Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

E tam u mnie już cała rodzina nastawiła się na faceta, oprócz mnie choć i tak cięzko mi zwracać się do brzucha w innym rodzaju 8)

Termin mam na połowe kwietnia, ale dzieć rosnie bardzo szybko i cały czas termin w/g usg przesuwa nam się do przodu po ostatnim już na koniec marca.

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

E tam u mnie już cała rodzina nastawiła się na faceta, oprócz mnie choć i tak cięzko mi zwracać się do brzucha w innym rodzaju 8)

Termin mam na połowe kwietnia, ale dzieć rosnie bardzo szybko i cały czas termin w/g usg przesuwa nam się do przodu po ostatnim już na koniec marca.

No dobra przyznam Ci się - ja cały czas gadam do brzucha "Karolinka" choc jak znam moje szczęście to będzie elegancki Karol :wink:

Secam, tynki fajne, wszystko fajne, ale twoja największa inwestycja przebija wszystko, jak Boga kocham :)

Super zdjecie 8)

Normalnie dzienks - nawet nie wiesz jak cieszą mnie TWE SŁOWA

Powiem Ci że zrobić sobie dziecko pod koniec budowy to super sprawa

Niczym się już nie przejmuje (tylko ciażą) - a dom przestaje być już aż tak ważny :)

Secam, tynki fajne, wszystko fajne, ale twoja największa inwestycja przebija wszystko, jak Boga kocham :)

Super zdjecie 8)

Normalnie dzienks - nawet nie wiesz jak cieszą mnie TWE SŁOWA

Powiem Ci że zrobić sobie dziecko pod koniec budowy to super sprawa

Niczym się już nie przejmuje (tylko ciażą) - a dom przestaje być już aż tak ważny :)

Pozostaje mi wierzyć ci na słowo :lol: ja już mam wszystkie dzieci w domu :wink: Wiadomo kto to będzie?? Dziedzic czy dziedziczka??

No dobra przyznam Ci się - ja cały czas gadam do brzucha "Karolinka" choc jak znam moje szczęście to będzie elegancki Karol :wink:

Ja też tak mówię że znając moje szczęscie to będę miała 3 babkę :) ale trochę przeszłam i już mi wszytsko jedno byle donosić i urodzić zdrowe :)

A domek Wam pieknieje :)

Ja też tak mówię że znając moje szczęscie to będę miała 3 babkę :)

normalnie wymyśliłem plan iście napoleoński - to jak ja będę miał syna to się zamienimy ;)

Moje dziewczyny już dawno wpadły na ten pomysł i stwierdziły że w szpitalu napewno sie znajdzie ktoś kto chciał dziewczynkę a ma chłopca :wink: :)

:lol: :lol: :lol:

jak ja lubie Twoje poczucie humoru!

No widzisz Gosia jak się dobraliśmy - a ja lubię żabki :D

Dziękujemy za pozdrowienia - uściskam nosicielkę i fasolkę (kozę jak wystygnie to tez mogę uściskać :) )

Pozdrawiamy tych co dane jest im już mieszkać ;)

P.S> Czy już się polepszyło to znaczy zła passa minęła ?? pytam o "nieszczęscia" noworoczne o których pisałaś ??

:lol: :lol: :lol:

jak ja lubie Twoje poczucie humoru!

No widzisz Gosia jak się dobraliśmy - a ja lubię żabki :D

Dziękujemy za pozdrowienia - uściskam nosicielkę i fasolkę (kozę jak wystygnie to tez mogę uściskać :) )

Pozdrawiamy tych co dane jest im już mieszkać ;)

P.S> Czy już się polepszyło to znaczy zła passa minęła ?? pytam o "nieszczęscia" noworoczne o których pisałaś ??

dziekuję :D :D :D

wygląda na to, ze idzie ku lepszemu, ale ciiiicho nikomu ani słowa :wink: 8)