MRS.CONSTR. 22.06.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Syneczek jest przecudny i na pewno najszczesliwszy w ramionach kochajacego Taty a i Ty na pewno duzo spokojniejszy jestes majac chociaz czesc rodziny w domu Zycze jak najszybszego powrotu Dosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.06.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Gratuluje ... i cieszę się razem z Tobą ...tylko patrzeć kiedy Dosia do was dołączy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 22.06.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Jesteśmy w domku :D:D http://www.albumik.pl/albumy/secam/fasolka/4536733456977.jpg :D:D nie...nooo...!!! patrzcie jaki superpimpek i ten paluszek, jakby mówił: Tato, Ty nie siedź tyle przed tym kompem, tylko się weź do roboty... a ja....? a ja sobie poleżę... no cudny chłopczyk, noo... Grzesiek! serce rośnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.06.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Jaki on piękny! Nie Ty Grzesiu, nie Ty To była najlepsza decyzja. Dzieci na oddziałach wciąż łapią nowe infekcje. Nie ma to jak w domu. Jak to nie Grześ? Jak Pawełek, to cały Tata! Super chłopaki!!! Uściski dla Dosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.06.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Uroczo wyglądacie, chłop na schwał Wam rośnie Ale Dosia będzie z Was dumna Tyle miłości w Twoim spojrzeniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 22.06.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 No i jest w końcu Gościu we właściwym miejscu. W ramionach TATY. Gratulacje! Pawełek rewelacyjny! Spokój na buziuńce i to spojrzenie! jakby mówił - spoko TATA, damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.06.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Piotruś chłop na schwał super i podobny do tatusia Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.06.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Super że Pawcio jest już w domciu, tam gdzie jego miejsce.Cudnie razem wyglądacie. Mam nadzieję ze Piotrus zadowolony i bedzie super straszym bratem, pomocnym i tacie i mamie. Co do pytania dlaczego ? cóż nie ma na nie odpowiedzi, trzeba się pogodzić z losem, brać byka za rogi i przeć do przodu.jeszcze cłakiem niedawno też sobie zadawałam to pyanie - a teraz mam cudną Nastkę.Tak będzie i u Was - Dosia wróci do zdrowia i do Was i wszystko się spowrotem poukłada.A może to wszytsko poto żebyśmy docenili to co mamy, troszkę zwolnili..... Pozdrawiam Was gorąco. Oczywiście kciuki nadal zaciskam i pozytywną energię wysyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.06.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 A ja sobie parę łez uroniłam ze wzruszenia...piękne to zdjęcie...tyle w nim miłości Najlepszego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 22.06.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Super TATA i super SYNCIO pięknie razem wyglądacie życzę żeby do Waszego grona jak najszybciej dołączyła Dosia moc energii przesyłam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viola_13 22.06.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Pozdrowienia dla całej trójki dzielnych facetów!!! Trzymajcie się!!! Dosia może być z Was dumna. Na pewno doda Jej to siły do powrotu do zdrowia. Zyczę Wam aby imieniny chłopaków odbyły sie już w pełnym składzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 22.06.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 cieszę się z Wami , będzie dobrze wszystkiego najlepszego życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.06.2009 04:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Secam Pawełek super, a co u Dosi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 23.06.2009 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Śliczny maluszek i uśmiech na twarzy taty jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 23.06.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 No przepieknie!!!! Tak wyglądają prawdziwi twardziele Wielkie uściski dla Was Dosia napewno będzie miała jeszcze więcej energii do szybkiego powrotu do domku jak usłyszy jak sobie świetnie radzisz jako podwójny tatuś Jestem pewna, że z Piotrusiem stworzycie niezawodny duet opiekuńczo rozrywkowy dla Maluszka Bardzo gorąco podrawiam i całuje z całych sił całą czwórkę po kolei Swietnie sobie radzisz Secam, jestem całkowicie pod wrażeniem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 23.06.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Gratuluję tacie! Trzymam kciuki- napewno sobie poradzicie i za chwilkę dołączy do Was Dorotka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 23.06.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 No Grzegorz, wszystkiego najlepszego z okazji dnia Taty! Jesteś Tatą na medal. Naprawdę mi zaimponowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 23.06.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 ale chłopisko z małego Pawełka cieszę sie że jesteście w domu i wszystko powoli wraca do normy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 23.06.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 O !!! Szczęśliwy tata a Pawełek ... powaga i zadowolenie. Widać, że bezpiecznie się czuje w takich ramionach.Świetnie, że już jesteście w domu, nie ma jak własny kąt. A co u Dosi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 23.06.2009 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Dosia dzisiaj jest przenoszona z intensywnej terapii na normalny oddział - więc wszytko dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts