kawika 15.06.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 jestem z południa i mam brh+, można Wam jakoś inaczej pomóc???(za nitubagą)Jestem myślami modlitwą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.06.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 współczuję .... bardzo współczuje , niestety jestem z górnego Śląska trzymam kciuki - musi być dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.06.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Bylam w punkcie krwiodastwa, spotkalam Grzesia, duzo osob oddaje krew dla Dosi. ale kazda osoba jest na wage zlota.Dosię operowalo wczoraj 10 lekarzy. Jutro będzie nastepna operacja wiec jeszcze jutro rano krew mozna oddac dzis do 18.00 tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.06.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 .... bardzo się cieszę, ja dzwoniłam do Warszawskiego Banku Krwi czy jak tu oddam to oni wydadzą tam we Wrocławiu... ale niestety już nie pracują bo mi nikt nie odebrał a jutro to musztarda po obiedzie ale bardzo dobrze, że Wy nam na miejscu pomagacie oby było Was jak najwięcej Grześ widzisz - powoli się układa... jutro też jakos pójdzie. Silny bądź... i przy synku również czuwaj... Każda mama by tego chciała ... a ja tutaj kciuki trzymać jutro mocno będe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.06.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Wiesz może jak sie czuje maluszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.06.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 secam... tak mi przykro.. ja też mam B Rh+.. i na dodatek nie zdazylabym.. Secam bądx dobrej mysli. Bedzie dobrze!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.06.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Wiesz może jak sie czuje maluszek? z synkiem wszystko dobrze, zdrowy jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.06.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Wiesz może jak sie czuje maluszek? z synkiem wszystko dobrze, zdrowy jest Dzieki Anju! Ufff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 15.06.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Secam - współczuję i biorę się zaraz za modlitwę - oddać krwi nie mogę, bom chorowita jest i nie chcą ode mnie krwi brać (po pierwsze nie szkodzić), ale dopiero co sama w rodzinie przerobiłam, że modlitwą można załatwić nawet sprawy beznadziejne - trzymaj się mocno i wierz w szczęśliwe zakończenie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.06.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Secam trzymaj się - musi być dobrze. Opiekuj się synkiem on ciebie teraz bardzo potrzebuje! Tak w sumie aż głupio napisać ale gratuluję Synka! Trzymam mocno kciuki za powodzenie jutrzejszej operacji. Krwi niestety oddać nie mogę bo mam z nią problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viola_13 15.06.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Z powodu odległości nie możemy pomóc, ale wysyłamy pozytywną myśl w Waszą stronę , będzie dobrze. Musi być. Bądźcie silni. Dorotko walcz dla Synka i Rodziny , dasz radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 15.06.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Grzesiu, a jeszcze dzisiaj rano sprawdzałam i pomyślałam, że mały czeka i urodzi się w moje urodziny, bardzo mi przykro z powodu Twojej żony, aż się popłakałam, podeślę męża to odda krew, jestem dobrej myśli, że wszystko będzie dobrze, a synka Ci GRATULUJE. Ps. jeśli możemy Ci jeszcze jakoś pomóc to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 15.06.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 ne znam Was, a siedzę mokra od łez..Ale będzie dobrze!!! Musi , mocno, mocno trzymam kciuki!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 15.06.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 "Nie porzucaj nadzieje, jakoć się kolwiek dzieje." -Jan Kochanowski Secam-Przeczytałam te smutne wiadomości.Krwi oddać nie mogę, ale łączę się w nadziei, modlitwie.Niech one dadzą Dosi siłę do walki z chorobą, a Tobie- do przetrwania tych cieżkich dla Was chwil. Niech Bóg czuwa nad Wami...... Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.06.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Braciszku pracuje nad Dejwem zeby pojechal rano dac krew bedzie dobrze. na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 15.06.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 a My racujemy w najbardziej optymistycznym wątku świata. Będzie dobrze, będzie jeszcze lepiej niz dobrze tylko wytrzymajcie. Ruszamy do punktów krwiodawstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 15.06.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Szkoda, że ze względu na odległość nie mogę pomóc...Ale trzymam kciuki.... za Ciebie i synka...I modlę się o Twoja żonę.... Dużo siły...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 15.06.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 a czeu nie możesz. Krew można oddawać w całym kraju. Jeżeli zaznaczysz, że to la Doroty dorze do niej szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 15.06.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 a czeu nie możesz. Krew można oddawać w całym kraju. Jeżeli zaznaczysz, że to la Doroty dorze do niej szybciej W takim razie pojadę jutro rano w Poznaniu i oddam krew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 15.06.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Secam, trzymaj się w tych ciężkich chwilach!Cały czas modlimy się o Dosię i wierzymy, że wszystko dobrze się skończy ...Odwagi kochany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts