Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

czyli gorace oczekiwanie :)

Trzymam za Was kciuki a Dosi życze żeby poszło szybko i sprawnie :) Duzo zdrówka dla Was.

Na budowie bardzo fajny etap i pomysł kominka mi się bardzo podoba :) ( w końcu sama taki posiadam ).

Dziękuję w imieniu Dosi - jak się doczłapie do komputera to pewnie napisze :lol:

To już lada moment czekamy jak na bombie ;)

Na budowie wszystko gotowe do układania podłogówki i wylewek - czekam na ekipę. Kominek z płaszczem będzie - mimo wielu opini nie dałem się wyleczyć z niego.

P.S.

Uściskaj maleńką - pozdrawiam i następnym razem wysiądźcie z samochodu - zapraszam :D:D

Za Dosie kciuki zaciskam bardzo mocno :)

Ja tam jestem z mojego kominka bardzo zadowolona, a że lubie palić to przynajmniej mam pozytek z tego mojego grzebania w piecu 8)

Małą uściskam, napewnio jak kiedys zawitamy do Wrocka i bedziemy w okolicy to już w aucie nie zostane :)

Komunie przetrwaliśmy, Dośka nie urodziła - a ja prawie urodziłęm :)

Było fajnie i chyba się wszystko udało, wiele wyręczyła nas knajpa ale i tak się naganiałem i nadenerwowałem. W tym stanie to nie wiem jak by to wyglądało w domu - szacun dla tych co zrobili w domku ;)

no zrobili, zrobili...a potem niestety to odchorowali....cały poniedziałek w łóżku spędziłam :-?

ale całość wyszła OK - tak jak u Was i u Agi :D

trzymam kciuki za Dośkę i pozdrawiam całą rodzinkę :D

Ja tam jestem z mojego kominka bardzo zadowolona, a że lubie palić to przynajmniej mam pozytek z tego mojego grzebania w piecu 8)

ja też jestem zadowolona z naszego :D przecież jak się wprowadziliśmy (na przelomie grudnia i stycznia) to było nasze jedyne źródlo ciepła i gorącej wody - egzamin zdał na 5 8)

a teraz po 5 latach też nam słuzy :wink:

Secam, i jak zona?

dawaj nam tu informacje bo umrzemy z niecierpliwosci

No dobra piszę :D

Dośka w szpitalu na lekkim falstarcie jak pisałem ;)

Używając gwary lekarskiej "rozwarcie " jest na 2 palce ale postępu nie ma 8)

Ale toponoć jest normalne i może tak trwać, więc może wyjdzie do domu ....... ale

i tu szlak mnie trafia .... bo okazało się (dowiedzieliśmy się przez przypadek) że za tydzień zamykają 40 lecia i pewnie cąłe miasto się zwali do naszego szpitala na porody :evil: i może nie być miejsc jak przyjdziemy za tydzień ..... a lekarz prowadzący z tego szpitala - rodzinny wykupiony - zapłacony - normalnie masakra, może być tak że Doska zostanie na siłe w szpitalu aż do porodu .

ja też jestem zadowolona z naszego :D przecież jak się wprowadziliśmy (na przelomie grudnia i stycznia) to było nasze jedyne źródlo ciepła i gorącej wody - egzamin zdał na 5 8)

a teraz po 5 latach też nam słuzy :wink:

Ja tylko poszalałem bo chcę połączyć kominek z płaszczem z piecem na ekogroszek :-? zobaczymy jak to wyjdzie - a makroterm będzie niezaprzeczalnie

Nasz kominek jest z Makrotermu :)

Trzymam kciuki za Dośkę :)

Aga, jak pewnie wiesz był dzisiaj u mnie Marcin - wiesz, te pieruny się z nas śmieją ...... :lol:

Wiem, wiem i jeszcze kolega Marcin wyobraża sobie nie wiadomo co 8) ale nic to w sobotę ich wyprostuję bo coś sostatnio się chłopcy rozpuscili za bardzo :wink: :)

Tak to jest jak się ich wolno puści 8)

Co do kominka skoro można zgrac z piecem gazowym to myslę że z piecem na ekogroszek też nie bedzie problemu, będę śledzić temat wnikliwie, bo może kiedyś wybuduje jeszcze jeden dom i wtedy mam podobne plany grzewcze 8)

Rozumie że gazu mieć nie będzcie ?

Wiem, wiem i jeszcze kolega Marcin wyobraża sobie nie wiadomo co 8) ale nic to w sobotę ich wyprostuję bo coś sostatnio się chłopcy rozpuscili za bardzo :wink: :)

Tak to jest jak się ich wolno puści 8)

Nie rozumieją ze nas łaczy silna więź tematów około budowlano - ciążowo - porodowo - dziecięcych :D

Co do kominka skoro można zgrac z piecem gazowym to myslę że z piecem na ekogroszek też nie bedzie problemu, będę śledzić temat wnikliwie, bo może kiedyś wybuduje jeszcze jeden dom i wtedy mam podobne plany grzewcze 8)

Rozumie że gazu mieć nie będzcie ?

U nas gaz jedynie możliwy z butli, a to się nie opłaca :-? gdyby był z sieci to bym się nie zastanawiał i robił piec gazowy - tak było w projekcie ale po przemyśleniach zmieniłem na groszek.