Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Potwierdzam. Aż łza sie w oku kręci. Gratuluję Grzesiu. Niecierpliwie czekam na część drugą pt "Wykończeniówka" :wink: .

A część 2 to będzie gdzieś w 2014 roku wtedy też nominuję się do oscara za najdłuższa budowę ;)

Wykluczone - w tej chwili wszystko buduje się z terminem oddania 2012. Obawiam się, że nie macie wyjścia.

Pozdrav

Grzesiu, wierzę w Ciebie. Niedługo napijemy sie razem kawy na Twoim tarasie w wykończonym domu.

Kawy to już się możemy napić w otworze w miejscu tarasu :D

Mam nawet piękny parasol ogrodowy trochę przez myszy nadjedzony :D

Już niedługo po kawce w otworze na taras zaprosimy na grilla w najdroższym grillu na południe od Wro.

Pozdrav

Witam

Podziwiam dziennik budowy i nie powiem bo postępy budowlane będę śledził, ale bardziej walkę o Quada. jakby mi moja łajf powiedziała, że kupi takie cacko to bym nawet nie jadł, żeby go tylko mieć

acha jak Ty tą NOSTALGIĘ zmontowałeś ? z filmików czy ze zdjęć ? jestem pod wrażeniem

Skopiowałem sobie wypowiedz Trabiego żebym nie zapomniał ;)

cenne informacje trzeba zapisywać :D:D

Jestem tuż po robieniu szafy w kuchni i wymianie frontów więc poznałem kilka ważnych adresów meblarskich we Wro.

Hurtownie w centrum i okolicy:

Optimat - ul. Żegiestowska (k. Armii krajowej wjazd od Borowskiej) (tylko akcesoria)

Spec-Haus - Sikorskiego

Nie znam nazwy - Cybulskiego

Sotex - Robotnicza

Ślężna

Poza centrum:

ul.Gospodarska na Swojczycach - deski, fronty, akcesoria - duży wybór

Pozdrav

Witam

Podziwiam dziennik budowy i nie powiem bo postępy budowlane będę śledził, ale bardziej walkę o Quada. jakby mi moja łajf powiedziała, że kupi takie cacko to bym nawet nie jadł, żeby go tylko mieć

acha jak Ty tą NOSTALGIĘ zmontowałeś ? z filmików czy ze zdjęć ? jestem pod wrażeniem

Nostalgia zrobiona jest ze zdjęć - nie lubię kręcić filmów mam jakąś awersję do filmowania odwrotnieporcjonalną do fotografowania ;)

Z cackiem taki problem że zakład z żoną i tak idzie z wspólnego małżeńskiego budżetu :cry: wolałbym się założyć z kimś obcym :D

Ale dzięki za kibicowanie = obecnie po kilku kilogramach spadku mam moment zatrzymania spowodowany załamką budowlaną ( to już chyba 37 w tym roku ) jak się dzwignę psychicznie to będę kontynuował

Grzesiu Ty bestio zabieraj te ciastka ja drugi dzien na diecie jestem.

dzisisaj zjadlam:

2 jajka, gotowana nozke, pol melona i 2 szkl. soku pomidorowego i 100 g. srka topionego i tak codziennie :)

a propos tych gadzetow meblarskich to na prawde w Twardogorze sa smieszne ceny. zapisz sobie tez. bede sie ciezyc ze sie przydalam. sklep nazywa sie kamel i jest kolo mojej pracy i zawsze mozesz wpasc na kawke :)

Z uwagi na ciągły brak czasu, konieczność pracy, dobro ogniska domowego i dbałość o wybudowanie tego domu choć trochę w zgodzie ze sztuką budowlaną informuję że będę czytał i odpisywał na forum tylko wieczorami - za wszelkie utrudnienia w komunikacji gorąco przepraszam

Rozumiemy ale bedziemy tesknic :(

Z uwagi na ciągły brak czasu, konieczność pracy, dobro ogniska domowego i dbałość o wybudowanie tego domu choć trochę w zgodzie ze sztuką budowlaną informuję że będę czytał i odpisywał na forum tylko wieczorami - za wszelkie utrudnienia w komunikacji gorąco przepraszam

http://www.cosgan.de/images/more/bigs/e016.gif