anjamen 02.02.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Barciszku a wycene tej kuchni dostales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 03.02.2009 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Barciszku a wycene tej kuchni dostales? 10600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 03.02.2009 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 cos w tym stylu sie nam podoba http://www.e-budownictwo.pl/artykuly/artykuly_duze/Stolmar_kuchnia_dom_d1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.02.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 podoba mi sie tylko to srebrne nie za bardzo.a cena jeszcze bardziej mi sie podoba my z Jola jedziemy na wiochy w sobote wyceniac kuchnie, damy znac jak wrazenia i podzielimy sie namiarami. Braciszku, musze chyba opuscic swoje komentarze i dziennik, bo zostalam namierzona, ale bede zagladac do Was, pozdrow Dosie i powiedz kiedy sie w koncu spotkamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 03.02.2009 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 ten styl to mniej więcej zaraz jeszcze wkleję jakies inne - ukrałem komuś z dziennika (jakiejś Twojej koleżance ) A z tym namierzeniem to kto ?? szefostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.02.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 nieee, jedna z lekarek czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 03.02.2009 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 http://www.albumik.pl/albumy/secam/pierdolki/4017864256177.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 03.02.2009 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 http://www.albumik.pl/albumy/secam/pierdolki/4017874256177.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 03.02.2009 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 nieee, jedna z lekarek czekam na fotki kabluje ?? dla tego ja wykasowałem wszelakie swoje fotki z dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.02.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 nie nie kabluje, ale zapewne plotkuje a ja za duzo klapie jezorem na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 03.02.2009 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 co do spotkania to pogadam z Doską - od niej teraz sporo zależy - kwestia jak będzie się czuła danego dnia Jeśli coś to wekendy bo staramy się choć odrobine w soboty iniedziele nie pracować . A tak w ogóle to Wy mieliście do nas przyjechać domek zobaczyć ?? Moze jak będziesz kiedyś po mojej stronie miasta to wpadniecie do nas na kawe ?? zapraszam ( na kawę oczywiście do domu nie na budowę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 03.02.2009 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 nie nie kabluje, ale zapewne plotkuje a ja za duzo klapie jezorem na forum no fakt nawijacie dziewczyny ostro - nawet już nie czytam bo nie nadarzam :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.02.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Bardzo mi się te kuchnie podobają A jedne mebelki to prawie jak moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 04.02.2009 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Bardzo mi się te kuchnie podobają A jedne mebelki to prawie jak moje no własnie mówiłem ze zawinąłem komuś z dziennika teraz już wiem komu To które to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.02.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Mojej nie podwędziłeś Ale moje mebelki wygladaja podobnie jak na ostatnije fotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.02.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 ciesze sie braciszku ze znalezliscie fachowca, bo my juz 3 ekipe od gk mamy, od wtorku wcodza... bylysmy z Jola w Myjach kuchnie wyceniac, damy znac czy sa bardziej atrakcyjni od Lilii a i slyszalam ze synus bedzie. gratuluje baaardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.02.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 To trzymam kciuki za instalacje I gratuluje odbioru i pieknej czerwonej pieczęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 09.02.2009 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ciesze sie braciszku ze znalezliscie fachowca, bo my juz 3 ekipe od gk mamy, od wtorku wcodza... bylysmy z Jola w Myjach kuchnie wyceniac, damy znac czy sa bardziej atrakcyjni od Lilii a i slyszalam ze synus bedzie. gratuluje baaardzo. Dzięki Aniu Za namiar na meble bedę wdzięczny Fachowca zmieniam czy będzie dobry zobaczymy - czas pokaże na razie jestem dobrej myśli. A w sprawie kindera to faktycznie synek wychodzi choć w poprzedneij ciąży cąłyczas pan doktor widział córkę a był syn. Dla tego się nie nastawiam - Ale jak by co to się z Agą JG zamienię :D:D No nie Aga ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.02.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.02.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Mamy odbiór sieci i przyłącza wodociągowego. Półtorej roku walki , (nie wspomnę już o kosztach) żeby mieć taką pieczatkę. Ale co by nie było to jest NASZA sieć i nikt bez naszej zgody nie może się do niej podpiąć Witaj Secam Mamy podobną sytuację jak Ty, jeśli chodzi o wodę i przyłącze - musimy budować sieć. Mamy działkę w tej samej gminie, czy możesz podpowiedzieć w jaki sposób załatwiłeś powyższą sprawę, tzn. jak załatwić żeby przyszli ew. użytkownicy sieci byli zobowiązani do pokrycia swojej części kosztów jej budowy. Będziemy wdzięczni za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts