secam 26.09.2008 02:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 No, model całkiem, całkiem! A Tokajek jest zachwycony modelką. A z tematów budowlanych, to wybrałam kominek tzn. wkład i jutro go zamawiam. Muszę jakoś uruchomić ogrzewanie w domku. No i będzie można już u nas imprezy robić. Proszę pozdrowić Tokaja od Gali A jaki zamówiłaś ?? Mnie hydraulika spędza sen z powiek bo tynki w trakcie i jesteśmy przygotowani. Ale ogrzewanie i kominek to mnie zabolą. Do tego jeszcze trwam przy wyborze kominka z płaszczem a Dośce się podoba ten Ani . A propos Aniu Czesiu pytał o Ciebie - wymyslił sobie że do mnie wejdzie w październiku - hehe kto mu zapłaciw październiku nie wiem . A trak w ogóle to dzień dobry wszystkim, jest 4 rano ( to nie pomyłka) zaczynam dzień pracy ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 26.09.2008 02:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Scur-ko bardzo dziękuję za pamięć kozową - odbiorę kiedy tylko pozwolisz i wymyślisz cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.09.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 no to mi sie podoba, poprosze tez jakas dedykacje kiedys Czesia pozdrow, tez bedziemy go chcieli do kotlowni ale z tempem dobierania naszego kredytu to pewnie w przyszlym roku dopier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 26.09.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Jakoś dawno nic tu nie pisałem, ale podgląduję czasem pozdrowionka A zaglądaj zaglądaj, ja też podglądam Twój tylko ty mało piszesz ostatnio Więcej robię na budowie relacje w wolnej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.09.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 ale historia z tym dziekckiem na budowie ludzie to mają pomysły pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 08.10.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Dziś powiem tylko dzień dobry i dziękuję za przemiłą (jak zawsze wizytę). Zmykam, pa patki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 08.10.2008 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Dziś powiem tylko dzień dobry i dziękuję za przemiłą (jak zawsze wizytę). Zmykam, pa patki. A dzień dobry To my dziękujemy za możliwość wizyty i darowaną kozę Powiem Ci jeszcze jaki miałem numer z jej rozstawianiem - wnisołem do domu, ustawiłem,i patrzymy a tam ze środka wyłażą sobie jakięś śnięte osy - myślę sobie, pewnie się na zimę schowały w środku. Zaglądamy do środka a tam w kominie już takie średniej wielkości gniazdo sobie zrobiły i ciepełko w samochodzie i w domu spowodowało że zaczeły się budzić - całe szczęście że jeszcze u Ciebie wsadziłem kozę do wielkiego worka i nie pogryzły nas w aucie Ale zanim wylazły z kozy daliśmy sobie radę - szklanka benzyny, kartka papieru, wielkie bum i po gnieździe - niestety nie przeżyły Jak będziecie sprzątać to miejsce gdzie stała koza to uważaj czy gdzieś indziej nie zrobiły sobie też gniazda. Pozdrawiamy jeszcze raz gorąco - pozdrowienia dla Sławka - papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.10.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 hardcore normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 08.10.2008 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 hardcore normalnie Mam wrażenie że nasza budowa to ostatnio bardzo mocny hardcor ale są na świecie ważniejsze sprawy niż budowa .................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.10.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 tyż prowda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 09.10.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Kochani.... ja nie wiedziałam. Koza stała tam nieruszana już ładnych parę miesięcy. Całe szczęście, że nic sie nie stało. I dobrze, że Sławka nie było bo on ma alergię na jad os więc gdyby cóś to znów ratować trzeba by było. Ale zanim wylazły z kozy daliśmy sobie radę - szklanka benzyny, kartka papieru, wielkie bum i po gnieździe - niestety nie przeżyły - że ta stara koza to przetrzymała są na świecie ważniejsze sprawy niż budowa .................. - pewno, że są...................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 09.10.2008 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Kochani.... ja nie wiedziałam. Koza stała tam nieruszana już ładnych parę miesięcy. Całe szczęście, że nic sie nie stało. Ja nie z pretensjami tylko z ostrzeżeniem jak będziecie sprzątać manele to uważajcie są na świecie ważniejsze sprawy niż budowa .................. - pewno, że są...................... Pozdrowienia od fasolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 09.10.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 reszty maneli jeszcze długo nie sprzątniemy. tak mi sie zdawa. Pozdrawiam ziarnko maku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 09.10.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Czy ja się dobrze domyślam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 09.10.2008 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Czy ja się dobrze domyślam? kombinuj, kombinuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 09.10.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 ale są na świecie ważniejsze sprawy niż budowa ......... oj, chyba są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.10.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Czy ja się dobrze domyślam? kombinuj, kombinuj no brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 09.10.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 hihi, ostro - małe, a ile szczęścia dać może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 09.10.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Ja ci dzwonię we wstydliwie przyziemnej sprawie i czego się dowiaduję ... ??? No Grześ - musisz tylko pamiętać, że teraz już nie będziesz mógł żony bić, a na dodatek (i to jest gorsze) na razie zapomnij, że Cię ponosi na barana. Ale jest też dobra wiadomość - za kilka miesięcy sprawy wrócą do normy (o ile o normie można mówić w domu z małym człowieczkiem - jak ustaliliśmy pci innej) Pogłaskać Dosię po brzuchu od nas proszę. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 10.10.2008 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Przecież umowa była na październik ja słowa dotrzymuję czekam na resztę moi drodzy - nie będę wymieniał z nazwisk , wszyscy wiedzą co mają do zrobienia. Fasolkę oczywiście pozdrowię i pogłaskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts