Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

cześć braciszku . Ale zdziwko z tym garażem :o :o :o

A gdzie garaż będzie??

A o eko-groszku to Ty czasami nie wiesz z kim rozmawiać?? :roll: :roll: :lol: :lol:

Pewnie że wiem :D już dawno myślałem o Was w tej kwesti ale nie chciałem dzwonić bo myślałem o małym nawiedzeniu Was ;)

Chcę pogadać ze sławkiem konkretnie o piecyku. Znalazłem nawet jakieś stare watki gdzie Sławek pisał jak kupowaliście piecyk. Podobna mi się własnie wasz piec :D dobrze o nim piszą.

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A garażu nie będzie - przynajmniej nie będzie w domu

Zrobię albo wiatę wolno stojącą albo taki podwójny blaszany ozdobnie otynkowany. Miejsca mam dużo na postawienie a w sumie samochody nie są dla mnie az tak ważne żeby musiały stać w domu :)

Najbardziej podoba mi się pomysł składowania opału - przyjeżdza dostawa na palecie hds-em stawiają przed brama a ja paleciakiem sobie wjeżdzam do kotłowni i zamykam bramę :D

Pewnie że wiem :D już dawno myślałem o Was w tej kwesti ale nie chciałem dzwonić bo myślałem o małym nawiedzeniu Was ;)

Chcę pogadać ze sławkiem konkretnie o piecyku. Znalazłem nawet jakieś stare watki gdzie Sławek pisał jak kupowaliście piecyk. Podobna mi się własnie wasz piec :D dobrze o nim piszą.

Piec jest naprawdę dobry. Ma tylko trochę zbyt prymitywny sterownik ma w standardzie. Myślę, że gdyby dać bardziej wypasiony to juz będzie extra.

I właśnie trzeba to koniecznie obgadać.

Jak juz wymyślisz kiedy nas nawiedzicie to daj znać.

Piec jest naprawdę dobry. Ma tylko trochę zbyt prymitywny sterownik ma w standardzie. Myślę, że gdyby dać bardziej wypasiony to juz będzie extra.

I właśnie trzeba to koniecznie obgadać.

Jak juz wymyślisz kiedy nas nawiedzicie to daj znać.

Piecyk właśnie mi się podoba - bo z tego co czytałem to jest nie slimakowy ale tłokowy. A jak byliśmu u Was to nie przyglądałem się zbytnio kotłowni bo jak wiesz myślałem tylko o gazie

Nam pasuje każdy wekend sobota lub niedziela - proponuj który