Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

podoba mi sie tylko to srebrne nie za bardzo.

a cena jeszcze bardziej mi sie podoba my z Jola jedziemy na wiochy w sobote wyceniac kuchnie, damy znac jak wrazenia i podzielimy sie namiarami.

Braciszku, musze chyba opuscic swoje komentarze i dziennik, bo zostalam namierzona, ale bede zagladac do Was, pozdrow Dosie i powiedz kiedy sie w koncu spotkamy?

co do spotkania to pogadam z Doską - od niej teraz sporo zależy - kwestia jak będzie się czuła danego dnia

Jeśli coś to wekendy bo staramy się choć odrobine w soboty iniedziele nie pracować . A tak w ogóle to Wy mieliście do nas przyjechać domek zobaczyć ??

Moze jak będziesz kiedyś po mojej stronie miasta to wpadniecie do nas na kawe ?? zapraszam ( na kawę oczywiście do domu nie na budowę ;) )

ciesze sie braciszku ze znalezliscie fachowca,

bo my juz 3 ekipe od gk mamy, od wtorku wcodza...

bylysmy z Jola w Myjach kuchnie wyceniac, damy znac czy sa bardziej atrakcyjni od Lilii

a i slyszalam ze synus bedzie. gratuluje baaardzo.

Dzięki Aniu

Za namiar na meble bedę wdzięczny

Fachowca zmieniam czy będzie dobry zobaczymy - czas pokaże ;) na razie jestem dobrej myśli.

A w sprawie kindera to faktycznie synek wychodzi :D choć w poprzedneij ciąży cąłyczas pan doktor widział córkę a był syn.

Dla tego się nie nastawiam -

Ale jak by co to się z Agą JG zamienię :D:D:D

No nie Aga ?? :D

Mamy odbiór sieci i przyłącza wodociągowego.

Półtorej roku walki , (nie wspomnę już o kosztach) żeby mieć taką pieczatkę.

Ale co by nie było to jest NASZA sieć i nikt bez naszej zgody nie może się do niej podpiąć

Witaj Secam :)

Mamy podobną sytuację jak Ty, jeśli chodzi o wodę i przyłącze - musimy budować sieć. Mamy działkę w tej samej gminie, czy możesz podpowiedzieć w jaki sposób załatwiłeś powyższą sprawę, tzn. jak załatwić żeby przyszli ew. użytkownicy sieci byli zobowiązani do pokrycia swojej części kosztów jej budowy.

Będziemy wdzięczni za pomoc :)