anjamen 09.05.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Grzesiu a Wy wpadniecie w niedziele do nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 09.05.2008 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Grzesiu a Wy wpadniecie w niedziele do nas? Dzieki Aniu za zaproszenie W tą niedzielę mnie nie ma - jadę na dwudniowy "bal samców" to znaczy zostałem zaproszony na parapetówę do rodziny Dośki ale z zastrzeżeniem że to impreza tylko dla samców więc Dośka zostaje w domu i będzie czynić rolę słomianej wdowy, a ja pewnie wrócę w niedzielę w bardzo mizernym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.05.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Grzesiu a Wy wpadniecie w niedziele do nas? Dzieki Aniu za zaproszenie W tą niedzielę mnie nie ma - jadę na dwudniowy "bal samców" to znaczy zostałem zaproszony na parapetówę do rodziny Dośki ale z zastrzeżeniem że to impreza tylko dla samców więc Dośka zostaje w domu i będzie czynić rolę słomianej wdowy, a ja pewnie wrócę w niedzielę w bardzo mizernym stanie. baw sie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.05.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 I jak po imprezie Grzesiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.05.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Pewnei jeszcze się kuruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 12.05.2008 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 dzieńdobry wstałem ...... przyznaję było ciężko ...... Impreza była typu "Najpierw pijemy a potem nad ranem zbieramy nieprzytomnych panów z trawnika " a tłumaczyłem kolegą że jak się pije to się nie zapija gazowanymi napojami ......... i jako jeden z niewielu trzymałem klase "prawie" do samego końca ....... i nie straciłem przytomności i świadomości :D Mówię Wam męskie imprezy to masakra. Kompletny brak hamulców - jednak na imprezach muszą być jakies kobiety A czy może mi ktoś napisać jak wyglądają "damskie" imprezy też się "tak" dobrze bawicie :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 12.05.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Tzw. babskie wieczory też są super! Ostatni w jakim uczestniczyłam to zlot koleżanek z liceum (bez facetów ofkors). Jako, że odbywała się u nas, kelnerką i barmanem w jednym, był Zbyszek. A to co piłyśmy nazywało się wściekłe psy. Było nieźle, ale wszystkie dotrwałyśmy w miarę świadomie do końca (chyba). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 13.05.2008 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Tzw. babskie wieczory też są super! Ostatni w jakim uczestniczyłam to zlot koleżanek z liceum (bez facetów ofkors). Jako, że odbywała się u nas, kelnerką i barmanem w jednym, był Zbyszek. A to co piłyśmy nazywało się wściekłe psy. Było nieźle, ale wszystkie dotrwałyśmy w miarę świadomie do końca (chyba). Eeee to się nie liczy czyli był jakiś mężczyzna (nawet w formie kelnerki ) Ja się zastanawiam jak się zachowują kobietki w swoim towarzystwie, wolne CAŁKOWICE od wzroku płci brzydszej Wsciekłe pieski są super a najlepsze jakie w życiu piłem tooo.......... podczas robienia domowego soku malinowego :D:D Wyobraź sobie gorący sok malinowy, własnej roboty prosto z sokownika, lany prosto do wódeczki - na dole gorący sok a na górze zimny alkohol ech ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.05.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 ja tez uwielkbiam babskie nasiadowy i wsciekle psy tez lubie ale z cieplym sokiem nie probowalam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 16.05.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Secam przyszedł czas na podziękowania za namiary na luksfery. Dzięki Tobie udało mi się wynegocjować Twoją stawkę mimo podwyżek od zeszłego roku. Moje okienka właśnie się robią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 17.05.2008 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Secam przyszedł czas na podziękowania za namiary na luksfery. Dzięki Tobie udało mi się wynegocjować Twoją stawkę mimo podwyżek od zeszłego roku. Moje okienka właśnie się robią . Nie ma za co Cieszę się że się do czegoś przydałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.05.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Grzes my tez mamy taka zabawke super gadzet, tylko my nie mamy takiej maseczki na twarz rewelacyjna fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 18.05.2008 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Grzes my tez mamy taka zabawke super gadzet, tylko my nie mamy takiej maseczki na twarz rewelacyjna fotka Sąsiedzi też się smiali z mojej maseczki ale jak z impetem wpadłem w moją trawę to kamienie fruwały do wysokości głowy - jednym nawet dostałem w brodę . Nasza działka to niestety nieuporządkowane gruzowisko, u Was to fajnie równiutko a u mnie to muldy po koparce zostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.05.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Secam, nie zaliczyles egzaminu! musicie koniecznie przyjechac i sie poprawic, u nas fajnie rowniutko ????????? zapraszam na ogladanie naszych "rownosci" dzisisaj bedzie Trabi z rodzinka wiec wpadaajcie zmontujemy jakas imprezke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 18.05.2008 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Dzięki Aniu ale dzisiaj chyba nie. Pada i do tego jeszcze wszystko mnie boli po walce z ogrodem Marzę o łóżku i piwku w pościeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.05.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Leniuchy wy jedne, piwko, posciel, co bedziecie na starosc robic??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 18.05.2008 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Leniuchy wy jedne, piwko, posciel, co bedziecie na starosc robic??????? Co Ty Ania ja starości nie dożyję A wydawało mi się że ogródek piękny widziałem u Was - a to pewnie u Twojej mamy (pozdrawiam rodziców apropos)| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.05.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 a ogrodek z tylu to moze i jest ale erszta dzialki masakra. zaraz bede wklejala jakies fotki do dziennika bo spadl niemilosiernie, ale pochwale sie Wam tutaj jakie drzewo "zasadzilismy" dzisiaj z tata przy kominku http://img516.imageshack.us/img516/9453/dsc01037qd2.jpg Rodzice Was tez pozdrawiaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 18.05.2008 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 a ogrodek z tylu to moze i jest ale erszta dzialki masakra. zaraz bede wklejala jakies fotki do dziennika bo spadl niemilosiernie, ale pochwale sie Wam tutaj jakie drzewo "zasadzilismy" dzisiaj z tata przy kominku http://img516.imageshack.us/img516/9453/dsc01037qd2.jpg Rodzice Was tez pozdrawiaja. Oj kusisz mnie tym kominkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 18.05.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Grzesiek - moja pani dentystka ma taką maskę. Na szczęście do paszczy stosuje wiertło, a nie kosiarkę. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts