Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ooooo !

no, już rozumiem dlaczego zapomniałeś Grzesiu o mojej propozycji :-?

przede wszystkim GRATULUJĘ ,

i usprawiedliwiam :lol: :lol: :lol:

a propozycja już nieaktualna 8)

Dokładnie tak jak piszesz Halinko

Wyleciało mi z głowy całkowicie - ale cieszę się że się pozbyłaś problemu :)

Pozdrawiam gorąco

I miara się przebrała - i tak długo wytrzymałeś...

Teraz nerwosol i pomalutku poszukaj następnych. Dzisiaj mam mieć namiar na tynkarzy, którzy działają w okolicy i podobno są dobrzy. Jeśli chcesz to się podzielę.

Pozdrav

Jak masz jakiś namiar to chętnie skorzystam - jutro zacznę interwencyjne obdzwanianie. Co najlepsze to zostało w sumie połowa domu i to ta prostsza bo sufity są prawie wszystkie zrobione zostało tylko jedno pomieszczenie na dole i góra - a tram przecież ścian nie jest dużo.

Wk... mnie tylko to że takie palanty mają w dupie że kupiony materioał (cement wapno) lezy i niszczeje i za miesiąc będzie w tej temperaturze do wyrzucenia.

To że nie szanują swoich pieniedzy to mam w nosie ale moich nie dam nie szanować, kurde.

no cóż to zależy od dnia, raz lepiej raz gorzej ale generalnie to jest trochę inaczej niż w pierwszej ciąży, nie mam aż takich mdłości i bardzo rzadko je mam :D

poza tym to jestem senna i zmęczona i bardzo chciałabym mieć mniej nerwów związanych z budową :roll: ale mając obowiązki trudno nie być zmęczoną no i fasolka teraz wysysa ze mnie energię :o ale jestem szczęśliwa i byłabym jeszcze bardziej gdyby nie ta chol.....na budowa :evil: a raczej ekipa :evil: :evil: :evil:

to na razie tyle, jutro idę do ginekologa i zobaczymy co dalej :roll:

P.S. to pisałam ja - DOSIA :D