Jola z Melisy 17.06.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 No Secamki teraz to już z górki. Zdrowiej szybciutko Dosienko. Nie masz czasu na chorowanie. Twoje chłopaki Cię potrzebują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.06.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Trzymam kciuki nadal.Fajnie że są pozytywne wieści.Dosiu wracaj do chłopaków szybciutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 17.06.2009 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Kochani, daję znać w imieniu Secamów bo wiem, że wszyscy na to czekacie. Rozmawiałam przed chwilą z Grzesiem. Operacja właśnie się skończyła. Dorotka jeszcze nie jest wybudzona i Grześ się z nią nie widział ale... 1. przed operacją jej stan był stabilny i lepszy niż wczoraj 2. w czasie operacji stwierdzono, że sytuacja się stabilizuje i krwawienie jest zatamowane. Mamy wszyscy nadzieję, że teraz już z godziny na godzinę będzie już tylko lepiej. Przesyłajcie dalej swoją dobrą energię i modlitwy w kierunku Dosi. Jest jej to teraz bardzo potrzebne. Dziekuje Adze za przekazanie info bo ja miedzy szpitalami latam i dopiero teraz mam możliwość. Tak jak Aga napisała operacja się udała, krwawienie zostało zatamowane - (czyli najważniejszy czynnik zagrażający życiu) i nie ma nowych ognisk, wszystkie opatrunki wyjęte. Ma być wybudzana jutro więc wtedy będziemy wiedzieć więcej. Jeszcze raz dziękuję za krew - wiem już o 73 jednostkach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.06.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Wysyłam moją całą pozytywną energię do Was Będzie dobrze, tak mi mój mąż powiedział, a ja mu wierzę To i ja wierze . Pewnie juz po operacji , dopiero doczytalam co sie stalo .Weszlam patrzec co u Tomka , a tu Dosia ... Zycze Ci Grzesiu zebys jak najszybciej mial Zone i Synka w domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 17.06.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Grzesiu, trzymam kciuki i sie modle. Bedzie dobrze.Informuj nas na biezaco.Pozdrawiam Was serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.06.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Grzesiu super wieści.Trzymam kciuki za jutro żeby się Dorotka wybudziła i wracała do zdrowia szybciutko.Wierzę w to bardzo mocno, ściskam Was i wysyłam całuski dla Pawełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.06.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Na pewno i bezwzględnie jutro będzie wszystko OK. Mój mąż też tak mówi. Do jutra, do zdrowszego jutra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 17.06.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Teraz juz tylko lepiej z minuty na minute trzymajcie się a my wszyscy o was sie modlimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.06.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Bardzo mnie cieszą wiadomości od Was Dorotko wracaj szybko do zdrowia i do swojej Rodzinki która czeka stęskniona Trzymam kciuki za Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.06.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dobre wieści!!!! Trzymam kciuki żebyście szybko całą rodzinką wrócili do domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.06.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 A teraz wyścig z czasem, zostawić smutne miny i i przygotować sie na lesze czasy lepsze zdrowie i kochane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 18.06.2009 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Dzień dobry ! Doosia uśmiechnij się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.06.2009 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Secam ucaluj dzis Dosie, i wracajcie szybko i daj znac jak sie czujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.06.2009 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Dziś piękny dzień - Dosia się budzi! Grzesiu, pisz, co nowego, ciekawiśmy, czekamy na wieści bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 18.06.2009 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Grzesiu , wiem że masz ważniejsze sprawy na głowie, ale skrobnij co słychać u Dosi acha i nie zapomnij o Piotrusiu, on ma jutro zakończenie roku szkolnego pozdrawiam was wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 18.06.2009 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 JAk tylko będę coś wiedział to zaraz napiszę . Około południa jadę do szpitala , wcześniej nie ma co bo tam rano sa operacje zabiegi i cały młyn więc się tylko przeszkadza. Po południu dam znać co u Dorotki i u malutkiego.Piotruś ma zakończenie roku jutro - od wielu informacji jest izolowany, wie ze mama w szpitalu i za jakiś czas wyjdzie, pomaga nam Ciocia więc dajemy jakoś radę . Łapię waszą dobrą energie i uciekam dalej walczyć z hydrą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.06.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Łapię waszą dobrą energie i uciekam dalej walczyć z hydrą. Walcz Secam Trzymam kciuki za pomyśłne wieści w dzisiejszym dniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 18.06.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Przez caly czas trzymam za Dosie kciuki i modle sie za nia.Teraz to juz powinno byc z gorki. Goraco Was pozdrawiam i zycze szybkiego powrotu do pelni sil i do domku Przepraszam za te literki ,no ale nie mam polskiej klawiatury i tak wszystko smiesznie wychodzi ,mam nadzieje ze wszystko rozumiecie z mojego pisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 18.06.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Secamki, specjalinie od nas dla Was:cztery buziaki cztery uściskicztery modlitwy icztery tajfuny dobrej enargii. pa patki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.06.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 No to walcz Grzesiu Ja zmykam ale na chwilkę się zatrzymuję by wysłać Wam wszystkie najlepsze najsilniejsze i najcieplejsze fluidki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts