Jola z Melisy 29.11.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 No dobra, dobra, jak byłeś ostatio u nas to był tylko Zbyszek. I co z tym zarażaniem, też tak działa? On sie cały czas w żartach (mam nadzieję ) odgraża, że ja ja nie chcę, to on sobie na boku dziedzica nazwiska fundnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 29.11.2008 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 No dobra, dobra, jak byłeś ostatio u nas to był tylko Zbyszek. I co z tym zarażaniem, też tak działa? On sie cały czas w żartach (mam nadzieję ) odgraża, że ja ja nie chcę, to on sobie na boku dziedzica nazwiska fundnie. A nie prawda - zarażałem >>>>> ale lepiej nie pytaj co mi odpowiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 29.11.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Wiesz przecież, że zapytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 29.11.2008 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 no i wkopałem chłopa nie no żartuję nic nowego - bynajmniej nic nowszego niż pisałaś dwa posty wyżej A tak poza tym to jak prace - chłopaki skończyli ?? bo jak byłem ostatnio to robota szła że hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.11.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 jakies spotkania za moimi plecami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 29.11.2008 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 jakies spotkania za moimi plecami? strikte techniczne nie towarzyskie w męskim gronie pogadaliśmy sobie o stelażach betonie i takich tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 29.11.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 U nas zrobione dwie sypialnie (czyli wszystkie pokoje na górze) i wczoraj zrobili skos nad wielkim oknem. Nawet nie widziałam jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 29.11.2008 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 to jak byłem to sypialnie były prawie gotowe a nad skosem chłopaki się merytorycznie zastanawiali i psychicznie przygotowywali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 29.11.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Skos nie okazał się tak trudny jak myślałam. Ja pierdziu, jak już bym chciala mieszkać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 29.11.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Grzesiu a gdzie link i Twój dziennik Dziennik zaprzestałem uzupełniać więć link skasowałem - nie piszę już bo raz że nie ma o czym a dwa że na tym etapie to już tak trochę strach pokazywać wszystko co się w domu dzieje - stwierdziłem że nie po to płacę za alarm i ochronę żeby potencjalnemu złodziejowi wstawiać zdjęcia z wnętrza Mam podobne przemyślenia. Ale momnt zokończenia prezentacji zdjęć jeszcze ne nadszedł - choć jest niedaleko. Mam nadzieję że u Ciebie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 30.11.2008 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Mam nadzieję że u Ciebie OK Jasne wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 30.11.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 to jak byłem to sypialnie były prawie gotowe a nad skosem chłopaki się merytorycznie zastanawiali i psychicznie przygotowywali Za skosy u mnie chłopaki trzy razy w myślach mnie wyświęcili, ale jakoś im poszło - pewnie sprawę doliczyli sobie kosztorysie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.12.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Świątecznego nastroju,miłosnego podboju.Seksu w łóżeczku,pieniędzy w woreczku,Finlandii na stole,Porsche w stodole!Wesołych świąt życzy Ania i Dejw http://bozenarodzenie.top838.com/wp-content/uploads/2007/11/wigilia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 22.12.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Niech Święta Bożego Narodzeniai Wigilijny wieczór upłyną Wamw szczęściu i radościprzy staropolskich kolędachi zapachu świerkowej gałązki.Nowy Rok zaś niech przyniesie szczęście i pomyślność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.12.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Gratuluję i zycze duzo zdrówka dla Dosi i fasolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 08.01.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Wpadłem na chwilkę pozdrowić i przeprosić, że tak długo mnie nie było - wprowadzałem się. Przede mną 3 noc. Trzymam za Was kciuki niezmiennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.01.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 I co tam u Was słychać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 14.01.2009 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 AGA , DARO, Sory ze dopiero teraz piszę ale nie dostałem powiadomienia. Dzięki za pozdrowienia - u nas po staremu czyli powoli. zaczynamy pomalutku grzebać ogrzewanie, kupuję sobie w necie akcesoria i pierdołki różne ..... Od poniedziłku wchodzi ekipa położyc papę na podłodze i zrobić wstępną warstwe ocieplenia zeby się dało w chacie dodatnią temperaturę uzyskać. A prywatnie to żona mi strasznie tyje - kurde nie wiem czemu Budowa trochę odeszła na drugi plan .... teraz zajmujemy się odgrzebywaniem kartonów z ciuszkami i akcesoriami dla beby. Pierun jeden nie chce na usg pokazać co ma i nie wiemy czy prać różowe czy niebieski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.01.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Najważniejsze że wszytsko wporządku Oj to widze że mamy podobne pieruny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 15.01.2009 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Najważniejsze że wszytsko wporządku Oj to widze że mamy podobne pieruny żeby się nie nastawić jeden tydzień mówię do brzucha fasolka a drugi tydzień fasolek Na kiedy masz termin ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts