trabi-wrc 12.02.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Mamy odbiór sieci i przyłącza wodociągowego. Półtorej roku walki , (nie wspomnę już o kosztach) żeby mieć taką pieczatkę. Ale co by nie było to jest NASZA sieć i nikt bez naszej zgody nie może się do niej podpiąć Witaj Secam Mamy podobną sytuację jak Ty, jeśli chodzi o wodę i przyłącze - musimy budować sieć. Mamy działkę w tej samej gminie, czy możesz podpowiedzieć w jaki sposób załatwiłeś powyższą sprawę, tzn. jak załatwić żeby przyszli ew. użytkownicy sieci byli zobowiązani do pokrycia swojej części kosztów jej budowy. Będziemy wdzięczni za pomoc Secam przed zasypaniem obsikał rurę i tym samym wszyscy w okolicy wiedzą, że rura jest jego Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 13.02.2009 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Witaj Secam Mamy podobną sytuację jak Ty, jeśli chodzi o wodę i przyłącze - musimy budować sieć. Mamy działkę w tej samej gminie, czy możesz podpowiedzieć w jaki sposób załatwiłeś powyższą sprawę, tzn. jak załatwić żeby przyszli ew. użytkownicy sieci byli zobowiązani do pokrycia swojej części kosztów jej budowy. Będziemy wdzięczni za pomoc Odpiszę Ci dzisiaj na Priva i dokładnie opiszę co i jak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 13.02.2009 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Mamy odbiór sieci i przyłącza wodociągowego. Półtorej roku walki , (nie wspomnę już o kosztach) żeby mieć taką pieczatkę. Ale co by nie było to jest NASZA sieć i nikt bez naszej zgody nie może się do niej podpiąć Witaj Secam Mamy podobną sytuację jak Ty, jeśli chodzi o wodę i przyłącze - musimy budować sieć. Mamy działkę w tej samej gminie, czy możesz podpowiedzieć w jaki sposób załatwiłeś powyższą sprawę, tzn. jak załatwić żeby przyszli ew. użytkownicy sieci byli zobowiązani do pokrycia swojej części kosztów jej budowy. Będziemy wdzięczni za pomoc Secam przed zasypaniem obsikał rurę i tym samym wszyscy w okolicy wiedzą, że rura jest jego Pozdrav http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/r020.gif pewnie !!! to samo zrobiłem u Trabiego i teraz Trabi nie może się podłaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 13.02.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Secam umarłam ze śmiechu. A taki podły humor miałam dziś rano. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 13.02.2009 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Secam umarłam ze śmiechu. A taki podły humor miałam dziś rano. Dzięki! Podły humor .... trzeba napisać do Secama i już .... wygadamy się, wykrzyczymy i będziemy mieli obydwoje dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.02.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Secam przed zasypaniem obsikał rurę i tym samym wszyscy w okolicy wiedzą, że rura jest jego Hihihihihihihihi dobre, ale nie sikał pod wiatr? W pierwszej chwili myślałam, że to jamniczek Secama obsikał tą rurę, no ale jeśli sam Secam, to wszystko ok Secam, dzięki za odpowiedź na Priva ( już odpisałam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 13.02.2009 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Secam, dzięki za odpowiedź na Priva ( już odpisałam) Odpisałem ale numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 13.02.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 13.02.2009 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Dzień dobry o zesz ..... w mordkę..... kogo me stare oczy widzą Dzień dobry Słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 13.02.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Bardzo, bardzo tęskniłam z Wami wszystkimi. Wykańczający ten przymusowy odwyk jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.02.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Secam, dzięki za odpowiedź na Priva ( już odpisałam) Odpisałem ale numer To jak będziemy na działce, to pomachamy Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.02.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Scur Kochana co się z Toba dzieje????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 13.02.2009 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Scur Kochana co się z Toba dzieje????? Pawnie zapracowana dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 13.02.2009 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Anja jak tam Prace nie masz komentarzy i nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 13.02.2009 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 To jak będziemy na działce, to pomachamy Wam To my odmachamy - kawą budowlaną nawet poczęstujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.02.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Nawet nie wiesz jak nam miło, że jeszcze nie mieszkamy, a już ktoś życzliwy w miejscowości mieszka. To my ciastka przywieziemy do tej kawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 13.02.2009 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Nawet nie wiesz jak nam miło, że jeszcze nie mieszkamy, a już ktoś życzliwy w miejscowości mieszka. To my ciastka przywieziemy do tej kawy. Do zobaczenia oby wiosna w końcu nadeszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.02.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Nam jeszcze daleko do budowania , ale Wam życzę jak najszybciej nadejścia ciepłych dni. Spadam do garów, coś jeść trzeba. Papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 13.02.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Kochani, odpowiem krótko bo na dłużej nie mam czasu. pracuję, pracuję, pracuję... Dziś postanowiłam choć na trochę zajrzeć do Was. I już czuję się lepiej. Fajnie wiedzieć, że nawet po pół roku wy ciągle tu jesteście. Buziaki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.02.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Scureczko, wpadaj czesciej Grzesiu jak sie spotkamy to pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts