anjamen 07.05.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Braciszku jeszcze nie, pamietasz jak psioczylismy na Czesia, ten moj hydraulik jest milion razu gorszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 07.05.2009 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Braciszku jeszcze nie, pamietasz jak psioczylismy na Czesia, ten moj hydraulik jest milion razu gorszy Ja pitole ....... Czesiek co złego mogę powiedzieć to że zawalał terminy i nie słowny był ale przynajmniej dobrze robił Ja mam teraz tez innych - tempo ślimacze ale robią tak jak chcę więc nie jest źle Akceptują (z bólem) wszystkie moje wymysły. A straszne rzeczy wymyślam np: żeby była podłogówka (panowie twierdzą "pocco " ,żeby podłogówka była na osobnym roździelaczu a nie na "powrocie z grzejników", żeby piec był w układzie otwartym na mieszaczu, że ma być osobny licznik na wodę do ogrodu.... i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.05.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Kurcze ale Ty masz wszystko przemyslane, my zadajemy pytanie hydraulikowi kretynowi jak mamy kafle pod tymi rurkami polozyc????????? kretyn nie powiedzial nic zeby przygotowac i myslelismy ze sie da potem kafle ale teraz bez szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 07.05.2009 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Kurcze ale Ty masz wszystko przemyslane, my zadajemy pytanie hydraulikowi kretynowi jak mamy kafle pod tymi rurkami polozyc????????? kretyn nie powiedzial nic zeby przygotowac i myslelismy ze sie da potem kafle ale teraz bez szans No z kaflami problem ...... też chciałem robić kafle ale zaczyna mi wychodzić taka plątanina że ..... szkpoda gadać Też o to pytałem POanów Ty masz gazowe więc masz mniej rurek a ja przy węglu .... zobaczysz jak zdjecia wstawię kotłowni Jedyna metoda to nacinać kafle i wsuwać płytki pod .... ale to wygląda jak wygląda Zastanawiałem się tez nad małymi kaflami (wtedy będzie mniej widać cięcia) A jak się wkurzę to walnę jakąś farbę zmywalną silikonową i oleję kafle. Masz zdjecia swojej kotłowni ???? możesz wstawić u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.05.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 tak bylo tydzien temu teraz rurek przybylo sporohttp://img23.imageshack.us/img23/3336/dsc02475hgz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 07.05.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Ja pierdziu a ja myślałem że mam dużo Masz już solary ?? jakie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.05.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 jakis pomysl jak kafle polozyc pod nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.05.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Braciszku u mnie solary byly kladzione razem z dachowka czyli 2 lata temu hewalex plytowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 07.05.2009 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 jakis pomysl jak kafle polozyc pod nimi Jak wymyslą kafle układane sprajem metodą napryskową to Ci powiem :D:D Na razie brak pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 07.05.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 jakis pomysl jak kafle polozyc pod nimi To proste jak obręcz ... a więc: - do wykonania robót potrzebne nam będą: 1. szlifierka kątowa 2. tarcza do cięcia 125 3. taśma "Powertape" do ponownego połączenia rur najlepiej urżnąć rury tuż pod kotłem, to się nie będzie zahaczać o nie podczas kafelkowania. Jeśli będziesz potrzebowała szczegółowych wskazówek, to wal jak w dym ... Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 07.05.2009 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 jakis pomysl jak kafle polozyc pod nimi To proste jak obręcz ... a więc: - do wykonania robót potrzebne nam będą: 1. szlifierka kątowa 2. tarcza do cięcia 125 3. taśma "Powertape" do ponownego połączenia rur najlepiej urżnąć rury tuż pod kotłem, to się nie będzie zahaczać o nie podczas kafelkowania. Jeśli będziesz potrzebowała szczegółowych wskazówek, to wal jak w dym ... Pozdrav http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c045.gif jak wyleweczki sąsiedzie ?? robisz cos ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.05.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 jak tam przygotowania do komunii?wszystko dopięte na ostatni guzik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 07.05.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 jakis pomysl jak kafle polozyc pod nimi To proste jak obręcz ... a więc: - do wykonania robót potrzebne nam będą: 1. szlifierka kątowa 2. tarcza do cięcia 125 3. taśma "Powertape" do ponownego połączenia rur najlepiej urżnąć rury tuż pod kotłem, to się nie będzie zahaczać o nie podczas kafelkowania. Jeśli będziesz potrzebowała szczegółowych wskazówek, to wal jak w dym ... Pozdrav http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c045.gif jak wyleweczki sąsiedzie ?? robisz cos ?? Panie drogi - wyleweczki to ja mam od miesiąca ponad. Tynkarze skończyli prawie 2 tygodnie temu. Zaraz zamawiam wełnę i g-k. A wczoraj skończyłem zwożenie gresu do garażu i kotłowni. Od 3 tygodnia maja ma wkroczyć facio od płytek. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 07.05.2009 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Panie drogi - wyleweczki to ja mam od miesiąca ponad. Tynkarze skończyli prawie 2 tygodnie temu. Zaraz zamawiam wełnę i g-k. A wczoraj skończyłem zwożenie gresu do garażu i kotłowni. Od 3 tygodnia maja ma wkroczyć facio od płytek. Pozdrav Drogi kolego - przecież wiem że masz wylewki , nie myślałem tylko że takie tempo narzucisz chesz mnie prześcignąć skubańcu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 07.05.2009 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 jak tam przygotowania do komunii? wszystko dopięte na ostatni guzik? Trwają nauki w kościele Reszta technicznie przygotowana. Zamówiliśmy imprezę w knajpie , w stanie Dosi to jak by w domu robić to by pewnie zaraz urodziła Tak więc technicznie wszystko zostało załatwione - pozostał stres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.05.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 jak tam przygotowania do komunii? wszystko dopięte na ostatni guzik? Trwają nauki w kościele Reszta technicznie przygotowana. Zamówiliśmy imprezę w knajpie , w stanie Dosi to jak by w domu robić to by pewnie zaraz urodziła Tak więc technicznie wszystko zostało załatwione - pozostał stres to chyba najrozsądniejsze wyjście w tej sytuacji u mnie też już przygotowania twają - bigos zrobiony i zamrożony próby w kościele od poniedziałku nie stresujcie się za mocno...szczególnie Dosia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 08.05.2009 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 to chyba najrozsądniejsze wyjście w tej sytuacji u mnie też już przygotowania twają - bigos zrobiony i zamrożony próby w kościele od poniedziałku nie stresujcie się za mocno...szczególnie Dosia pozdrawiam Dosia sie chyba nie stresuje bo już od dawna ma wszystko przygotowane i technicznie zorganizowane. Ja tam mam trochę stresa, jakoś to życie ostatnio to pędzący pociąg (taki zagraniczny - akspresowy) przypomina . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.05.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Ja tam mam trochę stresa, jakoś to życie ostatnio to pędzący pociąg (taki zagraniczny - akspresowy) przypomina . Secam, a Ty pomyśli jak Twoje dziecię musi się denerwować Pozdrowienia dla Dorotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 08.05.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Secam, a Ty pomyśli jak Twoje dziecię musi się denerwować Pozdrowienia dla Dorotki tiaaaa .... on sie denerwuje bo nie wie co dostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.05.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Secam, a Ty pomyśli jak Twoje dziecię musi się denerwować Pozdrowienia dla Dorotki tiaaaa .... on sie denerwuje bo nie wie co dostanie No widziesz, ma się czym dziecko denerwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts