trabi-wrc 16.09.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Trabi żona (moja) pyta czy coś zasiałeś Jeszcze nie czas zasiewu, na razie orka i brony Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 16.09.2008 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 jaja jak berety.... Ale już sie uspokoiło - chłopaki nabrali tempa i zrobili się grzeczniejsi mamy już prawie kuchnię i prawie garaż Grzesiu już tą kozę wydoiłeś?? upss - kupiłeś? Kozy nie kupiłem bo chłopaki stwierdzili że im ciepło iu nie trzeba, chyba się grzeją w nocy moją styara farelką znalezioną na budowie P.S. Droga koleżanka pamięta o obiecanych (w zeszłym roku) memu dziecku odwiedzinach - he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 16.09.2008 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 a co mial zasiac? To samo co Tobie mąż miał zasiać siostrzyczko :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 16.09.2008 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Trabi żona (moja) pyta czy coś zasiałeś Jeszcze nie czas zasiewu, na razie orka i brony Pozdrav To tak jak u mnie ja pole zaczynam szykować do zasiewów http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/e025.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 17.09.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 P.S. Droga koleżanka pamięta o obiecanych (w zeszłym roku) memu dziecku odwiedzinach - he Pamięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 17.09.2008 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Moje dziecko też pamięta .... i pyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.09.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 No to jedno pomieszczenie zaliczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 17.09.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Moje dziecko też pamięta .... i pyta No to mi na ambicję wjechałeś Powiedz Piotrusiowi, ze ciocia Agnieszka też pamięta ale z czasem jest na bakier. I powiedz mu, że się poprawię. I jeszcze całuski dla niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.09.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Postanowiliśmy nie zabudowywać kasetonów - efekt wygląda tak: mnie się bardzo podoba mnie tez się tak podobie dlatego tez nie zasłaniałam tych kasetonów Pozdrawaim secamku! A jak Twoja waga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 18.09.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Pozdrawaim secamku! A jak Twoja waga? A jak juz sie zrobi tak pozytywniej, optymistycznie i ogolnie rozowo, to zjawi sie psuja ktora to wszystko wywali I po co to wszystko ja sie pytam ??? Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 19.09.2008 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Pozdrawaim secamku! A jak Twoja waga? Powiem dyplomatycznie tak: zakładu jeszcze nie wygrałem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 19.09.2008 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 A jak juz sie zrobi tak pozytywniej, optymistycznie i ogolnie rozowo, to zjawi sie psuja ktora to wszystko wywali I po co to wszystko ja sie pytam ??? Pozdrav Zabiłeś mnie chłopie :D:D: popłakałem się do łez :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 25.09.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 No, model całkiem, całkiem! A Tokajek jest zachwycony modelką. A z tematów budowlanych, to wybrałam kominek tzn. wkład i jutro go zamawiam. Muszę jakoś uruchomić ogrzewanie w domku. No i będzie można już u nas imprezy robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.09.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 a dlaczego tylko dla Joli? o mnie juz zapomniales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 25.09.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Jakoś dawno nic tu nie pisałem, ale podgląduję czasem pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 25.09.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 A widzisz, bo ja z Secamkiem dziś na gadzie pisałam i go ładnie poprosiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.09.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 ot szczesciara, post w dzienniku dedykowany od Grzesia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 25.09.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 No i z wrażenia wpisałam mu się w dzienniku. Na szczęscie już poprawiałam się i przeniosłam wpis do komentarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 26.09.2008 02:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Jakoś dawno nic tu nie pisałem, ale podgląduję czasem pozdrowionka A zaglądaj zaglądaj, ja też podglądam Twój tylko ty mało piszesz ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 26.09.2008 02:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 a dlaczego tylko dla Joli? o mnie juz zapomniales? No co Ty. Jola napisała poniżej się zklikaliśmy na gg A zapomniałem dodać - bardzo ładny afafterek - proszę nie zmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts