secam 08.09.2008 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 cześć braciszku . Ale zdziwko z tym garażem A gdzie garaż będzie?? A o eko-groszku to Ty czasami nie wiesz z kim rozmawiać?? Pewnie że wiem już dawno myślałem o Was w tej kwesti ale nie chciałem dzwonić bo myślałem o małym nawiedzeniu Was Chcę pogadać ze sławkiem konkretnie o piecyku. Znalazłem nawet jakieś stare watki gdzie Sławek pisał jak kupowaliście piecyk. Podobna mi się własnie wasz piec dobrze o nim piszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 08.09.2008 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 A garażu nie będzie - przynajmniej nie będzie w domu Zrobię albo wiatę wolno stojącą albo taki podwójny blaszany ozdobnie otynkowany. Miejsca mam dużo na postawienie a w sumie samochody nie są dla mnie az tak ważne żeby musiały stać w domu Najbardziej podoba mi się pomysł składowania opału - przyjeżdza dostawa na palecie hds-em stawiają przed brama a ja paleciakiem sobie wjeżdzam do kotłowni i zamykam bramę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 08.09.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Pewnie że wiem już dawno myślałem o Was w tej kwesti ale nie chciałem dzwonić bo myślałem o małym nawiedzeniu Was Chcę pogadać ze sławkiem konkretnie o piecyku. Znalazłem nawet jakieś stare watki gdzie Sławek pisał jak kupowaliście piecyk. Podobna mi się własnie wasz piec dobrze o nim piszą. Piec jest naprawdę dobry. Ma tylko trochę zbyt prymitywny sterownik ma w standardzie. Myślę, że gdyby dać bardziej wypasiony to juz będzie extra. I właśnie trzeba to koniecznie obgadać. Jak juz wymyślisz kiedy nas nawiedzicie to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 08.09.2008 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Piec jest naprawdę dobry. Ma tylko trochę zbyt prymitywny sterownik ma w standardzie. Myślę, że gdyby dać bardziej wypasiony to juz będzie extra. I właśnie trzeba to koniecznie obgadać. Jak juz wymyślisz kiedy nas nawiedzicie to daj znać. Piecyk właśnie mi się podoba - bo z tego co czytałem to jest nie slimakowy ale tłokowy. A jak byliśmu u Was to nie przyglądałem się zbytnio kotłowni bo jak wiesz myślałem tylko o gazie Nam pasuje każdy wekend sobota lub niedziela - proponuj który Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.09.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 halo halo, lato sie skonczy i tego grila nie zrobimy Będzie bedzie - najwyżej zrobimy zimowego elektrycznego w środku.. jestem za, albo ognisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 08.09.2008 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Tego grilla to zrobimy chyba już w otynkowanym domku bo wygląda na to że będę je jednak miał :D:D:D Ekipa się zjawiła , rozłożyli się na budowie - będą tam spać. Przygotowali sobie dzisiaj garaż do tynkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.09.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 to superowo, ciesze sie ogromnie, a tynki cementowo-wapienne, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 08.09.2008 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 to superowo, ciesze sie ogromnie, a tynki cementowo-wapienne, nie? Oczywiście cementowo wapienne i ponoć zacierane gąbką / filcem na gotowo - facet nawet podobno robi taki patent że wstawia w miejsce parapetu deskę i nie trzeba wykuwać potem ściany tylko wstawić parapet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.09.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 to superowo, ciesze sie ogromnie, a tynki cementowo-wapienne, nie? Oczywiście cementowo wapienne i ponoć zacierane gąbką / filcem na gotowo - facet nawet podobno robi taki patent że wstawia w miejsce parapetu deskę i nie trzeba wykuwać potem ściany tylko wstawić parapet. zdolniacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 08.09.2008 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 jeszcze nie chwalę zobaczymy jutro jak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.09.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 zdjecia beda??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.09.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 zdjecia beda??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 08.09.2008 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 beda beda jutro zabiorę fotopstryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.09.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 polewanie ze sciany mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 09.09.2008 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Nie mam pomysłu jak zrobić zdjecie tynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.09.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 no tylko w tle Dosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 10.09.2008 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 no tylko w tle Dosi Myslisz ..... hmm spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 15.09.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Ja pierdziu Grzegorz Umarłam po przeczytaniu Twojego ostatniego postu w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.09.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 no normalnie szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 15.09.2008 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 czadzik nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts