trabi-wrc 16.06.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Ja tez z niecierpliwoscią czekam na coraz lepsze wieści o stanie Dorotki . Ona da radę!! Przecież ma przy sobie dwóch wspaniałych facetów!!! ...I nas oczywiście też . Pozdrawiam rogbog - trzech facetów dwóch synków i Secama MeganaCZTERECH !!! Piotrek i Pawełek - to dwóch, do tego Secam - to kolejnych dwóch = czterech. No mam rację, czy nie mam racji? Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.06.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Secam mocno trzymam kciuki za operację Dorotki Będzie dobrze Macie ślicznego synka Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.06.2009 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Ja tez z niecierpliwoscią czekam na coraz lepsze wieści o stanie Dorotki . Ona da radę!! Przecież ma przy sobie dwóch wspaniałych facetów!!! ...I nas oczywiście też . Pozdrawiam rogbog - trzech facetów dwóch synków i Secama MeganaCZTERECH !!! Piotrek i Pawełek - to dwóch, do tego Secam - to kolejnych dwóch = czterech. No mam rację, czy nie mam racji? Pozdrav Trabik masz racje Grzes powiedz Dosi zeby sie spieszyla bo niedlugo impreza u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 17.06.2009 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Chciałem odpisać , ale nie mogę bo jak czytam co piszecie to beczę ze wzruszenia , ..... dziekuje uciekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.06.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Secam - Ty musisz być silny, a my tylko kibicujemy w drodze do zdrowia Dorotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 17.06.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dziś środa. Od samego rana modlimy się gorąco za Dorotkę i jesteśmy z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.06.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Wysyłam moją całą pozytywną energię do Was Będzie dobrze, tak mi mój mąż powiedział, a ja mu wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.06.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Grześ - trzymam kciuki za pomyślną i szybką operację i szybki powrót do domku Twojej żony i synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 17.06.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Grzesiu bądź silny, dzieciaczki często pojawiając się na świecie mocno namieszają, wytrzymacie będzie dobrze, pomodlę się o szybki powrót do zdrowia Dorotki przytulam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 17.06.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Jestem z Wami Secamki moje. Modlę się i myślę cały czas. Przesyłam całą swoją energię do Dorotki. Wierzę całym sercem, że wszystko będzie dobrze.Całuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 17.06.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Chciałem odpisać , ale nie mogę bo jak czytam co piszecie to beczę ze wzruszenia , ..... dziekuje uciekam Becz ile się się da-żaden wstyd, to pomaga, będzie Ci chociaż troszkę lżej Mocno ściskam kciuki za Dorotkę . Będzie dobrze!!!Bo inaczej nie może być!! Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 17.06.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Jesteśmy z Wami całym sercem.Beczeć można, tylko musisz teraz być twardy, bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.06.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Kciuki cały czas zacisniete.Becz - lepiej tutaj z nami niż przy Dorocie tam musisz być silny, bo ona musi wiedzieć że dasz sobie radę z chłopcami bedzie spokojniejsza.Oczywiście służymy pomocą jakby co to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 17.06.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Wspaniałe wiadomości.... najważniejsze,że dzidzia jest zdrowa...a mamusia....z TAKIM wsparciem...na pewno szybko powróci do zdrowia. Zastanawiam się, czy krew , którą oddałam w Poznaniu trafi do Wrocławia...ta kobieta była taka nieuprzejma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.06.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dziś ten dzień.... wciąż jestem i trzymam kciuki .... i jak pozostali wierzę mocno, że te chwile będą wkrótce tylko niezbyt miłym wspomnieniem .... a cała rodzinka w kompleie będzie się cieszyć słońcem, wakacjami.... życiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.06.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Braciszku daj znac jak po opreacji, czekamy z wiara ze wszystko poszlo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 17.06.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Kochani, daję znać w imieniu Secamów bo wiem, że wszyscy na to czekacie.Rozmawiałam przed chwilą z Grzesiem. Operacja właśnie się skończyła. Dorotka jeszcze nie jest wybudzona i Grześ się z nią nie widział ale...1. przed operacją jej stan był stabilny i lepszy niż wczoraj2. w czasie operacji stwierdzono, że sytuacja się stabilizuje i krwawienie jest zatamowane. Mamy wszyscy nadzieję, że teraz już z godziny na godzinę będzie już tylko lepiej. Przesyłajcie dalej swoją dobrą energię i modlitwy w kierunku Dosi. Jest jej to teraz bardzo potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 17.06.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dosiu!!! teraz juz może być tylko lepiej, Bozia niech czuwa nad Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.06.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Aga dzieki za wiesci.... Teraz czekamy na wiadomosc" z Dosia wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 17.06.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Wierzę, że będzie dobrze ... Dosiu wracaj szybko do swoich chłopaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts