Jasia 11.06.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 oj Secam, chwilami to z Tobą gorzej niż z babą! ...że tak niesolidarnie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 11.06.2008 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 oj Secam, chwilami to z Tobą gorzej niż z babą! ...że tak niesolidarnie powiem Z babami się zadaję to i nawyki nabrałem http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a075.gif No normalnie sobie człowiek małej depresji budowlanej nie może mieć i nie może sobie pomilczeć. Może w tym tgodniu jakieś zdjęcie wkleję bo jak dobrze pójdzie to będe robił przyłacze wodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 11.06.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 a po co Ci ta depresja?! ładna chociaż? a zdjęcia zawsze możesz wklejać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.06.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 No to gratuluje sieci wodnej!!!!szczegolnie podoba mi sie Wasz dom na tym zdjeciuhttp://www.albumik.pl/albumy/secam/prund/2847413510185.jpg taki dostojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 14.06.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 No to niezły przełom - super!Dopilnuj, by mocno ubili ziemię przy zasypywaniu i zostawili utwardzoną nawierzchnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 14.06.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Kurcze Grzegorz, nawet nie wiesz jak się cieszę, że "przebrnęliście przez tę wodę". Teraz już będzie z górki, zobaczysz. Najgorsze są te rzeczy, któte są od nas niezależne. A wiesz, że mamy już wytynkowaną sypialnie. Normalnie jak w domu zrobiło się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 14.06.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Kurcze Grzegorz, nawet nie wiesz jak się cieszę, że "przebrnęliście przez tę wodę". Teraz już będzie z górki, zobaczysz. Najgorsze są te rzeczy, któte są od nas niezależne. A wiesz, że mamy już wytynkowaną sypialnie. Normalnie jak w domu zrobiło się. Joluś gratulacje. Teraz to Wy juz wszystko w tej sypialni możecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 14.06.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Dareczku, właśnie kombinowaliśny czy nie przenieść tam już sofy Tak na wszelki wypadek. Dzięki za ekipe pana Edka. Mam nadzieję, że pod koniec jego pracy będę tak samo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 15.06.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Dareczku, właśnie kombinowaliśny czy nie przenieść tam już sofy Tak na wszelki wypadek. Dzięki za ekipe pana Edka. Mam nadzieję, że pod koniec jego pracy będę tak samo zadowolona Edek Ci robi? Pozdrów go A z sofą nie zwlekaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 15.06.2008 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 No to gratuluje sieci wodnej!!!! No to niezły przełom - super Kurcze Grzegorz, nawet nie wiesz jak się cieszę, że "przebrnęliście przez tę wodę" Dzięki wielkie robaczki Przez wodę przebrnąłem - a cieszy mnie najbardziej to, że mam już wszystkie media w działce i nie muszę już się przekopywać przez żadne drogi ani do kogoś podłączać. Teraz jesteśmy już zależni tylko od siebie. Teraz wszystkie prace będą już na naszej działce lub wewnątrz w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 15.06.2008 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 szczegolnie podoba mi sie Wasz dom na tym zdjeciu będę zaraz na budowie to Ci cyknę z tej strony - jest wszystko zakopane, wyrównane i posprzątane - to lepiej wygląda Dopilnuj, by mocno ubili ziemię przy zasypywaniu i zostawili utwardzoną nawierzchnię. W sumie to już za późno bo koparka pojechała ale po przebiciu się przez drogę jeździł i utwardzał dość mocno więc nie powinno za mocno osiąść Teraz już będzie z górki, zobaczysz. Najgorsze są te rzeczy, któte są od nas niezależne. A wiesz, że mamy już wytynkowaną sypialnie. Normalnie jak w domu zrobiło się. Jakby światełko w tunelu się zapaliło teraz spokojnie szykuję się do tynków. Jak się wszystko dobrze ułoży to może w lipcu/ sierpniu zrobimy tynki. Muszę tylko znaleźć ekipę do klasycznych. Mam namiar od Ani (jeszcze raz dzięki Aniu) będę się umawiał żeby przyjechał i wycenił i mam też jednego co robi maszynowo z tynku klasycznego w workach tylko że to wychodzi ok. 30 zł za całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.06.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Grzegorz, nie ma za co, mozecie oczywiscie przyjechac i zobaczyc jak zrobili, najwazniejsze to dobry piasek, najlepszy bylby kwarcowy, ale ja nie znalazłam nikogo kto takim piaskiem w okolicach Wrocławia handluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 16.06.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Secam! gratuluję wodnego sukcesu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 16.06.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Aleście sie napisali przez weekend, ho ho Gratuluję Wam Secamki. Super, że juz następna rzecz za Wami. I to jaka. BUźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 16.06.2008 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Secam! gratuluję wodnego sukcesu! Aleście sie napisali przez weekend, ho ho Gratuluję Wam Secamki. Super, że juz następna rzecz za Wami. I to jaka. BUźka Dzięki jeszcze raz dziewczyny Obiecane zdjęcie po "sprzątnięciu" koparka została wykorzystana do wyrównania pobojowiska przed domem. http://www.albumik.pl/albumy/secam/prund/2856930509305.jpg Gdyby ktoś chciał skorzystać to mam małą prywatną plażę do wynajęcia - dużo taniej niż nad morzem http://www.albumik.pl/albumy/secam/prund/2857045709787.jpg i dowód że jest woda http://www.albumik.pl/albumy/secam/prund/2856920509305.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.06.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Grzesiu to ja chyba wezme namiot i na urlop do Was przyjedziemy plaza, woda.... czego chciec wiecej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 16.06.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Gratulujemy wody! To też przed nami - dopiero będziemy składać wniosek o pozwolenie (też mamy sieć - 30m, a nie tylko przyłącze...). Ile Was kosztowała ta przyjemność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 16.06.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Gratuluję wody, wiem co to znaczy . My budowaliśmy 170mb wodociągu + 3 przyłącza po ok. 25 m do każdego z sąsiadów, którzy brali udział w zabawie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 16.06.2008 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Gratuluję wody, wiem co to znaczy . My budowaliśmy 170mb wodociągu + 3 przyłącza po ok. 25 m do każdego z sąsiadów, którzy brali udział w zabawie . Czyli dokładnie wiesz co czuję po przebrnięciu przez sieć Choć to jeszcze nie koniec bo nie mam wypełnionego dziennika budowy i odbioru ...... nawet nie wiem kto to ma zrobić . Ale w sumie teraz to mam to w nosie mam wodę to mogą mi nagwizdać - niech sobie wypruwają te rury jak by co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 16.06.2008 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Gratulujemy wody! To też przed nami - dopiero będziemy składać wniosek o pozwolenie (też mamy sieć - 30m, a nie tylko przyłącze...). Ile Was kosztowała ta przyjemność? Dokładnie Ci nie powiem bo to trwało już ponad rok Ale tak z grubsza - projekt to około 1500 zł opłaty w urzędach mapy, tak ok 500 zł Sama robocizna po wielkich negocjacjach około 5000 zł netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts