secam 28.05.2008 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 http://www.cosgan.de/images/more/bigs/e016.gif Fakt - cisza jak makiem zasiał. Jak to było w reklamie.... Nie mogę się odzywać bo mnie tu nie ma bo ja jestem 3 miesięczna przerwa w płaceniu rat Cisza bo nie ma o czym pisać - nic się nie dzieje wielkiego, a czasu na czytanie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 28.05.2008 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 A zapomniałem Trabi masz może jakieś namiary na wykonujących wodociągi i przyłacza ( z pominięciem naszej kochanej gminy ?? Moja gmina delikatnie mówiąc jest bardzio droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 28.05.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 A zapomniałem Trabi masz może jakieś namiary na wykonujących wodociągi i przyłacza ( z pominięciem naszej kochanej gminy ?? Moja gmina delikatnie mówiąc jest bardzio droga u nas to gmin nawet nie chce robić, trzeba samemu szukać firm i płacić krocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 28.05.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 A zapomniałem Trabi masz może jakieś namiary na wykonujących wodociągi i przyłacza ( z pominięciem naszej kochanej gminy ?? Moja gmina delikatnie mówiąc jest bardzio droga Na naszą gminę to słowa nie powiem - z szacunku dla innych czytających. Co prawda wyryli u nas wodę, ale hydrant jak był rozgrzebany tak pozostał, że nie wspomnę o przyłączu do granicy działki, które miałoby być zrobione. Też nie mam nikogo od projektowania, a być może będę potrzebował. Twój drutexowy pan jest bardzo dobry cenowo, choć mam ofertę na kommerlinga w podobnych rejonach PLNowych. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 28.05.2008 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Na naszą gminę to słowa nie powiem - z szacunku dla innych czytających. :D ja też - jeszcze ktoś z gminy czyta Też nie mam nikogo od projektowania, a być może będę potrzebował. Właśnie wróciłem z rozmowy z innym "kimś" czyli prywatną firmą - różnica w cenie już jest prawie 3000 tyś na niekorzyść gminy oczywiście Perturbacje trwają dalej ..... dam znać i podzielę się namiarem jak już zamknę temat Twój drutexowy pan jest bardzo dobry cenowo, choć mam ofertę na kommerlinga w podobnych rejonach PLNowych. To bierz co Ci się bardziej podoba. ( "Ci" rozumieć nalezy jako "szanownej małżonce się podoba" którą oczywiście gorąco pozdraiwam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 28.05.2008 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Twój drutexowy pan jest bardzo dobry cenowo, choć mam ofertę na kommerlinga w podobnych rejonach PLNowych. Pozdrav W oknach standardowych mogą być faktycznie podobni ale jak byś brał przesuwkę to będą tańsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.06.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Dzien Dobry Secamki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 02.06.2008 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Dzien Dobry Secamki Dzień Dobry Anjamenki :D Co tam Siostrzyczko dobrego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 02.06.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Nareszcie odżyli - ufff. Myślałem, że flauta. Ja nic nie piszę, bo walczę z pierwszym dołem budowlanym - majster chce mnie wydoić na kilka tysiów. Pozwolę mu skończyć spokojnie strop (kierbud nie odebrał - różnice w poziomach i niedostatki w zbrojeniu) i się zobaczy. Jak mnie nerw puści (trzyma mnie od czwartku) to napiszę w dzienniku co i jak. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.06.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 u mnie tez dol. nie przedluzyli mi umowy i jestem bezrobotna ale nie pytajcie dlaczego, szef nie odbiera telefonow. skur... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 02.06.2008 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Nareszcie odżyli - ufff. Myślałem, że flauta. Ja nic nie piszę, bo walczę z pierwszym dołem budowlanym - majster chce mnie wydoić na kilka tysiów. Pozwolę mu skończyć spokojnie strop (kierbud nie odebrał - różnice w poziomach i niedostatki w zbrojeniu) i się zobaczy. Jak mnie nerw puści (trzyma mnie od czwartku) to napiszę w dzienniku co i jak. Pozdrav Ja już w sumie nie mam doła .... . Ja jakieś kilka tygodni temu przemianowałem me priorytety i stwierdziłem że już nie chce mi się budować To znaczy chce mi się budować ale nie jest to naważniejsze co mam W TEJ CHWILI do zrobienia Stwierdziłem że trzeba poza budową tez żyć a dom nie zając nie ucieknie. Teraz na spokojnie szukam sobie ekipy do wody i tynków, kompletnie bez pośpiechu i emocji - kiedy wybuduję to wybuduję takie ma m teraz nastawienie. (Czyli reasumując me powyższe słowa przechodzę chyba największego doła budowlanego) http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/e055.gif u mnie tez dol. nie przedluzyli mi umowy i jestem bezrobotna ale nie pytajcie dlaczego, szef nie odbiera telefonow. skur... SZOK co piszesz - nie bardzo jest co napisać ale powiem Ci że z biegiem czasu to wszystkie zmiany zawsze wychodzą na lepsze - będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.06.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 dokladnie mam takie samo przemyslenie, dom nie zajac.... mam teraz czas na dlubanie w ogrodku, mycie okien, moze kafelki poloze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 02.06.2008 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Wystopowanie Aniu też ma swoje dobre strony. Ja już je wyraźnie widzę - mam czas na spokojne poszukanie lepszych cen i tańszych ekip, oraz dopilnowanie jakości a do tego ceny za robotę powoli spadają Kończy szał budowlany więc czekanie wyjdzie mi tylko na korzyść. Bliżej zimy ekipy będą bardzo chciały wejść na zamknięty suchy ciepły domek a nie robić na dworze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 02.06.2008 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 u mnie tez dol. O a na doła proponuję pójść do kina. Zabieraj Dejwa i lećcie na coś fajnego My byliśmy wczoraj z dzieckiem na Opowieściach z Narni zajefajny filmik - nawet dla dorosłych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.06.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Tak tez zrobie Grzesiu, pojdziem do kina a przy okazji zrobie jakis korespondencyjny kurs z kladzenia kafli i malowania scian i ukladania truskawek na bitej smietanie A propos jak Twoja dieta, jak rezulaty? u mnie 3 kilo mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 02.06.2008 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Dieta dokładnie jak budowa - stoi w miejscu Ale drobne sukcesy są bo w sumie od grudniowego extremum wagi warzę 7 kilo mniej więc nie jest źle Na razie za sukces uznam jesli nie przytyję - na razie mi się udaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.06.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 trzymam kciukory zeby spadalo a nie rosło jak bedziecie mieli chwilke zapraszam do Szymanowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 02.06.2008 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 trzymam kciukory zeby spadalo a nie rosło jak bedziecie mieli chwilke zapraszam do Szymanowa Dzięki wielkie A Ja zapraszam do nas - pamiętaj że teraz Wasza kolej A i napisz mi na priva swoje GG czasami się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.06.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 pamietam odwiedzimy Was na 100% moze w ten weekend???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 02.06.2008 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 pamietam odwiedzimy Was na 100% moze w ten weekend???? http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/g050.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/g050.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/g050.gif Prawdopodobnie własnie w ten wekend będzie wielka akcja sprzątania budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts