Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

Och jak mi się przypomina jaki to był super okres ... a teraz jak jest fajnie ...

Przytoczę historię sprzed tygodnia:

Nasz synek zaczął się dopytywać gdzie jest Binio (mój ukochany kocur, który już 8 lat nie żyje - jest u nas na zdjęciu). Więc odpowiedziałem, że nie żyje...

- A gdzie jest?

- Śpi...

- Tak jak dziadek Jurek? (mój Tata)

- Tak...

- To trzeba ich obudzić!

- Oni śpią tak, że już się nie obudzą, synku...

- No to trzeba zdjąć te kafelki (czyt. nagrobek) i zawołać "Pora na potwora !!!"

Pozdrav

ŚWIETNE! ale się z mężem uśmialiśmy :))

Secam bardzo się Cieszę że z Dorotką już OK!! No i gratuluję pierwszej nocy :)

Byle do przodu!!

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pozdrawiam ciepło, jak dajecie sobie radę :roll:

Dajemy radę, w dzień rodzina pomaga, tak abym mógł choć trochę pracować a w nocy dzielnie wstaję i karmię :).

Dzisiaj była Pani położna na kontroli i powiedziała że dajemy sobie super radę i że wszytko jest super-hiper :)

Przystojniaczek pozdrawia

http://www.albumik.pl/albumy/secam/fasolka/4540481956244.jpg

Pozdrawiam ciepło, jak dajecie sobie radę :roll:

Dajemy radę, w dzień rodzina pomaga, tak abym mógł choć trochę pracować a w nocy dzielnie wstaję i karmię :).

Dzisiaj była Pani położna na kontroli i powiedziała że dajemy sobie super radę i że wszytko jest super-hiper :)

Przystojniaczek pozdrawia

http://www.albumik.pl/albumy/secam/fasolka/4540481956244.jpg

Cze przystojniaku, daj Tacie troszkę pospać :wink: Jak cieplutko na sercu gdy takie zdjęcie się ogląda :lol:

Kciuki trzymam za szybki powrót Dosi do Was

Powiedz Dośce, że niech się zbiera do domu - jak chce to mogę ja przewieźć, gdybyś nie miał mozliwości :wink: :lol: Porozmawiam dziś z kim trzeba by to było możliwe już niebawem.

Już czas, by utulila swoich facetów w domku.

Pozdrów ją, ..... a z tym podwiezieniem to na serio - w razie potrzeby jestem do dyspozycji. 8)

słuchajcie

wiadomo, że każdy swoje dziecko chwali i dla każdego swoje jest najpiękniejsze, ale w tym przypadku, to po prostu odpadam

co za PIĘKNY nowyrodek!!! :D

a tu wygląda, jakby miał ze dwa miesiące...jaki dorodny...no widać, że Grzesiek dobrze gotuje :)

Jeszce raz gratulacje dla Was

i co będzie na trzecim zdjęciu? dziewczęta drżyjcie!

:D :D :D

Bardzo się cieszę, że z Dosią lepiej i że ją przenieśli. Teraz już szybko dojdzie do siebie.

Tobie tatuśku gratuluję bo dzielnie się trzymasz i masz pięknego synka.

serdecznie was wszystkich ściskam i przesyła dobre fluidy :)

Dosia chyba dzisiaj będzie przeniesiena - zostawili ją tak dla pewności jeszcze te dwa dni

Mówią że wstępnie za 5 dni powinna być w domu :D

Pozdrów ją, ..... a z tym podwiezieniem to na serio - w razie potrzeby jestem do dyspozycji. 8)

Dzieki jak będzie trzeba to dam znać - ale pewnie nie odmówię sobie przyjemności przywiezienia jej osobiście :)