Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochani,

daję znać w imieniu Secamów bo wiem, że wszyscy na to czekacie.

Rozmawiałam przed chwilą z Grzesiem. Operacja właśnie się skończyła. Dorotka jeszcze nie jest wybudzona i Grześ się z nią nie widział ale...

1. przed operacją jej stan był stabilny i lepszy niż wczoraj

2. w czasie operacji stwierdzono, że sytuacja się stabilizuje i krwawienie jest zatamowane.

Mamy wszyscy nadzieję, że teraz już z godziny na godzinę będzie już tylko lepiej. Przesyłajcie dalej swoją dobrą energię i modlitwy w kierunku Dosi. Jest jej to teraz bardzo potrzebne.

Dziekuje Adze za przekazanie info bo ja miedzy szpitalami latam i dopiero teraz mam możliwość.

Tak jak Aga napisała operacja się udała, krwawienie zostało zatamowane - (czyli najważniejszy czynnik zagrażający życiu) i nie ma nowych ognisk, wszystkie opatrunki wyjęte. Ma być wybudzana jutro więc wtedy będziemy wiedzieć więcej.

Jeszcze raz dziękuję za krew - wiem już o 73 jednostkach :) .

Wysyłam moją całą pozytywną energię do Was :D :D :D

Będzie dobrze, tak mi mój mąż powiedział, a ja mu wierzę :D :D

To i ja wierze . Pewnie juz po operacji , dopiero doczytalam co sie stalo .Weszlam patrzec co u Tomka , a tu Dosia ...

Zycze Ci Grzesiu zebys jak najszybciej mial Zone i Synka w domu .

JAk tylko będę coś wiedział to zaraz napiszę . Około południa jadę do szpitala , wcześniej nie ma co bo tam rano sa operacje zabiegi i cały młyn więc się tylko przeszkadza. Po południu dam znać co u Dorotki i u malutkiego.

Piotruś ma zakończenie roku jutro - od wielu informacji jest izolowany, wie ze mama w szpitalu i za jakiś czas wyjdzie, pomaga nam Ciocia więc dajemy jakoś radę . Łapię waszą dobrą energie i uciekam dalej walczyć z hydrą.

Przez caly czas trzymam za Dosie kciuki i modle sie za nia.Teraz to juz powinno byc z gorki.

Goraco Was pozdrawiam i zycze szybkiego powrotu do pelni sil i do domku :D

Przepraszam za te literki ,no ale nie mam polskiej klawiatury i tak wszystko smiesznie wychodzi :oops: ,mam nadzieje ze wszystko rozumiecie z mojego pisania :wink: