Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To ja z informacją z ostatniej chwili :-?

Tynki przełożone za tydzień bo...... standardowe teksty typu pogrzeb w rodzinie i takie tam .......

Ale za tydzień to na 200 % - pożyjemy zobaczymy ........ ;)

Elektryk - miał dorobić przed tynkami kabelek z uziemieniem i inne duperelki ....... nie odbiera telefonów i nie oddzwania.

Efekt - dorobiłem sobie kabelek sam ........ i mam go w nosie (nie mówię o kabelku)

A w kwestii porządków to właśnie się zrobiły :) budowa wysprzątana jak się patrzy i gotowa na przyjęcie tynkarzy których nie ma.

Grześ - zapomniałeś napisać, że jako pierwszy z Grupy Wrocławskiej złożyłeś krótką, roboczą wizytę na naszej budowie. Taki byłem zaskoczony, że nawet kawki nie zaproponowałem (a od 3 dni mam na stanie czajnik, kubeczki i niezbędne surowce).

Pozdrav

:) fakt

i bardzo mi się podoba Wasz dom. Nawet opowiadałem dzisiaj Dośce że Trabiki to mają taki fajny bajerancki a nie taką prostą stodołę jak nasza :D

Jeśli kolega pozwoli to ja na dnach jeszcze raz wpadnę na tą kawę, (kolega pewnie nie wie że ja jestem smakoszem kawy - ostatnio szczególnie budowlanej plujki ;) ) a poprzednia wizyta to była czysto przejazdowo spontaniczna.

A tak na poważnie to chętnie bym pogadał z Tobą bo chodzą mi po głowie podobne pomysły co do ogrzewania planuję wyjść z gazu chyba ......

hejka wszystkim a najbardziej gospodarzowi :).

no, wykopy niczego sobie :).

czy w wolniejszej chwili możesz pochwalić się jak się spisuje zabawka i co to? :)

sorry, że tak z nienacka, ale,

- się przymierzam, do zakupu wykaszarki spalinowej, i robię rozeznanie w temacie,

- no i imiona zachęcają bo jak u nas:).

pozdrowka