secam 15.04.2009 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 tak...tak jak Wy http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a080.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a080.gif TO SERDECZNE GRATULACJE !!!! a który tydzień (miesiąc) ?? też mi na starość przyszło tiaaaa ..... a ja to niby młody ...... koniecznie jakieś spotkanko trzeba zmontować pisałam właśnie do scurki Scurkę spotkałem wczoraj w Leroyu i tez ten temat poruszyłem. Chodzi mi po głowie Sielska (tylko nie wiem jak ta moją ciężarówkę dotransportuję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.04.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 i ja sie na spotkanie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 15.04.2009 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 i ja sie na spotkanie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 17.04.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Ludziska co się dzieje, telepatycznie się ściągamy czy jak ??? Pół roku mnie na FM nie było a tu nagle: Pomyslałam ledwo we wtorek o Grzesiu - już to po południu Grzesia w sklepie zoczyłam. Pomyslałam ledwo w czwartek o Ivonce - już to po południu Ivonka do mnie pisze. Cuda, ludzie, mówię Wam cuda. Trzeba się spotkać koniecznie. A Dośkę to może na taczce byłoby najwygodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.04.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Agnieszka! a ja o Tobie nie dalej jak tydzien temu myslalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.04.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Wiosna przyszłą prace ruszyły Rurki bardzo gustowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 17.04.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Ludziska co się dzieje, telepatycznie się ściągamy czy jak ??? Pół roku mnie na FM nie było a tu nagle: Pomyslałam ledwo we wtorek o Grzesiu - już to po południu Grzesia w sklepie zoczyłam. Pomyslałam ledwo w czwartek o Ivonce - już to po południu Ivonka do mnie pisze. Cuda, ludzie, mówię Wam cuda. Trzeba się spotkać koniecznie. A Dośkę to może na taczce byłoby najwygodniej. Widzisz jak się nam w pamięć wryłaś :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 17.04.2009 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Wiosna przyszłą prace ruszyły Rurki bardzo gustowne tiaaaa, takie gustowne szare, - kolor modny ponoć w tym sezonie Aga , a Ty to chyba w apogeum wielkiego wybuchu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 17.04.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Robiłam wszystko, żebyście już nigdy Del nie mogli z tej pamięci zrobić. A tak w ogóle to jakoś tak śmiesznie bez brzucha w towarzystwie samych brzuchaczy. Aga, Dośka, Ivonka - popracowaliście osstro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 17.04.2009 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Zima ciężka i chłodna to się grzaliśmy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.04.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 W niedzielę zaczynamy wywoływanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 17.04.2009 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 W niedzielę zaczynamy wywoływanie Będziemy trzymać kciuki (cała czwórka) http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/k025.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.04.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 W niedzielę zaczynamy wywoływanie Będziemy trzymać kciuki (cała czwórka) http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/k025.gif dzieki napewno się przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.04.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Secam Nooo, to niedługo kawka na tarasiku, czym masz zamiar wyłożyć płytkami, czy czymś innym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 19.04.2009 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 To jest wstępna pierwsza wylewka robiona ręcznie w taczce , na to pójdzie 5 cm styropianu, następnie przy robieniu wylewek chłopaki wyleją z miksokreta (do wysokości okna) również finalną warstwę betonu . Na to kieeeedyś pójdą jakieś kafle czy kamień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 19.04.2009 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Gosia , icle Cię kosztował ten odwiert?? i czy facet dawał Ci jakies papiery do tego (te które się daje do papierów przy projekcie oczyszczalni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.04.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Hej, koszt odwiertu ma być około 300 zł + koszty dojazdu około 400 zł ( na 100% będziemy wiedzieć, jak dostaniemy papiery i przyjdzie moment zapłaty). Tak, papiery dostaniemy około tygodnia od odwiertu, czyli w przyszłym tygodniu środa-czwartek powinny być. Tak, ten papier jest potrzebny projektantowi i później do odbioru domu. Nie wiedziałam, że na tarasie również kładzie się styropian , a w jakim celu? Ociepla to w jakiś sposób dom i zatrzymuje wilgoć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 19.04.2009 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Tak kazał i nasz budowlaniec i nasza kierowniczka zapobiega niby przemarzaniu i ma niby byc tak ze ta wierzchnia warstwa będzie sobie pod wpływem mrozu czy upałów pracować i nie będzie pękać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.04.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 A jeśli chodzi o wiercenia, zastanawiasz się nad POŚ-em? Miałam się jeszcze zapytać o okna.Mamy w wykuszu okna tak jak u Was są, czyli do samego dołu.Natomiast ja myślę o tym, żeby były na wysokość wszystkich okien w domu na parterze, gdyż nie będzie tarasu z tej samej strony.Pytanie, czy masz wszystkie okna w wykuszu otwierane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 19.04.2009 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 A jeśli chodzi o wiercenia, zastanawiasz się nad POŚ-em? Miałam się jeszcze zapytać o okna. Mamy w wykuszu okna tak jak u Was są, czyli do samego dołu. Natomiast ja myślę o tym, żeby były na wysokość wszystkich okien w domu na parterze, gdyż nie będzie tarasu z tej samej strony. Pytanie, czy masz wszystkie okna w wykuszu otwierane? Dwa boczne otwierane Środkowe stałe Ja bym zostawił do samej ziemi efekt patrzenia ze srodka jest piorunujący - możesz zobaczyć na własne oczy bedziemy na budowie dzisiaj około 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts