olasosenko 23.06.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Och jak mi się przypomina jaki to był super okres ... a teraz jak jest fajnie ... Przytoczę historię sprzed tygodnia: Nasz synek zaczął się dopytywać gdzie jest Binio (mój ukochany kocur, który już 8 lat nie żyje - jest u nas na zdjęciu). Więc odpowiedziałem, że nie żyje... - A gdzie jest? - Śpi... - Tak jak dziadek Jurek? (mój Tata) - Tak... - To trzeba ich obudzić! - Oni śpią tak, że już się nie obudzą, synku... - No to trzeba zdjąć te kafelki (czyt. nagrobek) i zawołać "Pora na potwora !!!" Pozdrav ŚWIETNE! ale się z mężem uśmialiśmy ) Secam bardzo się Cieszę że z Dorotką już OK!! No i gratuluję pierwszej nocy Byle do przodu!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 24.06.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Bozeee...jaki on śliczniutki A jaki duży Chłopaki trzymajcie się ,a na mamuśkę pewnie z utęsknieniem czekacie? Jeszcze troszeczkę wytrzymajcie Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 24.06.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Jak tam super TATA sobie poradził dzisiaj? Wszystko napewno doskonale Jak Twój młodszy pomocnik? Sciskam mocno i wycaluj tą Swoją Dosieńkę od nas wszystkicj bardzo mocno!!! Niech wraca do swoich wspaniałych męzczyzn jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.06.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Pozdrawiam ciepło, jak dajecie sobie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 24.06.2009 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Pozdrawiam ciepło, jak dajecie sobie radę Dajemy radę, w dzień rodzina pomaga, tak abym mógł choć trochę pracować a w nocy dzielnie wstaję i karmię . Dzisiaj była Pani położna na kontroli i powiedziała że dajemy sobie super radę i że wszytko jest super-hiper Przystojniaczek pozdrawia http://www.albumik.pl/albumy/secam/fasolka/4540481956244.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.06.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ale słodki!!!! Już niedługo i wszyscy będziecie w komplecie, super!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 24.06.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Jeszcze troszkę i na podryw pójdzie Śliczniutki, słodziutki i niech dalej będzie super ))))) i mamusia niech jak najszybciej do was wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.06.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Pozdrawiam ciepło, jak dajecie sobie radę Dajemy radę, w dzień rodzina pomaga, tak abym mógł choć trochę pracować a w nocy dzielnie wstaję i karmię . Dzisiaj była Pani położna na kontroli i powiedziała że dajemy sobie super radę i że wszytko jest super-hiper Przystojniaczek pozdrawia http://www.albumik.pl/albumy/secam/fasolka/4540481956244.jpg Cze przystojniaku, daj Tacie troszkę pospać Jak cieplutko na sercu gdy takie zdjęcie się ogląda Kciuki trzymam za szybki powrót Dosi do Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.06.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 a ja wlasnie przyszlam zeby Ci powiedziec ze zdjecia chce zobaczyc. a ty jest zdjecie, no Bracie moze wiecej bys wkleil?co? Jak Dosia sie czuje? Kiedy ja wypuszcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 24.06.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Super słodziak z tego Pawełka mam nadzieję że Dosia dużo lepiej się czuje, czego Jej z całego serca życzę, pozdrawia Was serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniak25 24.06.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Bardzo się cieszę, że z Dosią lepiej i że ją przenieśli. Teraz już szybko dojdzie do siebie. Tobie tatuśku gratuluję bo dzielnie się trzymasz i masz pięknego synka. serdecznie was wszystkich ściskam i przesyła dobre fluidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 24.06.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Powiedz Dośce, że niech się zbiera do domu - jak chce to mogę ja przewieźć, gdybyś nie miał mozliwości Porozmawiam dziś z kim trzeba by to było możliwe już niebawem. Już czas, by utulila swoich facetów w domku. Pozdrów ją, ..... a z tym podwiezieniem to na serio - w razie potrzeby jestem do dyspozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniak25 24.06.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Bardzo się cieszę, że z Dosią lepiej i że ją przenieśli. Teraz już szybko dojdzie do siebie. Tobie tatuśku gratuluję bo dzielnie się trzymasz i masz pięknego synka. serdecznie was wszystkich ściskam i przesyła dobre fluidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 24.06.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Secam, ale ci się synek udał!!! Pamiętaj o mnie, ja mam dwie piękne córki no i wiesz, jakbyś miał jakiś kłopot z maluszkiem to pytaj - na pewno ktoś ci odpowie, bo matek tu sporo zresztą ... ty swój staż masz, Grzesiu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 25.06.2009 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 słuchajcie wiadomo, że każdy swoje dziecko chwali i dla każdego swoje jest najpiękniejsze, ale w tym przypadku, to po prostu odpadam co za PIĘKNY nowyrodek!!! a tu wygląda, jakby miał ze dwa miesiące...jaki dorodny...no widać, że Grzesiek dobrze gotuje Jeszce raz gratulacje dla Was i co będzie na trzecim zdjęciu? dziewczęta drżyjcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.06.2009 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Grzes i jak dzisiejsza noc? Pawelek dal pospac supertacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 25.06.2009 05:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Bardzo się cieszę, że z Dosią lepiej i że ją przenieśli. Teraz już szybko dojdzie do siebie. Tobie tatuśku gratuluję bo dzielnie się trzymasz i masz pięknego synka. serdecznie was wszystkich ściskam i przesyła dobre fluidy Dosia chyba dzisiaj będzie przeniesiena - zostawili ją tak dla pewności jeszcze te dwa dni Mówią że wstępnie za 5 dni powinna być w domu Pozdrów ją, ..... a z tym podwiezieniem to na serio - w razie potrzeby jestem do dyspozycji. Dzieki jak będzie trzeba to dam znać - ale pewnie nie odmówię sobie przyjemności przywiezienia jej osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 25.06.2009 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Pamiętaj o mnie, ja mam dwie piękne córki Ok biorę i możesz być pewna że będą miały teścia jajcarza, który będzie za nimi przepadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.06.2009 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Secam. Cieszę się że wszystko ok. Dosia pewnie już nie może doczekać się kiedy weźmie synka na ręce. Pewnie jej z tym trochę ciężko? Śliczny jest, naprawdę. P.S. Wczoraj maksiowi urodziła się córeczka (przyrost naturalny idzie w górę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 25.06.2009 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Grzes i jak dzisiejsza noc? Pawelek dal pospac supertacie? Dzisiaj dał popalić - zmieniliśmy mu mleczko i chyba brzuszek go bolał bo marudził pół nocy i nie było tzw "kupki" Zdjęcia porobię i wstawię ale na razie mam mało czasu żeby w ogóle wziąć aparat do ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts