Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cześć Zmorki,

Pozdrawiam Was pokomunijnie. Jak się udało. Piotruś zadowolony? Dośka z emocji nie urodziła? :lol: :lol:

Aga - to Wy jesteście teraz POSTKOMUNA !!!

Pozdrav

A co? Pewnie, że jesteśmy.

Was, za kilka lat, Jerzyk też tak urządzi. :lol: :lol: :lol:

A daj Pan spokój ... ledwie się urodził i dopiero co zaczął raczkować a to dzisiaj po przebudzeni pyta: Tata a skończyłeś z dziadziem układać wełnę mineralną ? ;-)

Pozdrav

cześć Zmorki,

Pozdrawiam Was pokomunijnie. Jak się udało. Piotruś zadowolony? Dośka z emocji nie urodziła? :lol: :lol:

CZEŚĆ PASKUDO ;)

Już myślałem że nie napiszesz. :)

Komunie przetrwaliśmy, Dośka nie urodziła - a ja prawie urodziłęm :)

Było fajnie i chyba się wszystko udało, wiele wyręczyła nas knajpa ale i tak się naganiałem i nadenerwowałem. W tym stanie to nie wiem jak by to wyglądało w domu - szacun dla tych co zrobili w domku ;)

Najbardziej oczywiście zadowolony komunista - kasy nadostawał - prezenty już sobie kupił .... oj za moich czasów to takich prezentów nie było

:wink:

A jak u Was - Szymek zadowolony ??

cześć Zmorki,

CZEŚĆ PASKUDO ;)

Już myślałem że nie napiszesz. :)

Komunie przetrwaliśmy, Dośka nie urodziła - a ja prawie urodziłęm :)

Było fajnie i chyba się wszystko udało, wiele wyręczyła nas knajpa ale i tak się naganiałem i nadenerwowałem. W tym stanie to nie wiem jak by to wyglądało w domu - szacun dla tych co zrobili w domku ;)

Najbardziej oczywiście zadowolony komunista - kasy nadostawał - prezenty już sobie kupił .... oj za moich czasów to takich prezentów nie było

:wink:

A jak u Was - Szymek zadowolony ??

Szymek bardzo zadowolony.

Dostał fajne prezenty, więc cieszy michę. :wink: :wink:

a my to by sie moze spotkali co?

dawno oj bardzo dawno Was nie widzialam i sie stesknilam :oops:

Cześć Aniu Na spotkanie to teraz marne szanse - Dośka siedzi jak na wulkanie a ja w pełnej gotowości jak karetka pogotowia wstrzeliwuję się w bule próbując odróżnić czy to te przepowiadające czy już te własciwe :D

Ale jak już urodzi i dojdzie do siebie to się spotkamy w większym gronie ;)

a my to by sie moze spotkali co?

dawno oj bardzo dawno Was nie widzialam i sie stesknilam :oops:

Cześć Aniu Na spotkanie to teraz marne szanse - Dośka siedzi jak na wulkanie a ja w pełnej gotowości jak karetka pogotowia wstrzeliwuję się w bule próbując odróżnić czy to te przepowiadające czy już te własciwe :D

Ale jak już urodzi i dojdzie do siebie to się spotkamy w większym gronie ;)

Ja bym nie przesadzała z tym czekaniem. Wiem, że już blisko ale takie czekanie niepotrzebnie wprowadza nerwową atmosferę. Oczywiście , najmądrzejsza jestem taka bo znam to z autopsji. Misiąc do terminu a ja już zwarta i gotowa byłam. :lol: :lol: :lol:

Jak najbardziej jestem za spotkaniem. Obiecuję, że wezmę ze sobą klem, nożyczki i rękawiczki, i w razie czego dzidziusia na świat przyjmę. :p :p

Buziaki z rana