Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Grześ z tego szczęścia, że masz wodę nalałeś sobie w kalosze :D :D :D

hehe

A jak niby mam sprawdzić szczelność kaloszy - he :D

........... I jeszcze widać, że chyba w żyłę dał przed zrobieniem zdjęcia :o :o :o

Oj Grzesiu, Grzesiu :wink: :wink: :wink:

Taaa - to taka nowatorska metoda przerwania trudów budowlanych ;)

u nas z praca jakby coś drgnęło ale nie wiem czy to na dłużej czy tylko chwilowo :roll:

na budowie pomału coś tam się dzieje, idzie jak po grudzie ale idzie, woda zrobiona tyle że biurokracja w naszej gminie kuleje i to chyba na obie nogi więc Grześ ma problem za problemem z tą wodą :( tyle pocieszenia że fizycznie sie leje :D teraz jesteśmy na etapie załatwiania ekipy do tynków, myślę że w lipcu zaczniemy tynki tyle że nie wiem czy początek czy połowa czy pod koniec miesiąca

jeszcze musimy sprzątnąć dół bo została tam częśc klamotów nie wniesiona na strych i muszę pozamiatać i śmieci wyrzucić ale jak juz sobie to zrobię to będzie lux normalnie :wink:

ze zdrówkiem niestety nie jest tak jak bym chciała :( najgorsze, że nasza służba zdrowia jest bardziej chora ode mnie i nie wiele jak na razie mogę zdziałać ale też pomału próbuję rozwiązać mój problem :(

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

jesteśmy, jesteśmy :D

wypoczęci, usmiechnięci, urlop pierwsza klasa :D :D :D

ja to chetnie pojechałabym jeszcze raz ale niestety , rzeczywistość mnie dopadła i trzeba pracować, gotować, prać itd itp

na budowie cisza, Grzes walczy z papierologią od wody i tyle :(

i na razie tyle

a co u Was słychować ??? Aniu co u Ciebie, jak tam praca i budowa ???

• 2 weeks później...