Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

.... bardzo się cieszę, ja dzwoniłam do Warszawskiego Banku Krwi czy jak tu oddam to oni wydadzą tam we Wrocławiu... ale niestety już nie pracują bo mi nikt nie odebrał :( a jutro to musztarda po obiedzie :(

ale bardzo dobrze, że Wy nam na miejscu pomagacie :) oby było Was jak najwięcej :)

Grześ widzisz - powoli się układa... jutro też jakos pójdzie. Silny bądź... i przy synku również czuwaj... Każda mama by tego chciała ... a ja tutaj kciuki trzymać jutro mocno będe :)

Secam - współczuję i biorę się zaraz za modlitwę - oddać krwi nie mogę, bom chorowita jest i nie chcą ode mnie krwi brać (po pierwsze nie szkodzić), ale dopiero co sama w rodzinie przerobiłam, że modlitwą można załatwić nawet sprawy beznadziejne - trzymaj się mocno i wierz w szczęśliwe zakończenie!!!

Grzesiu, a jeszcze dzisiaj rano sprawdzałam i pomyślałam, że mały czeka i urodzi się w moje urodziny, bardzo mi przykro z powodu Twojej żony, aż się popłakałam, podeślę męża to odda krew, jestem dobrej myśli, że wszystko będzie dobrze, a synka Ci GRATULUJE.

Ps. jeśli możemy Ci jeszcze jakoś pomóc to daj znać.

"Nie porzucaj nadzieje, jakoć się kolwiek dzieje."

-Jan Kochanowski

Secam-

Przeczytałam te smutne wiadomości.

Krwi oddać nie mogę, ale łączę się w nadziei, modlitwie.

Niech one dadzą Dosi siłę do walki z chorobą, a Tobie- do przetrwania tych cieżkich dla Was chwil.

Niech Bóg czuwa nad Wami......

Bogusia