Daro_K 30.08.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Masz sie z tą wodą - ale dobrze radzisz sobie - powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 30.08.2008 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 To ja z informacją z ostatniej chwili Tynki przełożone za tydzień bo...... standardowe teksty typu pogrzeb w rodzinie i takie tam ....... Ale za tydzień to na 200 % - pożyjemy zobaczymy ........ Elektryk - miał dorobić przed tynkami kabelek z uziemieniem i inne duperelki ....... nie odbiera telefonów i nie oddzwania. Efekt - dorobiłem sobie kabelek sam ........ i mam go w nosie (nie mówię o kabelku) A w kwestii porządków to właśnie się zrobiły budowa wysprzątana jak się patrzy i gotowa na przyjęcie tynkarzy których nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 30.08.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 No i bardzo dobrze. Zdążysz się do tego przygotować. Nie warto się spieszyć. Wiem coś o tym, bo za każdym razem jak ma wchodzić jakaś ekipa , mamy poślizg coś tam jeszcze dokańczamy. Chcesz namiar na w miarę tani piasek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 30.08.2008 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Cześć Jolu . Już po urlopiku ?? Piasek już mam bo w piątek przywieźli - 700 zł za duże auto (większe od kamaza chyba 25 ton) Brałem od tego co zawsze bo jest przewidywalny - przywiózł faktycznie piękny jaśniutki i czysty bez kamyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 30.08.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Grześ - zapomniałeś napisać, że jako pierwszy z Grupy Wrocławskiej złożyłeś krótką, roboczą wizytę na naszej budowie. Taki byłem zaskoczony, że nawet kawki nie zaproponowałem (a od 3 dni mam na stanie czajnik, kubeczki i niezbędne surowce). Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.08.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 ja do tej pory nie znam adresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 31.08.2008 05:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Grześ - zapomniałeś napisać, że jako pierwszy z Grupy Wrocławskiej złożyłeś krótką, roboczą wizytę na naszej budowie. Taki byłem zaskoczony, że nawet kawki nie zaproponowałem (a od 3 dni mam na stanie czajnik, kubeczki i niezbędne surowce). Pozdrav fakt i bardzo mi się podoba Wasz dom. Nawet opowiadałem dzisiaj Dośce że Trabiki to mają taki fajny bajerancki a nie taką prostą stodołę jak nasza Jeśli kolega pozwoli to ja na dnach jeszcze raz wpadnę na tą kawę, (kolega pewnie nie wie że ja jestem smakoszem kawy - ostatnio szczególnie budowlanej plujki ) a poprzednia wizyta to była czysto przejazdowo spontaniczna. A tak na poważnie to chętnie bym pogadał z Tobą bo chodzą mi po głowie podobne pomysły co do ogrzewania planuję wyjść z gazu chyba ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 31.08.2008 05:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 ja do tej pory nie znam adresu Do Trabi ma taki ładny dom że ukrywa to przed światem, bo były by ciągle wycieczki :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.08.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 musimy sie koniecznie spotkac strasznie dawno Was nie widzialam, moze urzadzimy ktoregos dnia niezapowiedziany nalot na Trabików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 31.08.2008 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 musimy sie koniecznie spotkac strasznie dawno Was nie widzialam, moze urzadzimy ktoregos dnia niezapowiedziany nalot na Trabików OOO Dobra dobrze że Tabi nie czyta a przeciez wiesz że w niezapowiedzianych nalotach jestem mistrzem - pięknie potrafię taki nalot poknocić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.08.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 no, no, tym razem nic mu nie powiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 31.08.2008 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 no, no, tym razem nic mu nie powiemy A OD TRABIKA TO JUŻ BLISKO DO MNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.08.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 to zrobimy maraton oczywiscie niezapowiedziany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregorczyk 02.09.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 hejka wszystkim a najbardziej gospodarzowi . no, wykopy niczego sobie . czy w wolniejszej chwili możesz pochwalić się jak się spisuje zabawka i co to? sorry, że tak z nienacka, ale, - się przymierzam, do zakupu wykaszarki spalinowej, i robię rozeznanie w temacie, - no i imiona zachęcają bo jak u nas:). pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 no hej normalnie Cię śledzę gdzie nie wejdę to tuż za Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregorczyk 03.09.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 no własnie, już od dluższego czasu mam wrażenie, że ktoś za mną chodzi . oczywiście temat kos nadal aktualny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 03.09.2008 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 W temacie kosy Kosa typu market ale średnia półka 1,1 moc za około 600 zł w zestawie była i zyłka i tarcza i to polecam . Tarczą wycina się wielkie chaszcze i badyle, a żyłką trawę. nie działa niestety uniwersalnie na jedno i drugie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.09.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 halo halo, lato sie skonczy i tego grila nie zrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 08.09.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 cześć braciszku . Ale zdziwko z tym garażem A gdzie garaż będzie?? A o eko-groszku to Ty czasami nie wiesz z kim rozmawiać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 08.09.2008 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 halo halo, lato sie skonczy i tego grila nie zrobimy Będzie bedzie - najwyżej zrobimy zimowego elektrycznego w środku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts