trabi-wrc 23.06.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a080.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.06.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 swietnie!!!!!!!! to znaczy ze juz mozesz ja zacalowac od nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 23.06.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 I kolejny wielki krok w stronę domu!!! Bardzo się cieszę i niezwykle miło było poznać Waszego wspaniałego syna - jest szalenie przystojny - ciekawe po kim.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 23.06.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 No nie, zaraz mnie skręci! Siedzę na forum w pracy, a nasz system informatyczny filtruje przeglądane przez pracowników strony i nie mogę oglądać niektorych zdjęć (np. z Imageshack czy z Fotosika). I NIE WIDZĘ PAWEŁKA I JEGO DZIELNEGO TATY! Wejdę na forum w domu. A teraz szczerze napiszę, że bardzo się cieszę, że jesteście w domu. Wierzę, że Dosia szybko do Was dołączy, za co mocno trzymam kciuki. P.S. A dzisiaj jest Dzień Ojca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.06.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 No nareszcie bardzo dobre wieści. Śliczny maluszek i na pewno bardzo szczęśliwy że w ramionach kochającego taty. Dzień Ojca dzisiaj chyba piękniejszego prezentu nie mogłeś sobie wymarzyć!!! Ucałuj Dosię, na pewno też kamień z serca jej spadł, że dzieciątko nie jest same w szpitalu tylko z Tatusiem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.06.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Super wieści coraz bliżej domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 23.06.2009 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 i niezwykle miło było poznać Waszego wspaniałego syna - jest szalenie przystojny - ciekawe po kim.... no ba wiadomo różni nas tylko to że on jest szczuplejszy Dorotkę uściskam od was wszytkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 23.06.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 A tak swoją ścieżką, to oprócz miłości promieniującej ze zdjęcia zauważam gigantyczną dumę. I słusznie. Jeszcze to uczucie pamiętam i do dzisiaj raz po raz puszę się przedstawiając nowym osobom naszego pimpka. Ściskaj Dośkę i chłopaków. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_Marcin 23.06.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Dosia dzisiaj jest przenoszona z intensywnej terapii na normalny oddział - więc wszytko dobrze Super!!! Ogromne gratulacje! Niech się moja Imienniczka szybciutko bierze w garść i zdrowieje!!! Super chłopaki na nią w domu czekają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 23.06.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Ojca Jeszcze nie pora, ale wiemy, że przyjdzie więc już chłodzimy: http://nabalkonie.blox.pl/resource/damskaja_wodka_dla_kobiet.jpg Cudny Pawełek. I wiesz co Grzesiu? Nawet nie dzwonisz. Czyżbyś wszystko wiedział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 23.06.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 No ale wódkę "Damską" na dzień ojca ???? A co do dzwonienia i pytań - takie rzeczy się pamięta. Pewnie nawet refleks do łapania kupy w rękę pozostał Och jak mi się przypomina jaki to był super okres ... a teraz jak jest fajnie ... Przytoczę historię sprzed tygodnia: Nasz synek zaczął się dopytywać gdzie jest Binio (mój ukochany kocur, który już 8 lat nie żyje - jest u nas na zdjęciu). Więc odpowiedziałem, że nie żyje... - A gdzie jest? - Śpi... - Tak jak dziadek Jurek? (mój Tata) - Tak... - To trzeba ich obudzić! - Oni śpią tak, że już się nie obudzą, synku... - No to trzeba zdjąć te kafelki (czyt. nagrobek) i zawołać "Pora na potwora !!!" Choć zawsze mnie przytyka jak myślę o Ojcu, to wybuchłem śmiechem, bo to takie słodkie było... Niedługo Grześ będziecie doświadczali takich radości z Pawełkiem. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 23.06.2009 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 daję radę - pierwsza noc za nami tylko 4 razy wstawałem prosta sprawa - mleczko - odbijanko - kupka - spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.06.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Pozdrów Dosię od nas wszystkich i zyczę Wam wszystkiego dobrego - bo teraz to już tylko lepiej i lepiej może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 23.06.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 No ale wódkę "Damską" na dzień ojca ???? Na Dzień ojca były życzenia a wódeczka to na pępkowe. A Damska bo ja tak od razu z myślą o sobie i o Dośce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 23.06.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 daję radę - pierwsza noc za nami tylko 4 razy wstawałem prosta sprawa - mleczko - odbijanko - kupka - spać KING !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.06.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Coraz lepsze wieści, duzo zdrówka dla Dosi, a dla Ciebie Grzesiu w tym szczególnym dniu dużo siły Ps. Dobrze że słyszysz jak chłopak sie upomina Ściskam Was wszystkich mocniutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 23.06.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Widze, ze coraz lepiej. Super. Bardzo sie ciesze.Pozdrowienia dla Dorotki i dzieciaczkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.06.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Dosia dzisiaj jest przenoszona z intensywnej terapii na normalny oddział - więc wszytko dobrze SUPER WIADOMOŚĆ!!! daję radę - pierwsza noc za nami tylko 4 razy wstawałem prosta sprawa - mleczko - odbijanko - kupka - spać SUPER TATA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.06.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 ślicznie wyglądacie na zdjęciu, a Pawełek to jakby juz z miesiąc miał życzę duzo sił i wytrwalości, a dla Dosi tradycyjnie zdrowia, zdrowia, zdrowia ściskam cieplutko całą rodzinkę, a najbardziej TATĘ w dniu jego święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 23.06.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Secam, super wiadomość o tym przeniesieniu na inny oddział, teraz już tylko może być lepiej Pozdrawiamy Was wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts