Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No dobra, dobra, jak byłeś ostatio u nas to był tylko Zbyszek. I co z tym zarażaniem, też tak działa? On sie cały czas w żartach (mam nadzieję ) odgraża, że ja ja nie chcę, to on sobie na boku dziedzica nazwiska fundnie. :roll:

A nie prawda - zarażałem >>>>> ale lepiej nie pytaj co mi odpowiedział :o

Grzesiu a gdzie link i Twój dziennik :o

Dziennik zaprzestałem uzupełniać więć link skasowałem - nie piszę już bo raz że nie ma o czym a dwa że na tym etapie to już tak trochę strach pokazywać wszystko co się w domu dzieje - stwierdziłem że nie po to płacę za alarm i ochronę żeby potencjalnemu złodziejowi wstawiać zdjęcia z wnętrza ;)

Mam podobne przemyślenia. Ale momnt zokończenia prezentacji zdjęć jeszcze ne nadszedł - choć jest niedaleko. Mam nadzieję że u Ciebie OK :wink:

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

AGA , DARO,

Sory ze dopiero teraz piszę ale nie dostałem powiadomienia.

Dzięki za pozdrowienia - u nas po staremu czyli powoli. zaczynamy pomalutku grzebać ogrzewanie, kupuję sobie w necie akcesoria i pierdołki różne .....

Od poniedziłku wchodzi ekipa położyc papę na podłodze i zrobić wstępną warstwe ocieplenia zeby się dało w chacie dodatnią temperaturę uzyskać.

A prywatnie to żona mi strasznie tyje - kurde nie wiem czemu ;)

Budowa trochę odeszła na drugi plan .... teraz zajmujemy się odgrzebywaniem kartonów z ciuszkami i akcesoriami dla beby. Pierun jeden nie chce na usg pokazać co ma i nie wiemy czy prać różowe czy niebieski :)