Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

http://www.cosgan.de/images/more/bigs/e016.gif

Fakt - cisza jak makiem zasiał.

Jak to było w reklamie....

Nie mogę się odzywać bo mnie tu nie ma bo ja jestem 3 miesięczna przerwa w płaceniu rat :D

Cisza bo nie ma o czym pisać - nic się nie dzieje wielkiego, a czasu na czytanie brakuje :(

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A zapomniałem Trabi masz może jakieś namiary na wykonujących wodociągi i przyłacza ( z pominięciem naszej kochanej gminy ;) ?? Moja gmina delikatnie mówiąc jest bardzio droga :o

Na naszą gminę to słowa nie powiem - z szacunku dla innych czytających. Co prawda wyryli u nas wodę, ale hydrant jak był rozgrzebany tak pozostał, że nie wspomnę o przyłączu do granicy działki, które miałoby być zrobione.

Też nie mam nikogo od projektowania, a być może będę potrzebował.

Twój drutexowy pan jest bardzo dobry cenowo, choć mam ofertę na kommerlinga w podobnych rejonach PLNowych.

Pozdrav

Na naszą gminę to słowa nie powiem - z szacunku dla innych czytających.

:D:D ja też - jeszcze ktoś z gminy czyta ;)

Też nie mam nikogo od projektowania, a być może będę potrzebował.

Właśnie wróciłem z rozmowy z innym "kimś" czyli prywatną firmą - różnica w cenie już jest prawie 3000 tyś na niekorzyść gminy oczywiście :D

Perturbacje trwają dalej ..... dam znać i podzielę się namiarem jak już zamknę temat

Twój drutexowy pan jest bardzo dobry cenowo, choć mam ofertę na kommerlinga w podobnych rejonach PLNowych.

To bierz co Ci się bardziej podoba. ;) ( "Ci" rozumieć nalezy jako "szanownej małżonce się podoba" którą oczywiście gorąco pozdraiwam :D )

Nareszcie odżyli - ufff. Myślałem, że flauta. Ja nic nie piszę, bo walczę z pierwszym dołem budowlanym - majster chce mnie wydoić na kilka tysiów. Pozwolę mu skończyć spokojnie strop (kierbud nie odebrał - różnice w poziomach i niedostatki w zbrojeniu) i się zobaczy.

Jak mnie nerw puści (trzyma mnie od czwartku) to napiszę w dzienniku co i jak.

Pozdrav

Nareszcie odżyli - ufff. Myślałem, że flauta. Ja nic nie piszę, bo walczę z pierwszym dołem budowlanym - majster chce mnie wydoić na kilka tysiów. Pozwolę mu skończyć spokojnie strop (kierbud nie odebrał - różnice w poziomach i niedostatki w zbrojeniu) i się zobaczy.

Jak mnie nerw puści (trzyma mnie od czwartku) to napiszę w dzienniku co i jak.

Pozdrav

Ja już w sumie nie mam doła .... .

Ja jakieś kilka tygodni temu przemianowałem me priorytety i stwierdziłem że już nie chce mi się budować :o

To znaczy chce mi się budować ale nie jest to naważniejsze co mam W TEJ CHWILI do zrobienia ;) Stwierdziłem że trzeba poza budową tez żyć a dom nie zając nie ucieknie.

Teraz na spokojnie szukam sobie ekipy do wody i tynków, kompletnie bez pośpiechu i emocji - kiedy wybuduję to wybuduję :D takie ma m teraz nastawienie.

(Czyli reasumując me powyższe słowa przechodzę chyba największego doła budowlanego) http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/e055.gif

u mnie tez dol.

nie przedluzyli mi umowy i jestem bezrobotna :(

ale nie pytajcie dlaczego, szef nie odbiera telefonow. skur... :evil:

:o :o :o SZOK co piszesz - nie bardzo jest co napisać ale powiem Ci że z biegiem czasu to wszystkie zmiany zawsze wychodzą na lepsze - będzie dobrze

Wystopowanie Aniu też ma swoje dobre strony.

Ja już je wyraźnie widzę - mam czas na spokojne poszukanie lepszych cen i tańszych ekip, oraz dopilnowanie jakości a do tego ceny za robotę powoli spadają Kończy szał budowlany więc czekanie wyjdzie mi tylko na korzyść. Bliżej zimy ekipy będą bardzo chciały wejść na zamknięty suchy ciepły domek a nie robić na dworze ;)