trabi-wrc 15.09.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Ale hicior !!! Takiego numeru jeszcze nie spotkałem. Ale moi murarze nie powiedzieli jeszcze ostatniego słowa. Aaaa - czy masz jakiś konkretny plan terminowy na zakup okien dachowych? Rzecz w tym, że dopóki nie zamknę domu to nie chcę ich osadzać żeby nie wyparowały. A jakby Wiesiek miał przyjechać, to może by na raz zrobił okna w obu domach? Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 16.09.2008 05:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Cześć Trabi Plan jest taki że go nie ma W sumie chciałem wstawiać już teraz ale doszedłem do wniosku że nie ma sensu żeby stały przez zimę w nie ogrzewanym domu. Teraz zimą zrobię ogrzewanie i na wiosnę wstawię. Jak Ci to pasuje to spokojnie tak się umów z Wiesiem od razu na dwa domy. Możesz mu powiedzieć że świadom jestem odsetek za opóźnienie i wypłacę je w płynie . Apropos hydraulika Czesio własnie robi u Ciotki hudraulikę - kładzie całą instalację w miedzi - zajebiście to wygląda też kładę u siebie wszytko w miedzi żadnych alupeksów nie daję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 16.09.2008 05:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Ale hicior !!! Takiego numeru jeszcze nie spotkałem. Ale moi murarze nie powiedzieli jeszcze ostatniego słowa. E nie przebiją moich ........ Nie pisałem jeszcze o wujku po trepanacji czaszki i z zakazem pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.09.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Moi tez nie najgorsi w takich numerach ale Ci to czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 16.09.2008 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Moi tez nie najgorsi w takich numerach ale Ci to czad Wizję mam taką ...... trawać, trwać,trwać ...... przetrwać ......... a potem pić kawę o poranku na na tarasie, i patrzeć na nasze wielkie dzieło O a przy okazji chciałem zapytac czy 5 m/2 sufitu w dwa dni to normalne tempo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.09.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 A co oni robia z tym sufitem?? jakies rzezby?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 16.09.2008 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 A co oni robia z tym sufitem?? jakies rzezby?? Boże mam nadzieję że nie .... założenie było żeby były tylko gładkie i proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.09.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 panowie chcą wyrazić swoją artystyczną duszę będziesz miał co podziwiac z tą kawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 16.09.2008 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 no no piszcie piszcie ...... jeszcze dwa takie posty i tam pojadę, zestrachany że hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.09.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Z takim tempem to dobrze, ze ci sie nie spieszy Ale moze zdarza przed mrozami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 16.09.2008 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Własnie za chwilę jadę kupić jakąś kozę na drewno - znaczy się wyrób piecykopodobnyWie ktoś gdzie można kupić za niewielkie pieniądze coś takiego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.09.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 w castoramie albo praktikerze? teraz są promocje z tytułu zimy w lecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.09.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 najtańsza koza na drewno w praktikerze zgodnie z najnowszą gazetką 139 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 16.09.2008 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 najtańsza koza na drewno w praktikerze zgodnie z najnowszą gazetką 139 zł Własnie wczoraj byłem w Practikerze ją oglądać ........ w momencie podniesienia elementy zostały mi w rękach druga już była rozsypana w worku a 3 niekompletna ja to mam szczęscie jadę zaraz do Castoramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 16.09.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 najtańsza koza na drewno w praktikerze zgodnie z najnowszą gazetką 139 zł Własnie wczoraj byłem w Practikerze ją oglądać ........ w momencie podniesienia elementy zostały mi w rękach druga już była rozsypana w worku a 3 niekompletna ja to mam szczęscie jadę zaraz do Castoramy W tyńcu w berendsenie faciu ma używane kozy, ale jak twierdzi nie służą (w odróżnieniu do praktikerowych i t p) do podgrzewania komina i otoczenia domu, tylko faktycznie grzeją wnętrze. Twierdzi, że tamte to tylko można używać, jeśli chce się utylizować duże ilości drewna z budowy nie ogrzewając nadmiernie pomieszczeń. Jak u niego byliśmy to coś było za 500-600 - trzeba spytać, czy potem można mu wstawić spowrotem w komis. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 16.09.2008 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Trabi żona (moja) pyta czy coś zasiałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 16.09.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 jaja jak berety.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.09.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 a co mial zasiac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 16.09.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Grzesiu już tą kozę wydoiłeś?? upss - kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.09.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 chyba jakies ziarenko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts