scur 25.05.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Szymek bardzo zadowolony. Dostał fajne prezenty, więc cieszy michę. Niech zgadnę .... własnego kompa ?? Laptop będzie z kasy którą dostał. Ale celowałeś prawie w 10 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.05.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 czyli gorace oczekiwanie Trzymam za Was kciuki a Dosi życze żeby poszło szybko i sprawnie Duzo zdrówka dla Was. Na budowie bardzo fajny etap i pomysł kominka mi się bardzo podoba ( w końcu sama taki posiadam ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 30.05.2009 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 czyli gorace oczekiwanie Trzymam za Was kciuki a Dosi życze żeby poszło szybko i sprawnie Duzo zdrówka dla Was. Na budowie bardzo fajny etap i pomysł kominka mi się bardzo podoba ( w końcu sama taki posiadam ). Dziękuję w imieniu Dosi - jak się doczłapie do komputera to pewnie napisze To już lada moment czekamy jak na bombie Na budowie wszystko gotowe do układania podłogówki i wylewek - czekam na ekipę. Kominek z płaszczem będzie - mimo wielu opini nie dałem się wyleczyć z niego. P.S. Uściskaj maleńką - pozdrawiam i następnym razem wysiądźcie z samochodu - zapraszam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.06.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Za Dosie kciuki zaciskam bardzo mocno Ja tam jestem z mojego kominka bardzo zadowolona, a że lubie palić to przynajmniej mam pozytek z tego mojego grzebania w piecu Małą uściskam, napewnio jak kiedys zawitamy do Wrocka i bedziemy w okolicy to już w aucie nie zostane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 01.06.2009 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Dośka w Szpitalu - ale chyba na małym falstarcie A jaki kominek z płaszczem masz jakiej firmy ?? Zaczynam się za tym rozglądać poooomalutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.06.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Dośka w Szpitalu - ale chyba na małym falstarcie A jaki kominek z płaszczem masz jakiej firmy ?? Zaczynam się za tym rozglądać poooomalutku Secam a na kiedy Dosia ma termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 01.06.2009 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 koło 15 teoretycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 01.06.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Secam, i jak zona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.06.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 dawaj nam tu informacje bo umrzemy z niecierpliwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.06.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Komunie przetrwaliśmy, Dośka nie urodziła - a ja prawie urodziłęm Było fajnie i chyba się wszystko udało, wiele wyręczyła nas knajpa ale i tak się naganiałem i nadenerwowałem. W tym stanie to nie wiem jak by to wyglądało w domu - szacun dla tych co zrobili w domku no zrobili, zrobili...a potem niestety to odchorowali....cały poniedziałek w łóżku spędziłam ale całość wyszła OK - tak jak u Was i u Agi trzymam kciuki za Dośkę i pozdrawiam całą rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.06.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Najgorsze, to te dni przed. Czeka sie codziennie. Wszystko niby przygotowane. A mnie tak zaskoczylo, ze nie moglam nawet dowodu znalezc, nog ogolic I pojechalam, jak nie wiem co... A najgorsze jest to, ze nie mogę się piwa spokojnie napić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.06.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Szymek bardzo zadowolony. Dostał fajne prezenty, więc cieszy michę. Niech zgadnę .... własnego kompa ?? Laptop będzie z kasy którą dostał. Ale celowałeś prawie w 10 ! identycznie jaku nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.06.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ja tam jestem z mojego kominka bardzo zadowolona, a że lubie palić to przynajmniej mam pozytek z tego mojego grzebania w piecu ja też jestem zadowolona z naszego przecież jak się wprowadziliśmy (na przelomie grudnia i stycznia) to było nasze jedyne źródlo ciepła i gorącej wody - egzamin zdał na 5 a teraz po 5 latach też nam słuzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.06.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Nasz kominek jest z Makrotermu Trzymam kciuki za Dośkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 02.06.2009 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Secam, i jak zona? dawaj nam tu informacje bo umrzemy z niecierpliwosci No dobra piszę Dośka w szpitalu na lekkim falstarcie jak pisałem Używając gwary lekarskiej "rozwarcie " jest na 2 palce ale postępu nie ma Ale toponoć jest normalne i może tak trwać, więc może wyjdzie do domu ....... ale i tu szlak mnie trafia .... bo okazało się (dowiedzieliśmy się przez przypadek) że za tydzień zamykają 40 lecia i pewnie cąłe miasto się zwali do naszego szpitala na porody i może nie być miejsc jak przyjdziemy za tydzień ..... a lekarz prowadzący z tego szpitala - rodzinny wykupiony - zapłacony - normalnie masakra, może być tak że Doska zostanie na siłe w szpitalu aż do porodu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 02.06.2009 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ja tam jestem z mojego kominka bardzo zadowolona, a że lubie palić to przynajmniej mam pozytek z tego mojego grzebania w piecu ja też jestem zadowolona z naszego przecież jak się wprowadziliśmy (na przelomie grudnia i stycznia) to było nasze jedyne źródlo ciepła i gorącej wody - egzamin zdał na 5 a teraz po 5 latach też nam słuzy Ja tylko poszalałem bo chcę połączyć kominek z płaszczem z piecem na ekogroszek zobaczymy jak to wyjdzie - a makroterm będzie niezaprzeczalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 02.06.2009 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Nasz kominek jest z Makrotermu Trzymam kciuki za Dośkę Aga, jak pewnie wiesz był dzisiaj u mnie Marcin - wiesz, te pieruny się z nas śmieją ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.06.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Nasz kominek jest z Makrotermu Trzymam kciuki za Dośkę Aga, jak pewnie wiesz był dzisiaj u mnie Marcin - wiesz, te pieruny się z nas śmieją ...... Wiem, wiem i jeszcze kolega Marcin wyobraża sobie nie wiadomo co ale nic to w sobotę ich wyprostuję bo coś sostatnio się chłopcy rozpuscili za bardzo Tak to jest jak się ich wolno puści Co do kominka skoro można zgrac z piecem gazowym to myslę że z piecem na ekogroszek też nie bedzie problemu, będę śledzić temat wnikliwie, bo może kiedyś wybuduje jeszcze jeden dom i wtedy mam podobne plany grzewcze Rozumie że gazu mieć nie będzcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 03.06.2009 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Wiem, wiem i jeszcze kolega Marcin wyobraża sobie nie wiadomo co ale nic to w sobotę ich wyprostuję bo coś sostatnio się chłopcy rozpuscili za bardzo Tak to jest jak się ich wolno puści Nie rozumieją ze nas łaczy silna więź tematów około budowlano - ciążowo - porodowo - dziecięcych Co do kominka skoro można zgrac z piecem gazowym to myslę że z piecem na ekogroszek też nie bedzie problemu, będę śledzić temat wnikliwie, bo może kiedyś wybuduje jeszcze jeden dom i wtedy mam podobne plany grzewcze Rozumie że gazu mieć nie będzcie ? U nas gaz jedynie możliwy z butli, a to się nie opłaca gdyby był z sieci to bym się nie zastanawiał i robił piec gazowy - tak było w projekcie ale po przemyśleniach zmieniłem na groszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.06.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 A jaki masz plan na grzenie wody w sezonie letnim ? Niektórym cięzko pewnei sprawy zrozumieć Pozdrowienia dla Dosi i trzymam kciuki żeby było już po bo wiem jak to czekanie męczy, tym bardziej jak się siedzi w szpitalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts