Kruela 16.06.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Najważniejsze, że jest lepiej i będzie coraz lepiej Przesyłam dobre myśli i wiarę Musicie być teraz dzielnymi chłopakami dla swojej jedynej domowej kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.06.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Grzesiu, ciesze sie ogromnie.... Moje dziewczyny z pracy wysłaly tez swoich chlopakow i mezow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.06.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 ha !!! nie ma to jak kobita Secam - wciąż trzymam kciuki i wierzę, że już wkrótce będziecie razem cieszyć się zdrowym Pawełkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 16.06.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Synuś śliczny!!! Gratuluję ... i oczywiście wierzę, że niebawem wtuli się w ramiona mamusi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.06.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Cieszę się, że wieści są dobre................................ a synuś Słodziak przecudny - przesyłamy wielgachne przytulaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.06.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Secam - uściskaj Dosię od nas Wszystkich mocnoooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 16.06.2009 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 W sprawie akcji oddania Krwi dla Dorotki : Dziękuje wszystkim którzy oddali krew, wszystkim którym nie udało zakwalifikować jako dawcy, oraz wszystkim którzy nie mogli oddać a wspierali nas dobrym słowem w trudnej chwili. Wasza pomoc była tak wielka i niespodziewana że w centrum krwiodastwa mówią już o rekordzie i niesłychanym odzewie. Do tej chwili szpital otrzymał ponad 60 pokwitowań na oddane jednostki krwi, a wiem że jeszcze są kolejne w rejestracji oraz wiele osób oddało krew a nie zostawiło potwierdzenia - (ale te jednostki też się liczą do puli Dorotki). Dziękuje jeszcze raz za tak cenny dar i wiem że dzięki temu pomoże on już na pewno nie tylko Dorocie ale i innym potrzebującym. Należą się Wam wszystkim informacje o stanie Dorotki. W tej chwili Dorotka czeka na operacje - ma odbyć się w środę rano. Jej stan przez te dwa dni uległ ustabilizowaniu, wszystkie czynności organizmu działają co jest bardzo dobrą wiadomością a lekarze mówią że rokuje "dobre nadzieje". W kolejnych postach jutro opiszę stan Dorotki gdy już będzie po operacji. Secam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.06.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Huraaaa huraaaaa, Grzesiu dzięki za informację i pisz jutro jak Dosia się czuje Będzie dobrze trzymajcie się mocnoooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 16.06.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Grzesiu, wszystko bedzie dobrze.Ucaluj Dosie i Pawelka.Daj znac jutro, po operacji.Trzymam kciuki i modle sie za Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.06.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Braciszku daj znac. trzymam kciuki bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.06.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Ja również trzymam kciuki i będę się modlić o Dorkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 16.06.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Super! Najważniejsze, że idzie ku lepszemu. Dosia jest młoda i zdrowa. Da sobie radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.06.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Gratuluję synka.Trzymam mocno kciuki za Dosię, na dawcę się nie nadaje, bo moja krew to może zaszkodzic a nie pomóc.Ale myśli dobre wysyłam.Ucałuj Dosię i synka i trzymaj sie dzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 16.06.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Ja tez z niecierpliwoscią czekam na coraz lepsze wieści o stanie Dorotki . Ona da radę!! Przecież ma przy sobie dwóch wspaniałych facetów!!! ...I nas oczywiście też . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.06.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Ja tez z niecierpliwoscią czekam na coraz lepsze wieści o stanie Dorotki . Ona da radę!! Przecież ma przy sobie dwóch wspaniałych facetów!!! ...I nas oczywiście też . Pozdrawiam rogbog - trzech facetów dwóch synków i Secama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.06.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Secam, ogromnie się cieszę, że są dobre widoki - Dosia walczy na pewno ze wszystkich sił i gorąco wierzę, że uda jej się już niedługo w pełnym zdrowiu wrócić do Was. Cały czas myślą i modlitwa Was wspieram, dobrą energię wysyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 16.06.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Ups No jasne ,że trzech Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 16.06.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Grzesiu, dowiedziałam się przed chwilą i nie wiem co myśleć. Ciężko mi w to wszystko uwierzyć, łzy same cisną się do oczu. Czuliśmy się ze Sławkiem zaszczyceni i szczęśliwi kiedy, jako pierwsi dowiedzieliśmy się, że będziecie mieli dzidziusia. A teraz akurat dwa dni nie zaglądałam na forum i żyłam w nieświadomości. Dziś już do Ciebie nie dzwonię, bo może śpisz przed jutrzejszym dniem. Ale jutro na pewno się skontaktuję. Czy mogę jakoś pomóc. Zrobię wszystko co będzie w mojej mocy. Modlę się za Dorotkę i wierzę, że przetrwa wszystko. NA PEWNO!!! Będziemy jeszcze nie raz wspólnie grillować, a Szymek, Piotruś i Pawełek będą na trawce grali w piłkę. Grzesiu, bądź silny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.06.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Ups No jasne ,że trzech Pozdr Ma nie złą obstawę i da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 16.06.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Ups No jasne ,że trzech Pozdr Ma nie złą obstawę i da radę http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/113.gif dla Dorotki i dzidziusia http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/158.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts