Aga J.G 16.01.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 E tam u mnie już cała rodzina nastawiła się na faceta, oprócz mnie choć i tak cięzko mi zwracać się do brzucha w innym rodzaju Termin mam na połowe kwietnia, ale dzieć rosnie bardzo szybko i cały czas termin w/g usg przesuwa nam się do przodu po ostatnim już na koniec marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 18.01.2009 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 E tam u mnie już cała rodzina nastawiła się na faceta, oprócz mnie choć i tak cięzko mi zwracać się do brzucha w innym rodzaju Termin mam na połowe kwietnia, ale dzieć rosnie bardzo szybko i cały czas termin w/g usg przesuwa nam się do przodu po ostatnim już na koniec marca. No dobra przyznam Ci się - ja cały czas gadam do brzucha "Karolinka" choc jak znam moje szczęście to będzie elegancki Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.01.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Secam, tynki fajne, wszystko fajne, ale twoja największa inwestycja przebija wszystko, jak Boga kocham Super zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 19.01.2009 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Secam, tynki fajne, wszystko fajne, ale twoja największa inwestycja przebija wszystko, jak Boga kocham Super zdjecie Normalnie dzienks - nawet nie wiesz jak cieszą mnie TWE SŁOWA Powiem Ci że zrobić sobie dziecko pod koniec budowy to super sprawa Niczym się już nie przejmuje (tylko ciażą) - a dom przestaje być już aż tak ważny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.01.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Secam, tynki fajne, wszystko fajne, ale twoja największa inwestycja przebija wszystko, jak Boga kocham Super zdjecie Normalnie dzienks - nawet nie wiesz jak cieszą mnie TWE SŁOWA Powiem Ci że zrobić sobie dziecko pod koniec budowy to super sprawa Niczym się już nie przejmuje (tylko ciażą) - a dom przestaje być już aż tak ważny Pozostaje mi wierzyć ci na słowo ja już mam wszystkie dzieci w domu Wiadomo kto to będzie?? Dziedzic czy dziedziczka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 19.01.2009 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 no własnie jeszcze nie - nie chce się pokazać ;( celowane było w babeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.01.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 E tam u mnie już cała rodzina nastawiła się na faceta, oprócz mnie choć i tak cięzko mi zwracać się do brzucha w innym rodzaju Termin mam na połowe kwietnia, ale dzieć rosnie bardzo szybko i cały czas termin w/g usg przesuwa nam się do przodu po ostatnim już na koniec marca. No dobra przyznam Ci się - ja cały czas gadam do brzucha "Karolinka" choc jak znam moje szczęście to będzie elegancki Karol Ja też tak mówię że znając moje szczęscie to będę miała 3 babkę ale trochę przeszłam i już mi wszytsko jedno byle donosić i urodzić zdrowe A domek Wam pieknieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 21.01.2009 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Ja też tak mówię że znając moje szczęscie to będę miała 3 babkę normalnie wymyśliłem plan iście napoleoński - to jak ja będę miał syna to się zamienimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.01.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Ja też tak mówię że znając moje szczęscie to będę miała 3 babkę normalnie wymyśliłem plan iście napoleoński - to jak ja będę miał syna to się zamienimy Moje dziewczyny już dawno wpadły na ten pomysł i stwierdziły że w szpitalu napewno sie znajdzie ktoś kto chciał dziewczynkę a ma chłopca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.01.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Widzę że prace idą pełną parą, szkoda tylko że wykonawcy są tacy jacy są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 22.01.2009 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Troszkę ruszyło do przodu ..... wczoraj skończyli papę i wełnę układać Teraz parę dni przerwy w międzyczasie organizuję casting na hydraulika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.01.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 najważniejsze że idzie do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 22.01.2009 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 idzie idzie pomaluuuuutku ale idzie A i zapomniałem casting na połozną też muszę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.01.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 idzie idzie pomaluuuuutku ale idzie A i zapomniałem casting na połozną też muszę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.01.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Fasolka i Koza - 15 minutowa wycieczka dla zwycięzcy konkursu - pytanie konkursowe które to fasolka a które koza http://www.albumik.pl/albumy/secam/domek_2/3953510148358.jpg jak ja lubie Twoje poczucie humoru! Pozdrawiam Ciebie i nosicielke fasolki ( nie mylic z kozą ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 27.01.2009 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 jak ja lubie Twoje poczucie humoru! No widzisz Gosia jak się dobraliśmy - a ja lubię żabki Dziękujemy za pozdrowienia - uściskam nosicielkę i fasolkę (kozę jak wystygnie to tez mogę uściskać ) Pozdrawiamy tych co dane jest im już mieszkać P.S> Czy już się polepszyło to znaczy zła passa minęła ?? pytam o "nieszczęscia" noworoczne o których pisałaś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.01.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 jak ja lubie Twoje poczucie humoru! No widzisz Gosia jak się dobraliśmy - a ja lubię żabki Dziękujemy za pozdrowienia - uściskam nosicielkę i fasolkę (kozę jak wystygnie to tez mogę uściskać ) Pozdrawiamy tych co dane jest im już mieszkać P.S> Czy już się polepszyło to znaczy zła passa minęła ?? pytam o "nieszczęscia" noworoczne o których pisałaś ?? dziekuję wygląda na to, ze idzie ku lepszemu, ale ciiiicho nikomu ani słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 28.01.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 moje gratulacje ,jak ślicznie na tych zdjęciach wszystko widać ihhi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 28.01.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Gratuluję - bardzo odważna sesja zdjęciowa. Może na okładkę Men's Health czy cuś? Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.01.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Gratulacje Fajne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts