Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W sprawie akcji oddania Krwi dla Dorotki :

Dziękuje wszystkim którzy oddali krew, wszystkim którym nie udało zakwalifikować jako dawcy, oraz wszystkim którzy nie mogli oddać a wspierali nas dobrym słowem w trudnej chwili. Wasza pomoc była tak wielka i niespodziewana że w centrum krwiodastwa mówią już o rekordzie i niesłychanym odzewie. Do tej chwili szpital otrzymał ponad 60 pokwitowań na oddane jednostki krwi, a wiem że jeszcze są kolejne w rejestracji oraz wiele osób oddało krew a nie zostawiło potwierdzenia - (ale te jednostki też się liczą do puli Dorotki).

Dziękuje jeszcze raz za tak cenny dar i wiem że dzięki temu pomoże on już na pewno nie tylko Dorocie ale i innym potrzebującym.

Należą się Wam wszystkim informacje o stanie Dorotki. W tej chwili Dorotka czeka na operacje - ma odbyć się w środę rano. Jej stan przez te dwa dni uległ ustabilizowaniu, wszystkie czynności organizmu działają co jest bardzo dobrą wiadomością a lekarze mówią że rokuje "dobre nadzieje". W kolejnych postach jutro opiszę stan Dorotki gdy już będzie po operacji.

Secam

Secam, ogromnie się cieszę, że są dobre widoki - Dosia walczy na pewno ze wszystkich sił i gorąco wierzę, że uda jej się już niedługo w pełnym zdrowiu wrócić do Was.

Cały czas myślą i modlitwa Was wspieram, dobrą energię wysyłam.

Grzesiu, dowiedziałam się przed chwilą i nie wiem co myśleć. Ciężko mi w to wszystko uwierzyć, łzy same cisną się do oczu. Czuliśmy się ze Sławkiem zaszczyceni i szczęśliwi kiedy, jako pierwsi dowiedzieliśmy się, że będziecie mieli dzidziusia.

A teraz akurat dwa dni nie zaglądałam na forum i żyłam w nieświadomości.

Dziś już do Ciebie nie dzwonię, bo może śpisz przed jutrzejszym dniem. Ale jutro na pewno się skontaktuję. Czy mogę jakoś pomóc. Zrobię wszystko co będzie w mojej mocy.

Modlę się za Dorotkę i wierzę, że przetrwa wszystko. NA PEWNO!!! Będziemy jeszcze nie raz wspólnie grillować, a Szymek, Piotruś i Pawełek będą na trawce grali w piłkę.

Grzesiu, bądź silny.