Daro_K 17.06.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Grześ z tego szczęścia, że masz wodę nalałeś sobie w kalosze hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 18.06.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Grześ z tego szczęścia, że masz wodę nalałeś sobie w kalosze hehe To są kapcie dla gości hi hi hi I jeszcze widać, że chyba w żyłę dał przed zrobieniem zdjęcia Oj Grzesiu, Grzesiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 18.06.2008 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Grześ z tego szczęścia, że masz wodę nalałeś sobie w kalosze hehe A jak niby mam sprawdzić szczelność kaloszy - he ........... I jeszcze widać, że chyba w żyłę dał przed zrobieniem zdjęcia Oj Grzesiu, Grzesiu Taaa - to taka nowatorska metoda przerwania trudów budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.06.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Serwus Secamki. przyszlam tylko sie przywitac i zapytac o zdrowko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dosia13 23.06.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Serwus Secamki. przyszlam tylko sie przywitac i zapytac o zdrowko. witaj Aniu zdrówko tak sobie cała reszta tez tak sobie ale czekam na urlop, nie mogę już się doczekać chociaż na parę dni wyskoczymy, mam nadzieję a co u Ciebie ? jak tam budowa, praca itd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.06.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Dosiu, u nas tak sobie, pracy nadal szukam i tez myslimy o jakims urlopiku, chociaz na tydzien. budowa stoi i nic sie nie dzieje z powodu chwilowego braku plynnosci finansowej ale na szczescie zdrowie dopisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dosia13 23.06.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 u nas z praca jakby coś drgnęło ale nie wiem czy to na dłużej czy tylko chwilowo na budowie pomału coś tam się dzieje, idzie jak po grudzie ale idzie, woda zrobiona tyle że biurokracja w naszej gminie kuleje i to chyba na obie nogi więc Grześ ma problem za problemem z tą wodą tyle pocieszenia że fizycznie sie leje teraz jesteśmy na etapie załatwiania ekipy do tynków, myślę że w lipcu zaczniemy tynki tyle że nie wiem czy początek czy połowa czy pod koniec miesiąca jeszcze musimy sprzątnąć dół bo została tam częśc klamotów nie wniesiona na strych i muszę pozamiatać i śmieci wyrzucić ale jak juz sobie to zrobię to będzie lux normalnie ze zdrówkiem niestety nie jest tak jak bym chciała najgorsze, że nasza służba zdrowia jest bardziej chora ode mnie i nie wiele jak na razie mogę zdziałać ale też pomału próbuję rozwiązać mój problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.06.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Dosiu, mam nadzieje ze w pracy drgnelo na dluzej a budowa przeciez nie jest priorytetem, nie mozna zyc dla budowy, i ciagle sie tym zamartwiac, jak bedzie tak bedzie, musi byc dobrze i duzo zdowia zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 08.07.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Cześć Secamki, wklejcie chociaż swoje zdjęcia do dziennika , bo od codziennego oglądania tej rury w ostatnim poście już mnie mdli. Żeby tak dziennik zaniedbać - wstyd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.07.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Cześć Secamki, wklejcie chociaż swoje zdjęcia do dziennika , bo od codziennego oglądania tej rury w ostatnim poście już mnie mdli. Żeby tak dziennik zaniedbać - wstyd. wlasnie wlasnie, nowe fotki prosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 08.07.2008 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Ale nie mam żadnych zdjęć bo nic nie zrobiłem nowego :( Teraz latam i załatwiam papierologię i burokrację związaną z tą pieruńską wodą ........ A do tego jeszcze za tydzień urywamy się na krótki urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.07.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 no Secamki, pora wrocic do nas po urlopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dosia13 28.07.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 jesteśmy, jesteśmy wypoczęci, usmiechnięci, urlop pierwsza klasa ja to chetnie pojechałabym jeszcze raz ale niestety , rzeczywistość mnie dopadła i trzeba pracować, gotować, prać itd itp na budowie cisza, Grzes walczy z papierologią od wody i tyle i na razie tyle a co u Was słychować ??? Aniu co u Ciebie, jak tam praca i budowa ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.07.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Dosiu ach zazdraszczam tego urlopu, na budowie i z praca niestety bez zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 29.07.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 witanko, witanko jakieś zdjęcia z wyjazdu to mozna zobaczyć? Jakąś relację mozna usłyszeć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 29.07.2008 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 witanko, witanko jakieś zdjęcia z wyjazdu to mozna zobaczyć? Jakąś relację mozna usłyszeć?? Pewnie że możesz wszystkie fotki są tu : galeria nr 10 http://gpal.albumik.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 29.07.2008 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 A relację to tylko na żywo psze pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 29.07.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Bardzo ładne zdjęcia. Tak Wam zazdraszczam , że nie macie pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.08.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 halo Secamki, gdzie znikneliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 12.08.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 halo Secamki, gdzie znikneliscie? Secam już kupuje wykładziny - szykuje się parapetówa chiba ???? Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts