Mgdalena 20.05.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Najpiękniejszy film na youtube ,przydałaby się jakaś nominacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 20.05.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Potwierdzam. Aż łza sie w oku kręci. Gratuluję Grzesiu. Niecierpliwie czekam na część drugą pt "Wykończeniówka" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 20.05.2008 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Potwierdzam. Aż łza sie w oku kręci. Gratuluję Grzesiu. Niecierpliwie czekam na część drugą pt "Wykończeniówka" . A część 2 to będzie gdzieś w 2014 roku wtedy też nominuję się do oscara za najdłuższa budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 20.05.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Grzesiu, wierzę w Ciebie. Niedługo napijemy sie razem kawy na Twoim tarasie w wykończonym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.05.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 I ja i ja! piekny film... tez sie z Wami na Grzesiowo_Dorotkowym tarasie kawki napije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 20.05.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Potwierdzam. Aż łza sie w oku kręci. Gratuluję Grzesiu. Niecierpliwie czekam na część drugą pt "Wykończeniówka" . A część 2 to będzie gdzieś w 2014 roku wtedy też nominuję się do oscara za najdłuższa budowę Wykluczone - w tej chwili wszystko buduje się z terminem oddania 2012. Obawiam się, że nie macie wyjścia. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 20.05.2008 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Grzesiu, wierzę w Ciebie. Niedługo napijemy sie razem kawy na Twoim tarasie w wykończonym domu. Kawy to już się możemy napić w otworze w miejscu tarasu Mam nawet piękny parasol ogrodowy trochę przez myszy nadjedzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 20.05.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Grzesiu, wierzę w Ciebie. Niedługo napijemy sie razem kawy na Twoim tarasie w wykończonym domu. Kawy to już się możemy napić w otworze w miejscu tarasu Mam nawet piękny parasol ogrodowy trochę przez myszy nadjedzony Już niedługo po kawce w otworze na taras zaprosimy na grilla w najdroższym grillu na południe od Wro. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 21.05.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 secam napisał: Jakaś nostalgia mnie dopadła - koniecznie z dzwiękiem FILMIK ................ zatkało mnie na dłuższą chwilę. Rzadko mi sie to zdarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 21.05.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Kawy poproszę i coś mocniejszego bo nie dojdę do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 21.05.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Witam Podziwiam dziennik budowy i nie powiem bo postępy budowlane będę śledził, ale bardziej walkę o Quada. jakby mi moja łajf powiedziała, że kupi takie cacko to bym nawet nie jadł, żeby go tylko mieć acha jak Ty tą NOSTALGIĘ zmontowałeś ? z filmików czy ze zdjęć ? jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 21.05.2008 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Skopiowałem sobie wypowiedz Trabiego żebym nie zapomniał cenne informacje trzeba zapisywać :D Jestem tuż po robieniu szafy w kuchni i wymianie frontów więc poznałem kilka ważnych adresów meblarskich we Wro. Hurtownie w centrum i okolicy: Optimat - ul. Żegiestowska (k. Armii krajowej wjazd od Borowskiej) (tylko akcesoria) Spec-Haus - Sikorskiego Nie znam nazwy - Cybulskiego Sotex - Robotnicza Ślężna Poza centrum: ul.Gospodarska na Swojczycach - deski, fronty, akcesoria - duży wybór Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 21.05.2008 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Witam Podziwiam dziennik budowy i nie powiem bo postępy budowlane będę śledził, ale bardziej walkę o Quada. jakby mi moja łajf powiedziała, że kupi takie cacko to bym nawet nie jadł, żeby go tylko mieć acha jak Ty tą NOSTALGIĘ zmontowałeś ? z filmików czy ze zdjęć ? jestem pod wrażeniem Nostalgia zrobiona jest ze zdjęć - nie lubię kręcić filmów mam jakąś awersję do filmowania odwrotnieporcjonalną do fotografowania Z cackiem taki problem że zakład z żoną i tak idzie z wspólnego małżeńskiego budżetu wolałbym się założyć z kimś obcym Ale dzięki za kibicowanie = obecnie po kilku kilogramach spadku mam moment zatrzymania spowodowany załamką budowlaną ( to już chyba 37 w tym roku ) jak się dzwignę psychicznie to będę kontynuował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 21.05.2008 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Kawy poproszę i coś mocniejszego bo nie dojdę do siebie. Dopiero wieczorem mogłem poodpisywać więc może już na jutro rano postawię http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/5528407/2/istockphoto_5528407_coffe_and_cakes.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 21.05.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Grzesiu, Ty to zawsze wiesz jak poprawić humor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 21.05.2008 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Grzesiu, Ty to zawsze wiesz jak poprawić humor. o meblach piszesz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.05.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Grzesiu Ty bestio zabieraj te ciastka ja drugi dzien na diecie jestem. dzisisaj zjadlam: 2 jajka, gotowana nozke, pol melona i 2 szkl. soku pomidorowego i 100 g. srka topionego i tak codziennie a propos tych gadzetow meblarskich to na prawde w Twardogorze sa smieszne ceny. zapisz sobie tez. bede sie ciezyc ze sie przydalam. sklep nazywa sie kamel i jest kolo mojej pracy i zawsze mozesz wpasc na kawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.05.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Z uwagi na ciągły brak czasu, konieczność pracy, dobro ogniska domowego i dbałość o wybudowanie tego domu choć trochę w zgodzie ze sztuką budowlaną informuję że będę czytał i odpisywał na forum tylko wieczorami - za wszelkie utrudnienia w komunikacji gorąco przepraszam Rozumiemy ale bedziemy tesknic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 28.05.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Z uwagi na ciągły brak czasu, konieczność pracy, dobro ogniska domowego i dbałość o wybudowanie tego domu choć trochę w zgodzie ze sztuką budowlaną informuję że będę czytał i odpisywał na forum tylko wieczorami - za wszelkie utrudnienia w komunikacji gorąco przepraszam http://www.cosgan.de/images/more/bigs/e016.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 28.05.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Fakt - cisza jak makiem zasiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts