anjamen 01.05.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Dzien Dobry. My sie pewnie chwile spoznimy, bo dopiero wstalam i pieke drozdzowke w nowym domku Do zobaczenia. Ja Ci się spóźnie - proszę być punktualnie bo inaczej będziemy sami siedziec I proszę mnie tu drożdzóweczką nie kusić ja ograniczam słodycze p.S wyjeźdzamy około 14 tylko że my mamy cąłe miasto do przebrnięcia postaram sie chociaz teraz to Dawid zabral sie za stawianie szopki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 01.05.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Dzien Dobry. My sie pewnie chwile spoznimy, bo dopiero wstalam i pieke drozdzowke w nowym domku Do zobaczenia. Ja Ci się spóźnie - proszę być punktualnie bo inaczej będziemy sami siedziec I proszę mnie tu drożdzóweczką nie kusić ja ograniczam słodycze p.S wyjeźdzamy około 14 tylko że my mamy cąłe miasto do przebrnięcia Ja też będę leciał przez część miasta - z Gaju/Wojszyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 01.05.2008 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Dzien Dobry. My sie pewnie chwile spoznimy, bo dopiero wstalam i pieke drozdzowke w nowym domku Do zobaczenia. Ja Ci się spóźnie - proszę być punktualnie bo inaczej będziemy sami siedziec I proszę mnie tu drożdzóweczką nie kusić ja ograniczam słodycze p.S wyjeźdzamy około 14 tylko że my mamy cąłe miasto do przebrnięcia Ja też będę leciał przez część miasta - z Gaju/Wojszyc. No proszę i do tego sąsiad a ja z ołtaszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 01.05.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 ....no widzisz - ale mam nadziję, żę już ne długo - wywędruję z całym majdanem na zachód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.05.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Bardzo żałuje że nei mogę z Wami być A było się pakowac mężulkowi na pakę do busa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 01.05.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 No cóż, jestem pierwszy w domu po spotkaniu, było miło i nie zorientowałem się jak minęły 4 godziny. Dzidziuś mój bardzo miło spędził czas na zabawie - ja też. Wieczór i popołudnie nam się udało bardzo bardzo. Ładna pogoda i miła atmosfera. To było dobre miejsce na rodzinne spotkanie Obiad nawet zjadłem Pozdrawiam uczestników. .... i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.05.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 to ja czekam z nieciepliwoscia na fotki. nie bralismy aparatu bo wiem, ze Grzes jest specjalista od zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 02.05.2008 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Dzień Dobry Robaczki My też się swietnie bawilismy i chyba w fajniejszym miejscu, na spotkanie, niż Sielska to jeszcze nie byłem. Pierwsza większa impreza gdzie mieliśmy całkowity spokój z dzieciarami na kilka godzin. Z utęsknieniem czekam na następną P.S. Primo P.S. zdjęcia będa wieczorem jak wrócę z pracy (niestety ) P.S. Drugie Primo Coś jakies powietrze w tez SIelskiej dziwne bo mnie strasznie głowa boli dzisiaj Pozdrawiam Gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 02.05.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 To Ty bidaku pracujesz dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 02.05.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Może za mało kufli wychyliłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 02.05.2008 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 To Ty bidaku pracujesz dzisiaj? Niestety właśnie wróciłem z wałbrzycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.05.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Grzesiu a gdzie fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.05.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Oooooo juz znalazlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 03.05.2008 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 fajne zdjęica - pozdrowionka od naszej trójki Dzieki Nasza Trójka też pozdrawia Darku przerzuć wpisik z dziennika do komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 03.05.2008 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Grzesiu a gdzie fotki W albumiku w zakładce nr "8" nie wklejałem do dziennika bo bym zamulił forum jak nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 03.05.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 przepraszam fajne zdjęica - pozdrowionka od naszej trójki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.05.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Widac że impreza sie udała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 03.05.2008 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 przepraszam Nie za maco Widac że impreza sie udała A udała się - świetnie się bawiłiśmy - i było miejsce dla cebie trzeba się było pakowac mezowi w busa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 05.05.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Z opóźnieniem kilku-dniowym, ale wiecie jak to jest z moim dostępem do netu Dziękuję, wszystkim za miłe spotkanie. Grzesiu, zdjęcia cudne zrobiłeś. Dziękujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.05.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Mam nadzieję że jeszcze kiedyś uda mi się dojechać Teraz pozostały mi tylko fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts