Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

Ale hicior !!! Takiego numeru jeszcze nie spotkałem. Ale moi murarze nie powiedzieli jeszcze ostatniego słowa.

Aaaa - czy masz jakiś konkretny plan terminowy na zakup okien dachowych? Rzecz w tym, że dopóki nie zamknę domu to nie chcę ich osadzać żeby nie wyparowały. A jakby Wiesiek miał przyjechać, to może by na raz zrobił okna w obu domach?

Pozdrav

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Trabi

Plan jest taki że go nie ma ;)

W sumie chciałem wstawiać już teraz ale doszedłem do wniosku że nie ma sensu żeby stały przez zimę w nie ogrzewanym domu. Teraz zimą zrobię ogrzewanie i na wiosnę wstawię. Jak Ci to pasuje to spokojnie tak się umów z Wiesiem od razu na dwa domy. Możesz mu powiedzieć że świadom jestem odsetek za opóźnienie i wypłacę je w płynie ;).

Apropos hydraulika

Czesio własnie robi u Ciotki hudraulikę - kładzie całą instalację w miedzi - zajebiście to wygląda :D też kładę u siebie wszytko w miedzi żadnych alupeksów nie daję.

najtańsza koza na drewno w praktikerze zgodnie z najnowszą gazetką 139 zł :lol:

Własnie wczoraj byłem w Practikerze ją oglądać ........ w momencie podniesienia elementy zostały mi w rękach :D druga już była rozsypana w worku a 3 niekompletna :D ja to mam szczęscie :D jadę zaraz do Castoramy

W tyńcu w berendsenie faciu ma używane kozy, ale jak twierdzi nie służą (w odróżnieniu do praktikerowych i t p) do podgrzewania komina i otoczenia domu, tylko faktycznie grzeją wnętrze. Twierdzi, że tamte to tylko można używać, jeśli chce się utylizować duże ilości drewna z budowy nie ogrzewając nadmiernie pomieszczeń. ;-)

Jak u niego byliśmy to coś było za 500-600 - trzeba spytać, czy potem można mu wstawić spowrotem w komis.

Pozdrav