Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Grzesiu a Wy wpadniecie w niedziele do nas?

Dzieki Aniu za zaproszenie

W tą niedzielę mnie nie ma - jadę na dwudniowy "bal samców" to znaczy zostałem zaproszony na parapetówę do rodziny Dośki ale z zastrzeżeniem że to impreza tylko dla samców :o więc Dośka zostaje w domu i będzie czynić rolę słomianej wdowy, a ja pewnie wrócę w niedzielę w bardzo mizernym stanie.

Grzesiu a Wy wpadniecie w niedziele do nas?

Dzieki Aniu za zaproszenie

W tą niedzielę mnie nie ma - jadę na dwudniowy "bal samców" to znaczy zostałem zaproszony na parapetówę do rodziny Dośki ale z zastrzeżeniem że to impreza tylko dla samców :o więc Dośka zostaje w domu i będzie czynić rolę słomianej wdowy, a ja pewnie wrócę w niedzielę w bardzo mizernym stanie.

:cry: :cry: :cry:

baw sie dobrze :wink:

dzieńdobry

wstałem ...... ;)

przyznaję było ciężko ......

Impreza była typu "Najpierw pijemy a potem nad ranem zbieramy nieprzytomnych panów z trawnika "

a tłumaczyłem kolegą że jak się pije to się nie zapija gazowanymi napojami ;) .........

i jako jeden z niewielu trzymałem klase "prawie" do samego końca .......

i nie straciłem przytomności i świadomości :D:D

Mówię Wam męskie imprezy to masakra.

Kompletny brak hamulców - jednak na imprezach muszą być jakies kobiety ;)

A czy może mi ktoś napisać jak wyglądają "damskie" imprezy też się "tak" dobrze bawicie :D:D:D:D ;)

Tzw. babskie wieczory też są super! Ostatni w jakim uczestniczyłam to zlot koleżanek z liceum (bez facetów ofkors). Jako, że odbywała się u nas, kelnerką i barmanem w jednym, był Zbyszek. A to co piłyśmy nazywało się wściekłe psy. Było nieźle, ale wszystkie dotrwałyśmy w miarę świadomie do końca (chyba). :wink:

Tzw. babskie wieczory też są super! Ostatni w jakim uczestniczyłam to zlot koleżanek z liceum (bez facetów ofkors). Jako, że odbywała się u nas, kelnerką i barmanem w jednym, był Zbyszek. A to co piłyśmy nazywało się wściekłe psy. Było nieźle, ale wszystkie dotrwałyśmy w miarę świadomie do końca (chyba). :wink:

Eeee to się nie liczy ;) czyli był jakiś mężczyzna (nawet w formie kelnerki ;) )

Ja się zastanawiam jak się zachowują kobietki w swoim towarzystwie, wolne CAŁKOWICE od wzroku płci brzydszej :D

Wsciekłe pieski są super :D a najlepsze jakie w życiu piłem tooo.......... podczas robienia domowego soku malinowego :D:D:D

Wyobraź sobie gorący sok malinowy, własnej roboty prosto z sokownika, lany prosto do wódeczki - na dole gorący sok a na górze zimny alkohol ;) ech ......

Grzes my tez mamy taka zabawke :) super gadzet,

tylko my nie mamy takiej maseczki na twarz ;)

rewelacyjna fotka :)

Sąsiedzi też się smiali z mojej maseczki ;)

ale jak z impetem wpadłem w moją trawę to kamienie fruwały do wysokości głowy - jednym nawet dostałem w brodę . Nasza działka to niestety nieuporządkowane gruzowisko, u Was to fajnie równiutko a u mnie to muldy po koparce zostały :roll:

a ogrodek z tylu to moze i jest ale erszta dzialki masakra.

zaraz bede wklejala jakies fotki do dziennika bo spadl niemilosiernie, ale pochwale sie Wam tutaj jakie drzewo "zasadzilismy" dzisiaj z tata przy kominku ;)

http://img516.imageshack.us/img516/9453/dsc01037qd2.jpg

Rodzice Was tez pozdrawiaja.

Oj kusisz mnie tym kominkiem :wink: