dabell 28.04.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 O widzisz - rower to dobra rzecz, hm... ja będę musiała zabrać dwa . Olka nie odpuści jak zobaczy, że bierzemy rower brata . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 28.04.2008 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Hm.. czas wytaskać bagaznik rowerowy no i doprowadzić rower młodego do stanu uzywalnosci - po wczorajszej jeżdzie na budowie wygląda jak po przeprawie na torze krosowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 28.04.2008 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Dzwoniłem do Sielskiej upewnić się czy na pewno mają czynne 1 i co ewentualnie trzeba zabrac Odpowiedz : Cały ośrodek czynny i do dyspozycji , jedzonko, piwko i cała reszta wstęp kosztuje 5 zł reszta co kto sobie życzy można kupić na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 29.04.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Cieszę sie, że będzie nas trochę. Naszego młodego oczywiście zabieramy ze sobą i oczywiście z rowerkiem. Na 100% weźmie tez piłkę - bo bez niej się nigdzie nie rusza. Jeśli chodzi o młodą to raczej już z nami nie chodzi. Ale może .... dziś ją zapytam i dam Wam odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 29.04.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Oficjalnie informuję że Dośkę namówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 29.04.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 +An udalo sie namowic Dejwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.04.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 +An udalo sie namowic Dejwa Potwierdzam i tez sie ciesze na spotkanie z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 29.04.2008 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 już się doczekać nie mogę - a jak reszta robaczków - gotowa :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Aga zabieraj córę widzisz że Halinka kawalera szykuje Ania a kto kieruje Ty czy Dejw ?? bo ja mam już kierowco-żonę kosztowało mnie to jedno drzewko do ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.04.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 już się doczekać nie mogę - a jak reszta robaczków - gotowa :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Aga zabieraj córę widzisz że Halinka kawalera szykuje Ania a kto kieruje Ty czy Dejw ?? bo ja mam już kierowco-żonę kosztowało mnie to jedno drzewko do ogrodu chyba Dawid bo w piatek idzie do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 29.04.2008 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 chyba Dawid bo w piatek idzie do pracy Ti to masz szczęscie ja musiałem wynegocjować taką dogodność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 29.04.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 ... 3. Trabi - jeśli mnie będzie kataklizmu ... Mam już oficjalne meldunki, że kataklizmu nie będzie. Czyli szturmówkę w dłoń i raz, dwa (lewa), raz, dwa (lewa) ... Ale się cieszę ... Ponieważ ostatnio pisałem do Wojty-ch to pozwoliłem sobie poinformować o spotkanku. Nie będziecie bili - prawda ??? Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 29.04.2008 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Mam już oficjalne meldunki, że kataklizmu nie będzie. Czyli szturmówkę w dłoń i raz, dwa (lewa), raz, dwa (lewa) ... Ale się cieszę ... Szturmówki nie mam ale mogę zabrać saperkę i chlebak na piwo :D:D:D:D:D:D:D:D Ponieważ ostatnio pisałem do Wojty-ch to pozwoliłem sobie poinformować o spotkanku. Nie będziecie bili - prawda ??? Pozdrav A za co mam bić jak Wojty byli też zapraszani - poszła do nich wiadomość na priwa jak i do reszty. Skoro nie wiedzieli o spotkaniu to może nie odebrali Tak więc Wojty (wszystkie 3 - chyba że o czymś nie wiem ) zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 29.04.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Szturmówki nie mam ale mogę zabrać saperkę i chlebak na piwo :D:D:D:D:D:D:D:D Nie wiem czy to ignorancja czy wynik podniecenia zbliżającym się spotkaniem. SECAM !!!!! chlebak, jak nazwa wskazuje jest na granaty ... które chlebocą. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 29.04.2008 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Nie wiem czy to ignorancja czy wynik podniecenia zbliżającym się spotkaniem. SECAM !!!!! chlebak, jak nazwa wskazuje jest na granaty ... które chlebocą. Pozdrav Ale chleba to ja nie planuję spożywać na spotkaniu no chyba że w płynie P.s mam dużo plotek sąsiedzkich dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 30.04.2008 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Grzesiu - czy tam są jakieś miejsca pod zadaszeniem na wypadek deszczyku , no takiego mocniejszego? Troszkę mnie te dzisiejsze chmury zmartwiły. Ja się jeszcze nie dogadałam, kto będzie kierowca . Muszę ponegocjować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 30.04.2008 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Grzesiu - czy tam są jakieś miejsca pod zadaszeniem na wypadek deszczyku , no takiego mocniejszego? Troszkę mnie te dzisiejsze chmury zmartwiły. Ja się jeszcze nie dogadałam, kto będzie kierowca . Muszę ponegocjować . Nie byłem tam nigdy jeszcze - Scur-ka chyba była Ale z tego co widziałem na zdjęciach to są - jest też chyba gospoda w budynku więc się będzie gdzie schować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 30.04.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Witam Was z rana, dajcie się obudzić, kochani. Już tak od samego rana aktywni jesteście i klikacie, i klikacie.... Nasampierw to kawki się napijmy... a potem Wam o Sielskiej opowiem.... http://www.strykowski.net/kawa/Kawa_czarna,_biala_-_zdjecia._Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 30.04.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Opowiadam. Ostatni raz byłam tam w ubiegłym roku. Zadaszenie, jak najbardziej istnieje w postacie karczmy o całkiem miłym wnętrzu. Ale kiedy tamtędy ostatnio przejeżdżałam moim oczom ukazał się piękny ceglany zamek. Rodem jak z bajki. Nie wiem czy już będziemy mogli korzystać z jego komnat i jadła jakie tam podają. Nie wiem czy budowa jest już ukończona. Jeśli nie, będziemy się musieli zadowolić karczmą i jadłem bardziej swojskim, mniej wykwintnym. Jeśli jeszcze coś Was trapi to piszcie - chętnie odpowiem. Mam dziś dobry nastrój. Wyjątkowo nie gryzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.04.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Agunia, Ty śpiochu! ja od rana ciezko pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 30.04.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Agunia, Ty śpiochu! ja od rana ciezko pracuje Od razu zaraz śpiochu. Ja też wstałam z łóżka o 6.00 Od 8.00 jestem nawet w pracy. Tylko jakoś tak sie złożyło, że dopiero przed chwilą sie obudziłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts