem - dość dawno) obiecała mi, że mnie odwiedzi. Może to jest własnie okazja do spotkania. Zapraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 23.04.2008 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 To ile już mamy zaklepanych obecnych "rodzin" 3 + 1 jesli nie będzie kataklizmu Sc.... + Da.... + Tr..... + Se........ :D:D Ale Hans Klos tajny agent jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.04.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 To ile już mamy zaklepanych obecnych "rodzin" 3 + 1 jesli nie będzie kataklizmu Sc.... + Da.... + Tr..... + Se........ :D:D Ale Hans Klos tajny agent jestem +An udalo sie namowic Dejwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 23.04.2008 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 +An udalo sie namowic Dejwa 1. Scur 2. Dabel 3. Trabi 4. Anjamen 5. Secam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.04.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 No qurczę, ale Wam się fajna imprezka szykuje!! Tylko zazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 23.04.2008 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Breza to przyjeżdżaj to tylko 550 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 23.04.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 1. Dabell2. Scur 3. Trabi 4. Anjamen 5. Secam 6. Smiejus7. Ivonesca8. Betty&M (jesli nie urodzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 23.04.2008 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 1. Dabell 2. Scur 3. Trabi 4. Anjamen 5. Secam 6. Smiejus 7. Ivonesca 8. Betty&M (jesli nie urodzi) Halszka, Jola, Xena, Wojty, Kulka ............. czekamy na odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Nooo, TYLKO 550km, na koniu zejdzie mi z 10 dni A to jakoś tak dziwnie mi pasuje i do mojej sytuacji Nie mogłem się powstrzymać Ten filmik wyraża całkowicie miłość z jaka się darzymy z BANKAMI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.04.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Brazuniu, wsiadaj na Brazylie i pata taj pata taj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 24.04.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Halszka, Jola, Xena, Wojty, Kulka ............. czekamy na odpowiedz ale... w sensie że co ???? aha no to melduje, że jak mnie mąż siłą gdzie nie wywlecze, a będę stawiać opór to sie zjawimy a będą jakieś nastolatki , to może i syna uda mi sie wyciągnąć a Pani Koala , Natalia , Daro ??? Grzesiu , nie naraziłam się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 24.04.2008 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 ale... w sensie że co ???? aha no to melduje, że jak mnie mąż siłą gdzie nie wywlecze, a będę stawiać opór to sie zjawimy a będą jakieś nastolatki , to może i syna uda mi sie wyciągnąć a Pani Koala , Natalia , Daro ??? 1. dabell 2. Scur 3. Trabi - jeśli mnie będzie kataklizmu 4. Anjamen - pracuje nad mężem 5. Secam - jeśli moja żona pojedzie 6. Smiejus 7. Ivonesca 8. Betty&M - jesli nie urodzi 9. Jola z Melisą - raczej tak 9. halszka.ka - jeśli jej nie wywleką Pani Koala i Natalia potwierdziły niestety nie przyjadą Co do nastolatek to pytaj Scur i Jolę one mają na wydaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 24.04.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Jesteście niesamowici! Nie sztuka nabrać kredytów, albo sprzedaszkanie żeby zbudować dom. Naprawdę szczerze podziwiam. Poradzicie sobie ze wszystkim. Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dosia13 25.04.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Jesteście niesamowici! Nie sztuka nabrać kredytów, albo sprzedaszkanie żeby zbudować dom. Naprawdę szczerze podziwiam. Poradzicie sobie ze wszystkim. Trzymam kciuki! dziękuję Ci Jolu za tak miłe słowa wsparcia również za Was trzymamy kciuki oby udało nam sie dotrwać do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 25.04.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Dorotko i Grzesiu pozwolicie że u was zapytam Jola i Scur przychodzicie z nastolatkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 25.04.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Hej! Jeśli zostaniemy we Wrocku, to napewno przyjdziemy. Czy uda się przytaszczyć młode, trudno powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.04.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Pamiętam pamiętam że obiecałam tylko co jak czasu mi brakuje A kiedy to spotkanie bo gdzie to już wiem ??? Bo ja pracowita kobieta jestem i mnie takie rzeczy jak przyjete za ogólne wolne dni nie obowiązują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 28.04.2008 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 gdzie to już wiem http://www.sielska-zagroda.pl/index.php A kiedy to spotkanie 1.05.2008 godz 15 Bo ja pracowita kobieta jestem i mnie takie rzeczy jak przyjete za ogólne wolne dni nie obowiązują Skąd ja to znam - dla nas długie wekendy to czas na nadganianie zaległości w pracy - a najczęściej to właśnie wtedy klienci lubią nas zawalić pracą -- ku uciesze mej żony (standardowy powód naszych kłótni ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 28.04.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Grześ - jak ja mojego małża namówiłam, to ty masz namówić Dosię - mamy do pogadania, pamiętasz? , poza tym mój Damian chce mieć kolegów , więc Twój synek też potrzebny bo będą przecież chłopaki od Scur i Ivo. Już się cieszę - ma być w czwartek 22 st. C.i słońce , tyle, że moga być też burze , ale to na koniec dnia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 28.04.2008 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Grześ - jak ja mojego małża namówiłam, to ty masz namówić Dosię - mamy do pogadania, pamiętasz? , poza tym mój Damian chce mieć kolegów , więc Twój synek też potrzebny bo będą przecież chłopaki od Scur i Ivo. Już się cieszę - ma być w czwartek 22 st. C.i słońce , tyle, że moga być też burze , ale to na koniec dnia . Cześć Iza Oficjalnie informuję że Dośkę namówiłem A dziecię oczywiście zabieram (i rower dziecia) - moje też cierpi na brak towarzystwa więc jak najbardziej Damianek będzie miał co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts