Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

No, model całkiem, całkiem! A Tokajek jest zachwycony modelką. A z tematów budowlanych, to wybrałam kominek tzn. wkład i jutro go zamawiam. Muszę jakoś uruchomić ogrzewanie w domku. No i będzie można już u nas imprezy robić. :wink:

Proszę pozdrowić Tokaja od Gali ;)

A jaki zamówiłaś ?? Mnie hydraulika spędza sen z powiek bo tynki w trakcie i jesteśmy przygotowani. Ale ogrzewanie i kominek to mnie zabolą. Do tego jeszcze trwam przy wyborze kominka z płaszczem a Dośce się podoba ten Ani :wink: .

A propos Aniu Czesiu pytał o Ciebie - wymyslił sobie że do mnie wejdzie w październiku - hehe kto mu zapłaciw październiku nie wiem :D .

A trak w ogóle to dzień dobry wszystkim, jest 4 rano ( to nie pomyłka) zaczynam dzień pracy ........

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
Dziś powiem tylko dzień dobry i dziękuję za przemiłą (jak zawsze wizytę).

Zmykam, pa patki. :D :D :D

A dzień dobry :D

To my dziękujemy za możliwość wizyty i darowaną kozę ;)

Powiem Ci jeszcze jaki miałem numer z jej rozstawianiem - wnisołem do domu, ustawiłem,i patrzymy a tam ze środka wyłażą sobie jakięś śnięte osy - myślę sobie, pewnie się na zimę schowały w środku. Zaglądamy do środka a tam w kominie już takie średniej wielkości gniazdo sobie zrobiły :o i ciepełko w samochodzie i w domu spowodowało że zaczeły się budzić - całe szczęście że jeszcze u Ciebie wsadziłem kozę do wielkiego worka i nie pogryzły nas w aucie

Ale zanim wylazły z kozy daliśmy sobie radę - szklanka benzyny, kartka papieru, wielkie bum i po gnieździe - niestety nie przeżyły :(

Jak będziecie sprzątać to miejsce gdzie stała koza to uważaj czy gdzieś indziej nie zrobiły sobie też gniazda.

Pozdrawiamy jeszcze raz gorąco - pozdrowienia dla Sławka - papatki

Kochani.... ja nie wiedziałam.

Koza stała tam nieruszana już ładnych parę miesięcy. Całe szczęście, że nic sie nie stało.

I dobrze, że Sławka nie było bo on ma alergię na jad os więc gdyby cóś to znów ratować trzeba by było. :( :(

Ale zanim wylazły z kozy daliśmy sobie radę - szklanka benzyny, kartka papieru, wielkie bum i po gnieździe - niestety nie przeżyły
- że ta stara koza to przetrzymała :lol: :lol: :lol: :lol:

są na świecie ważniejsze sprawy niż budowa ..................
- pewno, że są...................... :p :p :p

Kochani.... ja nie wiedziałam.

Koza stała tam nieruszana już ładnych parę miesięcy. Całe szczęście, że nic sie nie stało.

Ja nie z pretensjami tylko z ostrzeżeniem jak będziecie sprzątać manele to uważajcie ;)

są na świecie ważniejsze sprawy niż budowa ..................
- pewno, że są...................... :p :p :p

Pozdrowienia od fasolki ;)

Ja ci dzwonię we wstydliwie przyziemnej sprawie i czego się dowiaduję ... ???

No Grześ - musisz tylko pamiętać, że teraz już nie będziesz mógł żony bić, a na dodatek (i to jest gorsze) na razie zapomnij, że Cię ponosi na barana.

Ale jest też dobra wiadomość - za kilka miesięcy sprawy wrócą do normy (o ile o normie można mówić w domu z małym człowieczkiem - jak ustaliliśmy pci innej)

Pogłaskać Dosię po brzuchu od nas proszę.

Pozdrav