anjamen 10.10.2008 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 zrozumialampozdrow Dosie cieplutko Braciszkui jeszcze raz gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 10.10.2008 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 zrozumialam pozdrow Dosie cieplutko Braciszku i jeszcze raz gratuluje czekamy na siostrzenca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 10.10.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Ooooo ! no, już rozumiem dlaczego zapomniałeś Grzesiu o mojej propozycji przede wszystkim GRATULUJĘ , i usprawiedliwiam a propozycja już nieaktualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 13.10.2008 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 I miara się przebrała - i tak długo wytrzymałeś... Teraz nerwosol i pomalutku poszukaj następnych. Dzisiaj mam mieć namiar na tynkarzy, którzy działają w okolicy i podobno są dobrzy. Jeśli chcesz to się podzielę. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 13.10.2008 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Ooooo ! no, już rozumiem dlaczego zapomniałeś Grzesiu o mojej propozycji przede wszystkim GRATULUJĘ , i usprawiedliwiam a propozycja już nieaktualna Dokładnie tak jak piszesz Halinko Wyleciało mi z głowy całkowicie - ale cieszę się że się pozbyłaś problemu Pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 13.10.2008 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 I miara się przebrała - i tak długo wytrzymałeś... Teraz nerwosol i pomalutku poszukaj następnych. Dzisiaj mam mieć namiar na tynkarzy, którzy działają w okolicy i podobno są dobrzy. Jeśli chcesz to się podzielę. Pozdrav Jak masz jakiś namiar to chętnie skorzystam - jutro zacznę interwencyjne obdzwanianie. Co najlepsze to zostało w sumie połowa domu i to ta prostsza bo sufity są prawie wszystkie zrobione zostało tylko jedno pomieszczenie na dole i góra - a tram przecież ścian nie jest dużo. Wk... mnie tylko to że takie palanty mają w dupie że kupiony materioał (cement wapno) lezy i niszczeje i za miesiąc będzie w tej temperaturze do wyrzucenia. To że nie szanują swoich pieniedzy to mam w nosie ale moich nie dam nie szanować, kurde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.10.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 no wlasnie Jola opowiadala mi wczoraj o tych Twoich pseudo tynkarzach dobrze ze ivh wyperdo*&^% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 13.10.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Grzesiu, dobrze zrobiłeś. To była jedyna słuszna decyzja. Szkoda tylko, że im cokolwiek zapłaciłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.10.2008 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 co za ekipa pozdrawiam serdecznie i gratulki z okazji fasolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 14.10.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Grześ - wrzuć na luz. TERAZ nie wolno Ci się denerwować !!! Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.10.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 piekna ta wata wiesz ze Dawid tez sie zabral ale po 2 i pol pokojach dal sobie spokoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 19.10.2008 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 to ja muszę zrobić minimum 3 pokoje pół mam już za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.10.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 powiem mu jak Dosia sie czuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 19.10.2008 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 no cóż to zależy od dnia, raz lepiej raz gorzej ale generalnie to jest trochę inaczej niż w pierwszej ciąży, nie mam aż takich mdłości i bardzo rzadko je mam poza tym to jestem senna i zmęczona i bardzo chciałabym mieć mniej nerwów związanych z budową ale mając obowiązki trudno nie być zmęczoną no i fasolka teraz wysysa ze mnie energię ale jestem szczęśliwa i byłabym jeszcze bardziej gdyby nie ta chol.....na budowa a raczej ekipa to na razie tyle, jutro idę do ginekologa i zobaczymy co dalej P.S. to pisałam ja - DOSIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 20.10.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 o qrczę, Secam-ki, gratuluję postępów... rodzinnych! super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 20.10.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 O! Przylaczam sie do gratulacji!!! Moze chcecie kupic wozek po sasiedzku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 20.10.2008 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Dziękuję dziękuję moi drodzy Wózek i całą wyprawkę na szczęście mamy po pierworodnym ale możecie towarzyszyć nam na spacerach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 20.10.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Dziękuję dziękuję moi drodzy Wózek i całą wyprawkę na szczęście mamy po pierworodnym ale możecie towarzyszyć nam na spacerach Mają - osobiście dzisiaj widziałem na strychu made by Secam. Pozdrawiamy fasolkę - bardzo fotogeniczna (ani chybi po ojcu). Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 20.10.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Wózek i całą wyprawkę na szczęście mamy po pierworodnym To pozostaje juz tylko trzymac kciuki za dobre samopoczucie Mamy i Fasolki A na jakims grillu to koniecznie musimy sie spotkac my, okoliczni Jak juz wszyscy sie szczesliwie powprowadzacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 20.10.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 secam wielkie gratulacje i wszystkiego dobrego zyczę !! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts