Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Byłem u Dorotki wieczorem, już zauważyłem lekką poprawę przez te kilkanascie godzin (ale odpukuję nie chcę zapeszać pukpukpuk). Zamieniła ze mną kilka słów - jest słaba i ciężko jej się mówi, wyjaśniłem jej delikatnie co się stało bo jej się urwał film na 4 dni :-? i myślała że dzisiaj poniedziałek.

Secam - najważniejsze, że jest poprawa i pomału Dorotka dochodzi do siebie. To duży plus :) i dobra wiadomość :)

U mnie w pracy wszyscy codziennie mnie pilnują i muszę im zdawać relacje, jak Dorotka się czuje ( są tacy co również oddali krew), więc tym bardziej się cieszę, że codziennie jest lepiej i mogę im przekazać te bardzo dobre wieści :) :) :)

Pozdrawiam Waszą czwóreczkę i życzę (na ile można) spokojnej nocy :)

swietnie Braciszku, usciskaj Dosie i jedz po Nią i synka i zabieraj te swoje szczescia do domciu ;)

Z domem to jeszcze ni tak prędko :-? , na pewno zostanie jeszcze długo w szpitalu, najczęsciej w takich wypadkach jest za jakiś czas będzie musiała przejśc jeszcze mniejszą operację "naprawczą" skutki poprzednich, u nas tak własnie sie stało. Więc z nią to w domku nie tak szybko się zobaczę. Pawełek może wyjdzie wcześniej. Dzieki wszystkim za otuchę - uciekam chwilę popracować

Ale super, że wszystko zmierza ku dobremu :D Tak własnie miało być!!!

Kurcze przez te łzy nie widze dobrze klawiatury...

Jak to los człoweika przewrotnie traktuje, żeby pokazać co w życiu naprawdę sie liczy i dlaczego w ogóle jesteśmy na świecie.

Trzymajcie sie mocno i koniecznie pilnuj Swoją Dosieńkę, żeby nam szybciutko do zdrowia wracała! Ucałowania wielkie dla WAS:***